Στην προσπάθεια να υπάρξει τόνωση στην αγορά και κατόπιν συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Τουρισμού, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου σε συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις της πόλης ξεκινά από την προσεχή Τρίτη 15/10 καθώς και τις επόμενες Τρίτες 22/10, 29/10 και  5/11 μια σειρά από δρώμενα σε όλη την πόλη.

Την προσπάθεια στηρίζουν σημαντικά η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ο λόγος που έγινε η επιλογή της ημέρας Τρίτης είναι γιατί στο Ηράκλειο θα βρίσκεται σημαντικός αριθμός ξένων επισκεπτών, με στόχο να καταναλώσουν μετά την ολοκλήρωση των περιηγήσεων τους στα Μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Για το λόγο αυτό  καλούνται όλες οι επιχειρήσεις για τις συγκεκριμένες αυτές ημέρες να παρέχουν στους πελάτες τους, καλύτερες τιμές και σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό κλίμα  στην αγορά.

Σκοπός είναι η ημέρα αυτή να διαφημιστεί στο εξωτερικό από τους Τουριστικούς φορείς στις προσεχείς τουριστικές  εκθέσεις, ώστε του χρόνου το Ηράκλειο να είναι προορισμός όπου  οι ξένοι επισκέπτες να γνωρίζουν ότι θα  κάνουν  τις αγορές τους.

http://www.cretalive.gr