Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό πρόβλημα του νέο iOS
Το iOS 11 είναι εδώ και πολλοί είναι οι χρήστες της Apple που το έχουν ήδη εγκαταστήσει σε iPhones και iPads.
Μία από τις νέες δυνατότητες του είναι το iPhone Control Center σε νέα μορφή. Εάν σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές όπως Wi-Fi, Bluetooth....
Από την Apple αναφέρουν: «Στο iOS 11 όταν αλλάζετε τα κουμπιά Wi-Fi ή Bluetooth στο Κέντρο Ελέγχου, η συσκευή σας θα αποσυνδεθεί αμέσως».
Αυτό είναι πολύ βολικό και πρακτικό, ωστόσο, δεν ισχύει.
Τόσο το Bluetooth, όσο και το Wi-Fi παραμένουν «ενεργά», με το βίντεο να το αποδεικνύει.
Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από την εταιρεία.


Η αεροπορική που σας κάνει να νιώθετε «βασιλιάδες»
Τα πρώτα διπλά κρεβάτια παγκοσμίως στη διακεκριμένη Θέση, στις πτήσεις της από το Λονδίνο στην Ντόχα, αποκάλυψε η Qatar Airways.
Οι επιβάτες που θα πετούν από το Λονδίνο Heathrow με το Boeing 777 της αεροπορικής εταιρείας θα μπορούν να κοιμηθούν σε ένα υπέροχο διπλό κρεβάτι.
Η θέση QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο.
Sleep on it: Customers in adjoining seats can create their own double bed by removing privacy panels on a daily Boeing 777 service from London Heathrow
Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν.
Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.
Κάθε θέση έχει φτιαχτεί με προσεκτικές και πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως το ραμμένο στο χέρι Ιταλικό δέρμα και το φινίρισμα με σατινέ ροζ χρυσό, φέρνοντας ένα επίπεδο πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και στυλ άνευ προηγουμένου στη διακεκριμένη Θέση της Qatar Airways. Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εξατομικευμένη εμπειρία της θέσης εν πτήσει για του επιβάτες, η Qatar Airways παρουσιάζει επίσης και νέες επιλογές εστίασης.
Social: Passengers travelling together can also transform their seats to form a private area
Επιπρόσθετα στην υπάρχουσα απολαυστική υπηρεσία "dine on demand" το νέο μενού της διακεκριμένης Θέσης θα προσφέρει πλέον και νέες επιλογές σνακ, διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να μεταμορφώσουν το δείπνο στα 35.000 πόδια σε μια κοινωνική εμπειρία.
Για όσους επιβάτες επιλέξουν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο το πρωί, θα διατίθεται επίσης και η υπηρεσία αφύπνισης Express Breakfast, η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο την επιλογή "Do Not Disturb", που είναι διαθέσιμη σε κάθε πόρτα της ιδιωτικής τους QSuite.
Απολαμβάνοντας ευρεία αναγνώριση από τους ταξιδιώτες για την προσφορά εξαιρετικής ταξιδιωτικής εμπειρίας και τιμώντας τον τίτλο ως η Καλύτερη Business Class στον κόσμο, στα Βραβεία Skytrax 2016, η Qatar Airways θα συνεχίσει να ενθουσιάζει τους επιβάτες με μια σειρά βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, όπως τα νέα κομψά σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα, την ιδιαίτερη επίπλωση και τα πολυτελή λευκά είδη.
Potential: If successful, the Qsuite will also be rolled out on flights to  Paris and New York
Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις στο βιογραφικό σου
Το βιογραφικό σημείωμα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο πιθανός εργοδότης σου, επομένως έχει σημασία να είναι τέλειο. Ή τουλάχιστον να μην έχει τρανταχτά λάθη.
Το βασικό εξ αυτών είναι η τάση των υποψηφίων να υπερβάλλουν, ή ακόμα χειρότερα, να λένε ψέματα, για τις ικανότητες και την εμπειρία τους.
Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε σε 460 μάνατζερς ανθρώπινου δυναμικού στην Αυστραλία, βρήκε ότι το 68% εξ αυτών απέκλεισε από τη διαδικασία τους υποψηφίους εκείνους που δεν ήταν ειλικρινείς ή υπερέβαλαν κατά την αίτησή του.
Σύμφωνα με τους μάνατζερς, το 48% των υποψηφίων είχε πει ψέματα για ορισμένες τεχνικές ικανότητες που κατείχε ενώ άλλο ένα 48% είχε πει ψέμματα σχετικά με την εκπαίδευσή του.
«Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια κατά τη διαδικασία εύρεσης εργασίας είναι απαραίτητες για τους υποψηφίους που θέλουν να τους λαμβάνουν σοβαρά υπ' όψιν. Πολλές εταιρείες ελέγχους τους υποψηφίους τους, ειδικά στην εποχή των social media. Και μόλις αποκαλυφθεί ότι έχουν πει ψέμματα, η αξιοπιστία τους έχει πληγεί σοβαρά και η πιθανότητά τους να πάρουν τη θέση μηδενίζεται, ακόμα κι αν ήταν ιδανικοί για τη θέση» υποστηρίζει ο Άντριου Μόρις, διευθυντής στην εταιρεία Robert Half Australia.
Έρευνα: Τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ
Εάν θέλετε να ευχαριστήσετε μια γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ατομικές της προτιμήσεις.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι πάνω από 1.000 γυναίκες ηλικίας 18 έως 94 ετών, ανέφεραν μια σειρά προτιμήσεων για τα προκαταρκτικά χάδια.
Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex & Marital Therapy, διαπίστωσε ότι ενώ οι γυναίκες ως ομάδα διέφεραν ως προς τις προτιμήσεις, μεμονωμένες γυναίκες είχαν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες, το 41% των οποίων προτιμούσε ένα συγκεκριμένο τρόπο χαδιού.
Τα αποτελέσματα της μελέτης παρουσιάζουν την λανθασμένη αλλά κοινή αντίληψη ότι υπάρχουν καθολικές "σεξουαλικές κινήσεις που λειτουργούν" για όλους.
Η μελέτη παρέχει τα πρώτα εθνικά αντιπροσωπευτικά στοιχεία των ΗΠΑ σχετικά με τις οδούς προς τον οργασμό για τις γυναίκες.
Σχεδόν το 75% των γυναικών ανέφεραν ότι η κλειτοριδική διέγερση ήταν απαραίτητη για οργασμούς.
Εν τω μεταξύ, το 18 % σημείωσε ότι η κολπική διείσδυση από μόνη της ήταν επαρκής για οργασμό.
Τα ευρήματα της μελέτης συντάχθηκαν από την ερευνητική ομάδα στην έκθεση OMGYES Pleasure Report.
Η OMGYES είναι μια ερευνητική εταιρεία που υποστηρίζει τους επιστήμονες να διερευνήσουν το χάσμα στην επιστημονική και δημόσια κατανόηση της γυναικείας απόλαυσης.

Πόσο χρόνο θα πρέπει να περνούν καθημερινά τα παιδιά στο διαδίκτυο; Πως μπορούν οι γονείς να ελέγχουν ποιες σελίδες επισκέπτονται;

Από ποια ηλικία θα πρέπει να τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης; Πως μπορούν οι γονείς να γνωρίζουν τι βλέπουν και τι αναζητήσεις πραγματοποιούν τα παιδιά τους στο Ίντερνετ;

Αυτά είναι ορισμένα από τα καίρια ερωτήματα που απασχολούν πλέον τους γονείς σε όλο τον κόσμο, αφού η τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων.

Τα σύγχρονα παιδιά, από μικρή ηλικία, μαθαίνουν πλέον πώς να χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα tablets, αφού αυτά υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Το διαδίκτυο μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη ζωή των παιδιών, όταν γίνεται σωστή χρήση, αλλά παράλληλα μπορεί να αποτελέσει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Μέσω του διαδικτύου, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν πληροφορίες που θα τα βοηθήσουν να αποκτήσουν γνώσεις, ενώ μέσω της τεχνολογίας ενισχύουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον για την αναζήτηση εργασίας.

Από την άλλη όμως, η αλόγιστη και χωρίς γονικό έλεγχο χρήση του διαδικτύου μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Παιδιά που παίζουν για ατελείωτες ώρες ηλεκτρονικά παιχνίδια, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Ίντερνετ, που επισκέπτονται ακατάλληλες για την ηλικία τους ιστοσελίδες και συνάπτουν γνωριμίες με αγνώστους.

Η σκοτεινή επίδραση του διαδικτύου στα παιδιά μπορεί να τα οδηγήσει στην απομόνωση, στην υιοθέτηση αντικοινωνικής συμπεριφοράς, την παχυσαρκία και σε ορισμένες περιπτώσεις στην διάπραξη αδικημάτων.

Πρόσφατα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια αποτρόπαια υπόθεση, όπου ένα 14χρονο παιδί από την Αυστραλία κατέθεσε σε δικαστήριο ότι βίαζε επανειλημμένα την ενός έτους ανιψιά του, επειδή τον εκβίαζαν.

Συγκεκριμένα, 32χρονος Βρετανός είχε πείσει τον ανήλικο, προσποιούμενος ότι ήταν ένα κορίτσι της ηλικίας του, να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες του.

Όταν το παιδί το έκανε, ο παιδεραστής στη συνέχεια άρχισε να εκβιάζει τον 14χρονο ότι εάν δεν βίαζε επανειλημμένα την ανιψιά του -και του έστελνε τα βίντεο- θα αναρτούσε τα πάντα στο διαδίκτυο.

Για τους παραπάνω λόγους, οι ειδικοί προειδοποιούν τους γονείς ότι θα πρέπει πάντα να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τα παιδιά τους, όσον αφορά τη χρήση του διαδικτύου, ώστε να τα κρατούν ασφαλή από τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε αυτό.

Για να βοηθήσουν τους γονείς να ελέγχουν τις δραστηριότητες των παιδιών τους στο Διαδίκτυο, δύο φίλοι από την Αυστραλία, ο 'Ανταμ Μιλς και ο Στιβ Πακ, ανέπτυξαν μία συσκευή, η οποία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο στον αγώνα κατά της αλόγιστης χρήσης του Ίντερνετ από ανήλικους. Ο λόγος για το KoalaSafe, το οποίο στην ουσία είναι ένας δεύτερος διακομιστής που δίνει στους γονείς «θεϊκές» δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους Μιλς και Πακ, τα παιδιά στην Αυστραλία περνούν κατά μέσο όρο 32 ώρες την εβδομάδα μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή ή tablet, πολύ περισσότερες σε σύγκριση με συστάσεις που έχει δώσει στις οικογένειες η κυβέρνηση της χώρας αυτής.

Η μικρή συσκευή, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή, επιτρέπει στους γονείς να έχουν πλήρη έλεγχο της χρήσης και πρόσβασης των παιδιών τους στο διαδίκτυο, όπως ποιες συσκευές χρησιμοποιούν, ποιες σελίδες επισκέπτονται, καθώς και ποιες ώρες και πότε σερφάρουν στο Ίντερνετ.

Μόλις εγκατασταθεί, το KoalaSafe ενεργοποιεί αυτόματα την ασφαλή αναζήτηση στη μηχανή της Google, ενώ ενημερώνεται συνεχώς με αναβαθμίσεις και μπλοκάρει οποιεσδήποτε ιστοσελίδες θεωρούνται ακατάλληλες για παιδιά.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στους γονείς να ορίζουν οι ίδιοι τις ώρες που επιτρέπεται στα παιδιά τους η πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάτι που αποτελεί έναν εύχρηστο τρόπο να έχουν τον έλεγχο του χρόνου που ξοδεύουν τα παιδιά τους μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό που προσφέρει το σύστημα είναι η σελίδα αναλυτικών στοιχείων, που παρέχει τη δυνατότητα στους γονείς να βλέπουν που και για πόσο πέρασαν τα παιδιά τους τον περισσότερο χρόνο στο Ίντερνετ.

Η σελίδα αυτή περιλαμβάνει στοιχεία για παιχνίδια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπαίδευση και άλλα.

Παρέχει επίσης στοιχεία για το πόσο χρόνο έχουν περάσει τα παιδιά σε καθεμία ηλεκτρονική συσκευή του σπιτιού που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.

Το Ίντερνετ, παρά το γεγονός ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή πηγή πληροφοριών που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα, παράλληλα μπορεί να θεωρηθεί ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη νέα γενιά.

Για τον λόγο αυτό οι γονείς θα πρέπει να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να κρατούν τα παιδιά τους ασφαλή και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τα προστατεύσουν από πιθανά ρίσκα.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!