Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

 
Πλύσιμο χεριών: Αν τα χέρια σου έχουν λάδια από κάποια συνταγή που έφτιαξες μπορείς απλά να τα πλύνεις με λίγη μαγειρική σόδα. Τα λάδια θα εξαφανιστούν.

Φυσικά αποσμητικό: Αναμειγνύοντας μαγειρική σόδα με νερό μπορείς να δημιουργήσεις το πιο υγιεινό αποσμητικό.

Πιο λευκά δόντια: Aνακάτεψε νερό με μαγειρική σόδα και τρίψε με το μείγμα τα δόντια σου. Αμέσως θα τα δεις να γίνονται πιο λευκά.

Απολέπιση προσώπου: Ανακατατεύοντας 3 μέρη σόδα και 1 μέρος νερό μπορείς να φτιάξεις το πιο τέλειο απολεπιστικό. Άπλωσέ το στο πρόσωπο ή στο σώμα σου και κάνει μασάζ κυκλικά.

Καθάρισμα πινέλων μακιγιάζ: Ένας πολύ απλός τρόπος για να καθαρίσεις τα πινέλα σου είναι να τα βουτήξεις σε μια λεκανίτσα με ζεστό νερό στο οποίο θα έχεις προσθέσει μερικά κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα.

Μην την χρησιμοποιείς αντί για σαμπουάν: Μπορεί να έχει ακουστεί ότι η μαγειρική σόδα είναι ικανή να αντικαταστήσει ακόμα και το σαμπουάν αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το pH της είναι 9 ενώ το pH των μαλλιών σου είναι μεταξύ 4,5 και 5,5. Αυτό σημαίνει πως αν εξακολουθείς να πλένεις με αυτήν τα μαλλιά σου θα καταλήξεις με σπασμένα και ξηρά μαλλιά.

Πηγή: faysbook.gr

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το ανανεωμένο Apple TV και το iPad Pro στα καταστήματά της, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Και τα δύο προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα τέλη Νοεμβρίου, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple, το Apple Online Store.

Νωρίτερα μέσα στον προηγούμενο μήνα, η ίδια η Apple είχε αναφέρει πως το Apple TV θα φτάσει στα καταστήματα μέσα στον Οκτώβριο, ενώ θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του iPad Pro μέσα στο Νοέμβριο.

Και τα δύο προϊόντα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του event που έκανε η Apple στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το iPad Pro είναι ένα tablet 12.9-ιντσών και φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά για την χρήση σε διάφορες διεργασίες. Θα κοστολογηθεί στα $799 ως αρχική τιμή.

Παράλληλα, φέρει και κανά δυο καινούρια αξεσουάρ όπως είναι το πληκτρολόγιο και το νέο Pencil Stylus. Από την άλλη πλευρά, το Apple TV, φέρει κάποιες από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με το Apple TV του 2010.

Έχει πιο ισχυρά εσωτερικά χαρακτηριστικά (hardware), υποστήριξη για τη Siri, ενώ είναι σε θέση να τρέχει και κάποιες third-party εφαρμογές. Το νέο Apple TV θα είναι διαθέσιμο στα $149 για 32GB αποθηκευτικού χώρου και στα £199 για 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Πηγή: appleworldhellas.com

Πολλές ερωτήσεις αναφέρονται στο θέμα της παχυσαρκίας, και συγκεκριμένα στο τι μπορεί να κάνει η Ομοιοπαθητική στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να διευκρινιστεί αν μια παχυσαρκία οφείλεται σε κάποια διαταραχή του οργανισμού και ειδικότερα σε κάποια ορμονική διαταραχή. Σε τέτοια περίπτωση, οπωσδήποτε η θεραπεία θα εστιαστεί στην αντιμετώπιση της πρωταρχικής διαταραχής. Στην περίπτωση αυτή μπορεί η Ομοιοπαθητική να βοηθήσει μόνη της ή σε συνδυασμό με μια αγωγή από ενδοκρινολόγο.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr
\
Νομικά κατά τις εφημερίδας που δημοσίευσε τις ολόγυμνες φωτογραφίες του, ετοιμάζεται να κινηθεί ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος σχολίασε και μέσω Twitter τον χαμό με τις «πιπεράτες» πόζες του.

Η εφημερίδα «New York Daily News» έβγαλε στη δημοσιότητα ενσταντανέ του 21χρονου σταρ από τις διακοπές του στα νησιά Bora Bora. Μάλιστα, αν και η εφημερίδα κάλυψε τα επίμαχα σημεία, οι «απείραχτες» φωτογραφίες δεν άργησαν να εμφανιστούν στο Twitter και να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δικηγόροι του Τζάστιν ζήτησαν από την εφημερίδα να αποσύρει το υλικό εντός 12 ωρών, αλλιώς θα υποβάλλουν μήνυση, επικαλούμενοι παραβίαση της προσωπικής ζωής και της ιδιωτικότητας του τραγουδιστή.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες παραμένουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ άνθρωπος από το φωτογραφικό πρακτορείο υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση και, άρα, οι «καυτές» πόζες τραβήχτηκαν μόνιμα.

Κι ενώ στα social media εξακολουθεί να γίνεται χαμός, με κάποιους, μάλιστα, να αμφισβητούν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, ο Τζάστιν επέλεξε να σχολιάσει βάζοντας στα… αγαπημένα του ένα από τα χιλιάδες tweets που έχουν γραφτεί: «κανείς δεν απεχθάνεται το γουρούνι που τραβάει και πουλάει γυμνές φωτογραφίες. Μόνο τον celebrity που είναι γυμνός. Ok!».

Πηγή: star.ge
Τη ζωή τους έχασαν τουλάχιστον 17 άνθρωποι από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε ένα εστιατόριο, στην ανατολική Κίνα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα, μετά την έκρηξη στο εστιατόριο, στην πόλη Βουχού της επαρχία Ανχούι, προκλήθηκε πυρκαγιά.

Η αστυνομία έχει αναλάβει τις έρευνες για το δυστύχημα αυτό. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη οφείλεται πιθανότατα σε διαρροή αερίου.

http://www.thestival.gr

Τουλάχιστον 30 νεκροί και 126 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός από τη διπλή έκρηξη που συγκλόνισε νωρίτερα σήμερα το κέντρο της Άγκυρας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η έκρηξη σημείωθηκε έξω από τον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της τουρκικής πρωτεύουσας, όπου κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να πραγματοποιήσει πορεία υπέρ της ειρήνης, μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τα αίτια της διπλής αυτής έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους μπορεί να οφείλεται σε επίθεση αυτοκτονίας.

«Προσπαθούμε να διαπιστώσουμε τα αίτια της έκρηξης και να δώσουμε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνάς μας το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε κυβερνητική πηγή που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου συσκέπτεται από τις 12.00 με αρμόδιους υπουργούς και στελέχη σχετικά με την ασφάλεια.
Η έκρηξη προηγήθηκε προγραμματισμένης συγκέντρωσης υπέρ της ειρήνης, έπειτα από κάλεσμα συνδικάτων και πολιτικών κομμάτων της αριστεράς καθώς και του μεγαλύτερου φιλοκουρδικού κόμματος στη χώρα, του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP).

«Ακούσαμε μια μεγάλη και μια μικρή έκρηξη και επικράτησε πανικός. Στη συνέχεια είδαμε πτώματα να κείτονται στην πλατεία του σταθμού. Μια διαδήλωση υπέρ της ειρήνης μετατράπηκε σε σφαγή. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε ο 52χρονος Αχμετ Ονεν που έφευγε από το σημείο αυτό μαζί με τη σύζυγό του.

Η διπλή αυτή έκρηξη σημειώνεται σχεδόν τρεις μήνες μετά την επίθεση αυτοκτονίας, που οι αρχές απέδωσαν στην τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, από την οποία 32 υποστηρικτές του κουρδικού ζητήματος έχασαν τη ζωή τους.

«Είμαστε αντιμέτωποι με ένα κράτος - μαφία»

Σχολιάζοντας τις εκρήξεις ο αρχηγός του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών Σελαχατίν Ντεμιρτάς ανέφερε ότι «είμαστε αντιμέτωποι με ένα κράτος μαφία, ένα κράτος δολοφόνο».

«Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν, σε μια χώρα όπου οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι τόσο ισχυρές;», αναρωτήθηκε ο Ντεμιρτάς και σημείωσε ότι «εμπόδισαν τα ασθενοφόρα και θέλουν να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων. Θα βαδίσουμε μαζί με αυτούς που δεν υποκύπτουν μπροστά στην αστυνομική τυραννία. Δεν θα επιτρέψουμε να τους γράψει η ιστορία. Η ιστορία δεν θα γράψει μια εξουσία που είναι τόσο τυραννική».

Λόγο για «δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες» έκανε ο Ντεμιρτάς, ενώ ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τόνισε ότι «της Τουρκίας δεν τις αξίζει τέτοια εικόνα. Όποια και να είναι η πολιτική άποψή μας πρέπει να καταδικάσουμε την τρομοκρατία».

Πρόσθεσε ότι «δεν θέλω να απευθύνω ειδικές κατηγορίες, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να κυβερνάται η Τουρκία;».

http://www.seleo.gr
Ντάνιελ Κρεγκ: Καλύτερα να κόψω τις φλέβες μου, παρά να ξαναπαίξω τον Μποντ
Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος πρωταγωνιστεί για τέταρτη φορά σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι θα προτιμούσε...να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί και πάλι τον διάσημο πράκτορα.
"Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου", δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην ταινία "Spectre", η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες αργότερα μέσα στον μήνα.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού "Time Out" αν θα ξαναϋποδυόταν τον Μποντ, ο 47χρονος Κρεγκ απάντησε: "Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω", δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.
Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.
"Η τράπεζα Μποντ στέρεψε", σχολίασε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι έχει εξαντλήσει όλες τις ιδέες που είχε για την διάσημη σειρά ταινιών. "Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά".
Η ταινία "Spectre" θα βγει στους κινηματογράφους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας στις 26 Οκτωβρίου και στις αίθουσες του υπόλοιπου κόσμου στις αρχές Νοεμβρίου.
news.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!