Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

 

Εάν δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε το βράδυ, ο Μπιλ Γκέιτς σας έχει τη δική του πρόταση. Η νυχτερινή ρουτίνα του ιδρυτή της Microsoft βασίζεται σε δύο απλές και εύκολες συνήθειες που έχουν σαν σκοπό να… απελευθερώσουν το μυαλό από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα, ώστε ο οργανισμός να νυστάξει και να κοιμηθεί καλύτερα.

Η πρώτη συνήθεια είναι να πλένετε τα πιάτα μετά το δείπνο. «Πλένω τα πιάτα κάθε βράδυ, μετά το δείπνο» είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Η συνταγή της επιτυχίας

Αν κάποιος ασχολείται με το τηλέφωνο του, ή τσεκάρει τα email του ή βλέπει τις βραδινές ειδήσεις, δεν μπορεί να ηρεμήσει και να «αδειάσει» το μυαλό του. Όμως, απλές συνήθειες όπως το πλύσιμο των πιάτων καταλαγιάζουν το άγχος και αποσπούν το μυαλό από τα προβλήματα.

Η δεύτερη αγαπημένη βραδινή συνήθεια του κ. Γκέιτς είναι το διάβασμα. Ειδικά δε, πριν πάει κανείς στο κρεβάτι, το μυαλό «αδειάζει» από τις καθημερινές σκέψεις και παράλληλα νυστάζει.

«Διαβάζω το λιγότερο μία ώρα, σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι μέρος της νυχτερινής μου συνήθειας για να νυστάξω» είχε αποκαλύψει στους Seattle Times.

 Τελείωσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το Ράδιο Αρβύλα -Kαταγγελίες για «εκδικητικό πορνό» -Δάκρυα Κανάκη«Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Mάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορών να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Οι αντιδράσεις

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο. Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, η αξιοπιστία της ελέγχεται.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευθεί από χρήστες του Instagram και του Twitter, o Στάθης Παναγιωτόπουλος και η εν λόγω γυναίκα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, εκεί όπου ο παρουσιαστής διατηρεί εξοχική κατοικία και μαγαζί. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους φέρεται ο παρουσιαστής να προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών, χωρίς την έγκριση της κοπέλας, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση είναι από το 2018.

Η γυναίκα κινήθηκε νομικά καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κι εκείνος φέρεται να προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά.

Λίγες ημέρες μετά και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, εκείνος -σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις- ανέτρεψε την πρότασή του και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της.

Όλα αυτά δεν ήταν εις γνώσιν των συνεργατών του, όλα αυτά τα χρόνια και ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα.

Ο Αντώνης Κανάκης πληροφορούμενος τι συνέβη εξέφρασε το θυμό του προς τον πρώην συνεργάτη του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

 

Κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω στις 03:00 ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τον θάνατό του από το νοσοκομείο.

Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα είχε επιδεινωθεί και κρινόταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Ειδικότερα, την Παρασκευή υπέστη πνευμονικό οίδημα και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η τοποθέτηση στεντ για τη διάνοιξη των αρτηριών, ενώ κρίθηκε αναγκαία και η διασωλήνωσή του. Την Κυριακή υπέστη και σοβαρή νεφρική επιπλοκή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η υποστήριξη με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

Στις 30 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τράγκας, που είχε υποκείμενα νοσήματα, με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό. «Χορεύω τανγκό με τον COVID-19» ανέφερε, ξεκινώντας την ανάρτησή του.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!