Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

 

Η πανσεξουαλική 32χρονη περιγράφει με γλαφυρό τρόπο γιατί απολαμβάνει να μοιράζεται το κρεβάτι της με ζευγάρια – Η καυτή εμπειρία της με τον «Όλιβερ» και την «Ιζαμπέλα» και πώς την απελευθέρωσε

Την αγάπη της για τη σεξουαλική συνεύρεση με ζευγάρια περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο σε άρθρο της στο Vanity Fair η Κάρολιν Ρόουζ Τζουλιάνι, κόρη του συντηρητικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ που υπήρξε κεντρική φιγούρα της προσπάθειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ να ανατρέψει το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.

Σε ένα άρθρο της για το Vality Fair με τίτλο «Η ιστορία ενός «μονόκερου»: Το σεξ με ζευγάρια με έκανε καλύτερο άνθρωπο», η 32χρονη αναλύει τους τρόπους με τους οποίους η διεύρυνση των σεξουαλικών της οριζόντων συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής της και της ψυχικής της υγείας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νεαρή σκηνοθέτιδα είναι η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δημοσιογράφο Ντόνα Χάνοβερ, η οποία πληροφορήθηκε από μία… συνέντευξη Τύπου το 2001 ότι ο τότε δήμαρχος της Νέας Υόρκης την εγκατέλειπε. Ο αδερφός της Κάρολιν, ο 34χρονος Άντριου, εργαζόταν στο παρελθόν στον Λευκό Οίκο και έπαιζε συχνά γκολφ με τον πρώην πρόεδρο, όμως η Κάρολιν έχει διακόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της, και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο έγραψε ένα άρθρο-καταδίκη για τις πολιτικές του στο Vanity Fair.

Στο κομμάτι της που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, η 32χρονη σκηνοθέτιδα, πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας μοιράζεται τους λόγους που την οδήγησαν να εξερευνήσει περαιτέρω της σεξουαλικότητά της ως «unicorn». Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο όρος (που σημαίνει «μονόκερος») χρησιμοποιείται ευρέως για να υποδηλώσει ένα bisexual άτομο, άνδρα ή γυναίκα, που του αρέσει να κάνει σεξ με – συνήθως ετεροσεξουαλικά – ζευγάρια.

«Ήξερα εδώ και κάμποσο καιρό ότι ήμουν τουλάχιστον αμφισεξουαλική, αλλά είχα εξερευνήσει ελάχιστη αυτήν την πλευρά της σεξουαλικότητάς μου. Ήξερα ότι ήθελα να βιώσω καινούριες δυναμικές στις σχέσεις μου», αναφέρει η Κάρολιν, εξηγώντας την απόφασή της πριν χρόνια να γραφτεί σε dating site για «μονόκερους».

«Μια γυναίκα με την οποία αντάλλαζα μηνύματα ανέφερε ότι έψαχνε κάποια που θα κυριαρχούσε πάνω της, αλλά θα ήταν υποτακτική σε σχέση με το αγόρι της… Συνήθως μου αρέσει να υποτάσσομαι ερωτικά, αλλά καθώς τα μηνύματά μας μετατράπηκαν γρήγορα σε sexting, επιχείρησα να υποδυθώ μια πιο αυστηρή σεξουαλική persona. Με χαρά μου ανακάλυψα ότι, ούσα η ίδια υποτακτική, το να βρω τις λέξεις που θα ερέθιζαν την «Ιζαμπέλα» ήταν κάτι που μου έβγαινε απόλυτα φυσικά», γράφει η κόρη του Τζουλιάνι στο άρθρο της.

Η 32χρονη περιγράφει αναλυτικά πώς συνάντησε το συγκεκριμένο ζευγάρι (για το οποίο χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα «Όλιβερ» και «Ιζαμπέλα») πώς κύλησε το πρώτο τους ραντεβού και πώς κατέληξε στο διαμέρισμά τους για να μοιραστεί το κρεβάτι τους. Εξηγεί πώς αισθάνθηκε άμεση έλξη για την «Ιζαμπέλα» λόγω των κοινών τους βιωμάτων και πώς ερέθισε τον σύντροφό της περιγράφοντάς του όλα τα πράγματα που ήθελε να της κάνει, όταν κάθονταν ακόμη στο μπαρ και η «Ιζαμπέλα» είχε πάει τουαλέτα.

«Μετά γυρίσαμε στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή ο Όλιβερ κι εγώ κάναμε σεξ ενώ η Ιζαμπέλα μας παρακολουθούσε, ενεργά. Ήταν μία «cuckqueen», δηλαδή μια γυναίκα που απολαμβάνει αυτού του είδους σεξουαλικά παιχνίδια ρόλων, που έχουν να κάνουν με την ταπείνωση. Πολλές πλευρές εκείνης της βραδιάς ήταν απολαυστικές και διασκεδαστικές, αλλά το πιο συναρπαστικό για εμένα ήταν να αισθάνομαι την έντονη αγάπη του Όλιβερ για την Ιζαμπέλα να κυλά μέσα από εμένα… Χωρίς αμφιβολία, η επιθυμία του να την ικανοποιήσει ήταν το πιο ισχυρό κίνητρο για την επαφή του μαζί μου».

 Η συγκεκριμένη εμπειρία και η επίδραση της ενέργειας του ζευγαριού πάνω της ώθησε την Κάρολιν να επανεξετάσει τη σεξουαλικότητά της, και να αρχίσει να αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, αφού τότε συνειδητοποίησε ότι «έλκεται από άτομα βάσει της παρουσίας τους και της ενέργειάς τους, ανεξάρτητα από τη βιολογική τους κατασκευή, το φύλο και την ταυτότητα φύλου τους».

Όπως υπογραμμίζει η Κάρολιν, η σεξουαλική ηδονή δεν είναι το μόνο όφελος που αποκομίζει από τον ρόλο της ως «μονόκερος». Η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου ζωής έχει βοηθήσει σημαντικά την κοπέλα όσον αφορά στην ψυχική της υγεία, δεδομένου ότι από μικρή υπέφερε από άγχος, κατάθλιψη και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

«Πλέον κατανοώ ότι η περιέργεια, το ανοικτό μυαλό και η αναζήτηση της περιπέτειας ειναι μη διαπραγματεύσιμα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Όταν ξεκίνησα να πλαγιάζω με ζευγάρια ξεφορτώθηκα την ντροπή που συνόδευε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα αγκάλιασα και τα εφάρμοσα σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Το ότι βρήκα τη δύναμη να εξερευνήσω αυτές τις περίπλοκες, παθιασμένες πλευρές της προσωπικότητάς μου έπαιξε καίριο ρόλο στο να βρω τη φωνή μου και τη δημιουργική μου σπίθα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω καλύτερα την κατάθλιψη, το άγχος και τις νοητικές συνέπειες της ανορεξίας που βίωσα ως έφηβη», αναφέρει χαρακτηριστικά η κόρη του Τζουλιάνι.

Πηγή: protothema.gr

 

Τι σημαίνει το τατουάζ 1111 που έχει η Τζένιφερ Ανιστον στον καρπό της

Η Τζένιφερ Άνιστον μόλις αποκάλυψε μια ειδική λεπτομέρεια για το τι κάνει το τατουάζ στον καρπό της «11 11» τόσο συναισθηματικό.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα αφιέρωμα για τα γενέθλιά της καλύτερης φίλης της εδώ και 37 χρόνια, της επίσης ηθοποιού Αντρέα Μπέντεβαλντ στα instastories της, δείχνοντας πως έχουν και οι δύο το ίδιο τατουάζ, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στην αδερφή από άλλη μητέρα. 37 χρόνια και ακόμη συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έπονται».

Σε ένα προφίλ στους New York Times από το 2019, η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε πως η 51χρονη Μπέντεβαλντ, είναι η «παλαιότερη φίλη» της και τυχαίνει να πρωταγωνιστεί μαζί της στο «The Morning Show». Είχε εμφανιστεί επίσης σε ένα επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» ως η νύφη που προσπαθεί να αρπάξει το ονειρεμένο νυφικό της Μόνικα Γκέλερ.

Πριν από έναν μήνα σχεδόν, στα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον στις 11 Φεβρουαρίου, η Μπέντεβαλντ μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία των τατουάζ τους και ανέφερε στη λεζάντα: «Ανυπομονώ να γιορτάσουμε και να κάνουμε ακόμη περισσότερες μαγικές ευχές! 11:11. Λατρεύω να πορεύομαι σε αυτή τη ζωή μαζί σου».

Η Μπέντεβαλντ περιέγραψε επίσης την Τζένιφερ Άνιστον ως «δίδυμη αδερφή από άλλη μητέρα, αδερφή ψυχή όλων των εποχών» σε ένα προηγούμενο αφιέρωμα για τα γενέθλια της διάσημης ηθοποιού, το 2018. «Φίλες από τότε που ήμασταν 14 ετών και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε και να μαθαίνουμε μαζί. Κάνεις τον κόσμο καλύτερο μέρος και την ζωή πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Είμαι ευγνώμων για σένα κάθε μέρα και με κάθε τρόπο» πρόσθεσε.

Η Τζένιφερ Άνιστον έδειξε για πρώτη φορά το τατουάζ της «11 11» που έχει κάνει στον καρπό της – προς μεγάλη έκπληξη των θαυμαστών και θεατών της – καθώς συνήθως προσπαθεί να το κρύβει, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με την συμπρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια» Λίζα Κούντροου, σε μια σειρά πέρυσι. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είχε δηλώσει στο περιοδικό People, ότι η ηθοποιός είναι «πολύ πνευματικός άνθρωπος» και πιστεύει πως οι αριθμοί φέρνουν καλή τύχη.

«Ο αριθμός 11 είναι επίσης ξεχωριστός για την ίδια λόγω των γενεθλίων της αλλά και του σκύλου της, Νόρμαν» ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας πως στην Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να λείπει το αγαπημένο της τεριέ που πέθανε το 2011. Μάλιστα, το 2011, είχε κάνει το πρώτο της τατουάζ, αποτίοντας φόρο τιμής στον σκύλο της, γράφοντας το όνομά του στο εσωτερικό του ποδιού της.

 Ρωσία: Ξεπέρασαν τους 200.000 οι νεκροί από κορονοϊό – Δεύτερο δημοφιλέστερο εμβόλιο στον κόσμο το Sputnik

Περισσότεροι από 200.000 Ρώσοι που είχαν διαγνωσθεί με κορονοϊό έχουν πεθάνει από την έναρξη τη πανδημίας τον περασμένο Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ρωσική Στατιστική Υπηρεσία Rostat.

Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από το διπλάσιο του αριθμού των θανάτων εξαιτίας του κορονοϊού που αναφέρουν οι αρμόδιες κυβερνητικές αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αριθμοί αυτοί της Rostat κατατάσσουν την Ρωσία στην τρίτη θέση ως προς τον αριθμό των θανάτων μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Βραζιλία.  

Η Rostat, η οποία δημοσιεύει τα στοιχεία της σπάνια και με χρονική καθυστέρηση, δήλωσε ότι είχε καταγράψει 200.432 θανάτους έως τον Ιανουάριο. Η αρμόδια κυβερνητική αρχή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που κοινοποιεί καθημερινά στοιχεία, ανακοίνωσε σήμερα ότι από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 88.285 θάνατοι.

Οι αρχές έχουν δηλώσει κατά το παρελθόν ότι τα στοιχεία της Rosstat είναι πληρέστερα, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων από αναφορές αυτοψίας που δεν είναι διαθέσιμα να καταχωρηθούν στις ημερήσιες αναφορές.

Περιζήτητο το εμβόλιο Sputnik-V

Στο μεταξύ, τo ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V κατά του κορονοϊού κατέχει τη δεύτερη θέση μεταξύ των εμβολίων ως τον αριθμό των εγκρίσεων για επείγουσα χρήση στις οποίες έχουν προβεί οι αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές σε διάφορες χώρες. Αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση που έκαναν οι παραγωγοί του εμβολίου στο Twitter.

«Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V την παρούσα περίοδο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές εμβόλιο στον κόσμο ως προς τον αριθμός των εγκρίσεων από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την πρώτη θέση σύμφωνα με το κριτήριο αυτό της κατάταξης κατέχει το εμβόλιο της σουηδο-βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας AstraZeneca και την τρίτη το εμβόλιο της αμερικανικής εταιρείας Pfizer.

Το έγκυρο ιατρικό περιοδικό The Lancet στις αρχές Φεβρουαρίου είχε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών της τρίτης φάσης του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V, τα οποία επιβεβαίωναν την μεγάλη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του εμβολίου. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι 91,6%, ενώ μεταξύ των εθελοντών ηλικίας άνω των 60 ετών είναι 91,8%. Αντισώματα του κορονοϊού μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Sputnik-V εντοπίσθηκαν στο 98% των εθελοντών.

πηγή:newsit.gr

 

Υπάρχουν ορισμένες τροφές που είναι ιδανικές για το πρωινό γεύμα και άλλες, που το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τις αποφεύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το πρωινό είναι αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι αυτό που μας δίνει ενέργεια για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν, αλλά και εκείνο που μπορεί να ορίσει το τι θα επιλέξουμε διατροφικά όλο το υπόλοιπο 24ωρο.

Τι να αποφεύγετε στο πρωινό σας:

1. Μπέικον, ζαμπόν και λουκάνικαΤα επεξεργασμένα κρέατα έχουν νιτρικά άλατα που έχουν συνδεθεί επιστημονικά με τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Το αμερικανικό Ινστιτούτο Έρευνας για τον Καρκίνο δημοσίευσε μια λίστα από τα κορυφαία δέκα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο του καρκίνου. Το να αποφεύγει κανείς τα νιτρικά άλατα είναι το #1 ένα από αυτά.

2. Ζαχαρούχα δημητριακά

Μερικά δημητριακά είναι γεμάτα από υδατάνθρακες και ζάχαρη. Όταν τα τρώτε, το σάκχαρο στο αίμα σας ανεβαίνει γρήγορα και στη συνέχεια πέφτει απότομα. Αν δεν θέλετε να “καταρρεύσετε” απότομα από ενέργεια στην διάρκεια της ημέρας και άρα να “αναγκαστείτε” να φάτε κάποιο ανθυγιεινό σνακ, είναι καλύτερο να αποφεύγετε τα ζαχαρούχα δημητριακά το πρωί. Αντ’ αυτού, επιλέξτε δημητριακά με υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσετε τριμμένο λιναρόσπορο, ή καρύδια για περισσότερες πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

3. Έτοιμα γλυκά και ντόνατς

Αυτά παρασκευάζονται με επεξεργασμένο λευκό αλεύρι και περιέχουν και πάρα πολύ ζάχαρη. Η ζάχαρη είναι ο χειρότερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, διότι οδηγεί σε ταχεία αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πεινάσετε ξανά νωρίτερα από το κανονικό και θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας για υψηλό σάκχαρο του αίματος, παχυσαρκία και διαβήτη.

4. Γιαούρτια με γλυκαντικές ουσίες

Ακόμα και τα τύπου “light” γιαούρτια, τα οποία έχουν λίγες θερμίδες, είναι συνήθως γεμάτα με τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και άλλα χημικά προϊόντα. Προτιμήστε απλό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

5. Μάφινς (κέικ)

Είναι στην κορυφή της λίστας των πιο θερμιδικών τροφών για πρωινό. Περιέχουν ακριβώς ό,τι δεν χρειάζεστε στο πρωινό σας: επεξεργασμένο λευκό αλεύρι, λάδι, ή βούτυρο και πολλή ζάχαρη.

Πηγή: iatropedia.gr

 

Ένας άνδρας στο Μεξικό, όταν το όχημα του εραστή της ανατράπηκε μετά από ατύχημα με ένα άλλο όχημα στην πόλη Σαλτίλο της Κοαουίλα, την Κυριακή το πρωί.

Σύμφωνα με το μεξικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RCG Media, η Έντνα είπε ψέματα στην αστυνομία που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, ενημερώνοντάς τους πως ήταν η μοναδική επιβάτης του αυτοκινήτου, θέλοντας να προστατεύσει τον εραστή της, Ραούλ, από τη σύλληψη, καθώς το όχημα δεν είχε πινακίδες.

Οι αστυνομικοί που διερευνούσαν το ατύχημα ανακάλυψαν πως η Έντνα έλεγε ψέματα και συνέλαβαν τον Ραούλ. Αφού έλαβαν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών των οικογενειών τους, οι αστυνομικοί κάλεσαν στο σπίτι της Έντνα για να κανονίσουν την επιστροφή της στο σπίτι. Όμως, στην κλήση απάντησε ο σύζυγός της και εμφανίστηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Μόλις ανακάλυψε τι συνέβη ξέσπασε άγριος καβγάς με τη σύζυγό του, ενώ ακολούθησε διαφωνία και με τον εραστή της γυναίκας του με τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια, μέχρι που επενέβη η αστυνομία. Τελικά η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι με τον σύζυγό της και ο εραστής της συνελήφθη.

 

Το Twitter επιβεβαίωσε σήμερα ότι εργάζεται πάνω σε μια επιλογή για την ακύρωση της δημοσίευσης ενός tweet

(undo send), αμέσως μετά την αποστολή του.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του κολοσσού, με έδρα την Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε πως δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη,

αφότου μια αναλύτρια, η Τζέιν Μάντσουμ Γουόνγκ, αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία στο Twitter.

Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η συγκεκριμένη λειτουργία. Μια μπλε

μπάρα θα μπορούσε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής του tweet, δίνοντας λίγα δευτερόλεπτα στον

χρήστη να «ακυρώσει» το μήνυμά του, προτού εξαντληθεί το χρονόμετρο.

Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές

στην περίπτωση τροποποίησης, αφότου ένα μήνυμα έχει γίνει ήδη retweet, για παράδειγμα. Θα έμοιαζε σε μια

παρόμοια επιλογή που υπάρχει στο Gmail, την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.

Το Twitter δεν έδωσε κάποια ένδειξη σχετικά με μια πιθανή ημερομηνία έναρξης της συγκεκριμένης λειτουργίας,

όμως, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η υπηρεσία αυτή θα μπορούσε να διατεθεί στους μελλοντικούς χρήστες

επί πληρωμή.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!