Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013



Την εικόνα του Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα φέρουν οι εμφανίσεις του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μαντουρέιρα. Διαβάστε γιατί ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Η άγνωστη Μαντουρέιρα, ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκαλεί εντύπωση με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο. Οι διοικούντες την ομάδα είχαν την έξυπνη ιδέα να τυπώσουν στις φανέλες την εικόνα ενός θρυλικού προσώπου.
Η μορφή του Ερνέστο "Τσε" Γκεβάρα φιγουράρει στις καινούργιες εμφανίσεις του συλλόγου. Ο ίδιος έτρεφε άλλωστε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο.Προς το παρόν τις εμφανίσεις θα φοράει μόνο η ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα "futbol 7". Κάθε ομάδα έχει επτά ποδοσφαιριστές και οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 3μ.x2μ. Ωστόσο
Η Μαντουρέιρα θέλει να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο μια ιστορική επέτειο. Πριν από πενήντα χρόνια η ομάδα της Μαντουρέιρα ταξίδεψε στην Κούβα, ο Γκεβάρα επισκέφθηκε και γνώρισε τα μέλη της ομάδας.
Σε μια... διαφορετική είδηση σχετικά με τη Μαντουρέιρα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, οι παίκτες της ομάδας πληρώνονται από τα νοίκια σε διάφορες ιδιοκτησίες που διατηρεί ο σύλλογος σε ολόκληρη την πόλη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!