Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

 

Μια καθηγήτρια από την Αργεντινή, πέθανε μπροστά στους μαθητές της, καθώς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μαθήματος μέσω του Zoom. Όπως αναφέρει η Mirror, η καθηγήτρια πέθανε κατά πάσα πιθανότητα λόγω του κορωνοϊού. Η 46χρονη αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή της και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της διάλεξης. Η Paola De Simone, ήταν καθηγήτρια στο Universidad Argentina de la Empresa (UADE) με έδρα στο Μπουένος Άιρες.

Η 46χρονη είπε στους μαθητές της ότι δεν αισθανόταν καλά και είχε δυσκολίες στην αναπνοή της, αναφέρει η εφημερίδα Diari Mes.

Κάποιοι της ζήτησαν να τους δώσει την διεύθυνση του σπιτιού της για να στείλουν ένα ασθενοφόρο, αλλά το μόνο που μπόρεσε να πει η άτυχη γυναίκα ήταν «δεν μπορώ» και κατέρρευσε. Λίγες ημέρες πριν, η καθηγήτρια είχε εκφράσει ανησυχίες για την υγεία της, λέγοντας σε φίλους και συγγενείς ότι υπέφερε από συμπτώματα του κορονοϊού για περίπου έναν μήνα σύμφωνα με την «La Noticia». Η μαθήτριά της Ana Breccia δήλωσε «Με τους συμμαθητές μου κάναμε διαδικτυακό μάθημα την Τετάρτη. Η καθηγήτρια άρχισε να μας λέει ότι είχε πνευμονία και είδαμε ότι ήταν χειρότερα από ότι στα προηγούμενα μαθήματα. Σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε να αλλάξει τα slides, ούτε να μιλήσει και άρχισε να μην έχει ισορροπία». Το βίντεο με την κατάρρευση της καθηγήτρια έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η 46χρονη συνέχισε να εργάζεται παρά τον έντονο βήχα που είχε το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Clarín, ήταν παντρεμένη με έναν γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας της λόγω της πανδημίας δούλευε πολλές ώρες και ήταν αυτός που βρήκε νεκρή τη σύζυγό του μόλις έφτασε στο σπίτι.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!