Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018


Το Facebook είναι σε συζητήσεις για τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα συμφωνία πρωτότυπου περιεχομένου: ένα reality show για τον παγκόσμιο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety.
Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι σε διαπραγματεύσεις για να φέρει τη σειρά με τον Ρονάλντο στο Facebook Watch, την πλατφόρμα βίντεο για τηλεοπτικά προγράμματα, σύμφωνα με πηγές.
Το Facebook ετοιμάζεται να επενδύσει σημαντικό ποσό στο project: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπορεί να εισπράξει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια για την προβολή 13 επεισοδίων, αναφέρουν οι πηγές.
Η CAA θα αναλάβει την υλοποίηση του project, παραγωγής της Matador Content and Religion of Sports, εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον αθλητισμό που ιδρύθηκε από το σκηνοθέτη Γκόθαμ Τσόπρα και τους αθλητές Μάικλ Στράχαν και Τομ Μπρέιντι και την εταιρεία παραγωγών Dirty Robber. Δεν έχει επιβεβαιωθεί σε ποιο στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις. Μία πηγή δήλωσε ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, ενώ μια άλλη είπε ότι είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.
Εκπρόσωποι της εταιρείας Facebook, της CAA και της Religion of Sports αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα.
Ο Ρονάλντο, είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής στο Facebook – έχει περισσότερους από 120 εκατομμύρια ακόλουθους στην επίσημη του σελίδα – και είναι από τις πιο γνωστές αθλητικές προσωπικότητες στον κόσμο.
Ο ποδοσφαιριστής συνεργάζεται ήδη με το Facebook. Η εταιρεία έχει παραγγείλει για το Facebook Watch μία δραματική σειρά του, wiip, studio που έχει δημιουργήσει ο Ρόναλντο με τον Πολ Λι. Η σειρά έχει θέμα μια ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών γυμνασίου στη Νέα Υόρκη, η οποία εμπνέει την τοπική κοινότητα να ξεπεράσει τις φυλετικές, εθνοτικές και ταξικές διαφορές που την χωρίζουν.
Σύμφωνα με πηγές, το reality show για τον Ρονάλντο θα σχεδιαστεί με βάσει τη σειρά του με τον Τομ Μπρέιντι «Tom vs. Time» στο Facebook Watch, η οποία παρακολουθεί τον 40χρονο παίκτη των New England Patriots τόσο στους αγώνες, όσο και εκτός αγώνων στην 18η σεζόν του στο NFL.

Μπορεί οι «μεταπτώσεις» του καιρού το τελευταίο διάστημα για πολλούς να μην θυμίζουν καλοκαίρι, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν μοιάζει ούτε με τις χειμερινή περίοδο των εορτών. Παρ’ όλα αυτά , στην Καβάλα ήρθαν για λίγες ώρες, ήρθαν τα… Χριστούγεννα στην καρδιά του καλοκαιριού.
Το βράδυ του Σαββάτου, περίπου στις 10 μ.μ., κάποιος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Ελευθερίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα kavalapost!
Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας αυτό το θέαμα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ βρέθηκε στα άδυτα της CIA, στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια, σε μια προσπάθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ να επικοινωνήσουν με το κοινό και να κάνουν πιο κατανοητό τον τρόπο λειτουργίας τους.
Ο Κρεγκ ετοιμάζεται να γυρίσει την 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, την πέμπτη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία για τον ίδιο, και η CIA παρουσίασε την επίσκεψή του στις 26 Ιουνίου με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Reel vs Real.
Στην ιστοσελίδα της CIA γράφτηκε σχετικά με την επίσκεψη του Βρετανού ηθοποιού: «Ο Κρεγκ συναντήθηκε με την ηγεσία και τις ομάδες εργασίες, και του εξηγήθηκε ότι η κατασκοπεία στην πραγματικότητα λειτουργεί περισσότερο με "μανδύα" και λιγότερο με "μαχαίρι" απ' ό,τι παρουσιάζεται στον κόσμο της ψυχαγωγίας.
Ο κ. Κρεγκ ενημερώθηκε για την ομαδική δουλειά που γίνεται στην υπηρεσία πληροφοριών και εντυπωσιάστηκε από την δέσμευση και την αφοσίωση των αξιωματικών της CIA».
Ο οργανισμός πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσε ότι κίνητρο του για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου ήταν «για να καταπολεμήσουμε τις παραπλανητικές αναφορές και να βοηθήσουμε ώστε να υπάρχουν ισορροπημένες και ακριβείς απεικονίσεις» της κοινωνίας των πληροφοριών.
Η παραγωγή για την 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ πρόκειται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Τζον Χοντζ. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες για την πλοκή ή τον τίτλο της ταινίας, έχουν υπάρξει φήμες ότι θα ονομάζεται Shatterhand και ότι οι γυναικείοι χαρακτήρες θα είναι μακριά από τα «κλισέ» των προηγούμενων ταινιών σε μια προσπάθεια εναρμόνισης με την εποχή του #MeToo.
Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2019 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 8 Νοεμβρίου του ίδιου έτους στις ΗΠΑ.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!