Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

 

Ο Yuri Tolochko παντρεύτηκε την αγαπημένη του κούκλα του σεξ Margo σε μία…λιτή τελετή λόγω κορωνοϊού.

Ο γάμος τους ήταν να γίνει μάλιστα τον Μάρτιο, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Η σχέση τους έγινε θέμα στα ρωσικά μέσα το 2019. Ο ίδιος έλεγε μάλιστα πως η σχέση τους είχε τα σκαμπανεβάσματά της, όπως και κάθε άλλος δεσμός δηλαδή.

Παρά τους…καυγάδες τους όμως, εκείνος πλήρωσε την πλαστική επέμβασή της, καθώς είχε αναπτύξει «κόμπλεξ», όπως έλεγε.

Έτσι είχε πει σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση, πως πήγε την κούκλα του σεξ σε πραγματική κλινική για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Όταν παρουσίασα τη φωτογραφία της στον κόσμο, υπήρξε πολλή κριτική και εκείνη άρχισε να εμφανίζει κόμπλεξ. Κι έτσι αποφασίσαμε να κάνει πλαστική. Άλλαξε πολύ. Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να τη δεχτώ, αλλά τη συνήθισα τελικά. Έγινε σε πραγματική κλινική με πραγματικούς γιατρούς».

Ακόμα πιο παράξενος είναι ο ισχυρισμός του Tolochko ότι η Margo δουλεύει ως σερβιτόρα σε τοπικό μπαρ του Καζακστάν, όπου και μένει το ζευγάρι. «Βρίζει πολύ, αλλά έχει και μια τρυφερή πλευρά», έχει πει επίσης για τη σύντροφό του.

Ο ηθοποιός και bodybuilder λέει επίσης ότι τη γνώρισε σε ένα μπαρ, όταν μπήκε στη μέση για να τη γλιτώσει από το φορτικό φλερτ ενός τύπου.

 

Εφαρμογή στο κινητό για να αντικαταστήσει τα SMS φέρνει τα πάνω-κάτω στο 13033.

Η εφαρμογή θα είναι φιλική για τον χρήση και θα περιέχει τις υπάρχουσες επιλογές μετακίνησης.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες ότι έρχεται εφαρμογή που θα πλαισιώσει τα SMS στο 13033 και η οποία θα είναι φιλική για τον χρήστη.

«Κανένα προσωπικό στοιχείο, κανενός πολίτη, ούτε καν συγκεντρωτικά στοιχεία δεν έχουμε ανά κατηγορία έκτακτης μετακίνησης» είπε ο υφυπουργός Γρηγόρης Ζαριφόπουλος. «Το μόνο που βλέπουμε είναι το σύνολο των μηνυμάτων στο 13033 και πώς αυτά έρχονται μέσα στην ημέρα» πρόσθεσε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ήδη εφαρμογές στο Google Play σε Android κινητά για τις μετακινήσεις, κατά τις οποίες ο χρήστης δεν είναι απαραίτητο να στέλνει SMS. Όπως όμως τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, η εφαρμογή αυτή θα βγει με την αιγίδα του υπουργείου.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!