Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η Μαρία, ξανθιά νοικοκυρά, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον άντρα της :
– Γυναίκα, σήμερα θα έρθει ο Μάκης με τη γυναίκα του, οπότε ό,τι είναι να μαγειρέψεις κάντο διπλάσια ποσότητα, να φτάσει για όλους μας.
– Πώς θα το κάνω αυτό;
– Τι πώς θα το κάνεις; Απλά διπλασίασε τη συνταγή. Όλα εγώ πρέπει να στα λέω;
Μετά από λίγο ο σύζυγος δέχεται, με τη σειρά του, ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα του η οποία του λέει, μέσα στα κλάματα, ότι δεν μπορεί να φτιάξει το φαγητό.
– Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Τι λέει η συνταγή;
– 2 κρεμμύδια!
– Τότε βάλε ΤΕΣΣΕΡΑ.
– 1 κιλό κρέας.
– Τότε βάλε ΔΥΟ κιλά κρέας.
– Μα δεν είναι τα συστατικά. Εδώ λέει ότι πρέπει να το ψήσω στους 220 βαθμούς αλλά τσέκαρα το φούρνο μας και δεν πάει μέχρι τους 440!
Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα είναι η κυτταρίτιδα, η οποία εκτός από το σώμα μας, αρκετές φορές επηρεάζει και την αυτοπεποίθησή μας.

Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε, σύμφωνα με το queen, να απαλλαγείτε από αυτήν, με 3 εντελώς φυσικούς και ανέξοδους τρόπους!


Απολέπιση η θαυματουργή
Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους που συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα scrub κατά της κυτταρίτιδας που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι με λίγα υλικά και χωρίς να ξοδευτείτε καθόλου (π.χ ένα scrub με καφέ: Ανακατεύοντας 1/4 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ και 1/2 έως 1 φλιτζάνι λάδι καρύδας).

Μασάζ
Κάντε μασάζ με αιθέρια έλαια όπως το γκρέιπφρουτ, το λεμόνι, λεβάντα αναμειγνύοντάς τα με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Αν θέλετε μπορείτε να ζεστάνετε το μείγμα και να κάνετε με αυτό χαλαρωτικό μασάζ στην περιοχή για περίπου 10 -15 λεπτά. Το μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με κυτταρίτιδα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αυξηθεί η ροή του αίματος και να διασπαστεί το συσσωρευμένο λίπος.

Αντι-κυτταριτιδική διατροφή
Η αύξηση πρόσληψης φρούτων και λαχανικών μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία, να μειώσει το σχηματισμό κυτταρίτιδας αλλά και το σωματικό βάρος. Τα μούρα, οι μπανάνες, η βρώμη, τα σπαράγγια και τα πορτοκάλια είναι μόνο μερικές από τις τροφές που καίνε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Βάλτε, λοιπόν, στο καθημερινό διατροφολόγιό σας φρούτα και λαχανικά και σύντομα κυτταρίτιδά σας θα αποτελεί παρελθόν!

http://www.thestival.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!