Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017


Το άκρως δημοφιλές άλμπουμ της Beyonce "Lemonade" και η επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της οδήγησαν τη διάσημη τραγουδίστρια στην κορυφή της ετήσιας λίστας του περιοδικού Forbes με τις υψηλότερα αμειβόμενες καλλιτέχνιδες της μουσικής βιομηχανίας για το 2017 υπερισχύοντας της Αντέλ και της Τέιλορ Σουίφτ.

Η «βασίλισσα» του R&B κέρδισε 105 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του δίσκου και από την περιοδεία της "Formation", σύμφωνα με το Forbes.

Οι απολαβές της ενισχύθηκαν και από τη συλλογή μόδας της, την Ivy Park, αλλά και άλλες επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η Αντέλ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον κατάλογο που δημοσιεύτηκε σήμερα με απολαβές στα 69 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τέιλορ Σουίφτ, που πέρυσι είχε κατακτήσει την κορυφή της περίφημης λίστας με απολαβές ύψους 170 εκατομμυρίων δολαρίων, συγκέντρωσε αυτήν τη φορά 44 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη παρά το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία της "1989". Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναμένεται να δει τα έσοδά της να αυξάνονται σημαντικά τους επόμενους 12 μήνες χάρη στο νέο της άλμπουμ με τίτλο "Reputation"— ο δίσκος με τις υψηλότερες πωλήσεις το 2017— αλλά και την επερχόμενη περιοδεία της.

Στην τέταρτη θέση του καταλόγου φιγουράρει η Σελίν Ντιόν, με απολαβές ύψους 42 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού έκανε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας μετά τον θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανζελίλ τον Ιανουάριο του 2016.

Το Forbes κατήρτισε αυτόν τον κατάλογο αφού υπολόγισε τα έσοδα προ φόρων για ένα διάστημα 12 μηνών, που ξεκινά από τον Ιούνιο του 2016 και φθάνει στο καλοκαίρι του 2017 βασιζόμενο σε συνεντεύξεις με ατζέντηδες, μάνατζερ, δικηγόρους και ορισμένες από τις διάσημες εκπροσώπους του πενταγράμμου. Επιπλέον, έλαβε υπόψη του τα στοιχεία που περισυνέλλεξε από το Pollstar, τη Recording Industry Association of America και τη Nielsen SoundScan.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Την Κυριακή (26-11-17)

Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

2. Τη Δευτέρα (27-11-17)

Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτικά Στερεά και πιθανόν η Δυτική Μακεδονιά. Μέχρι το απόγευμα η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η Ανατολική Στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.

Μέχρι το βράδυ η Ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

3. Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά - ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας (πάνω από 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι υποσχέθηκε ότι θα απαντήσει με «σφοδρότητα» μετά την επίθεση σήμερα εναντίον ενός τεμένους που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 235 ανθρώπους στο βόρειο Σινά.
«Οι ένοπλες δυνάμεις και η αστυνομία θα εκδικηθούν για τους μάρτυρές μας και θα αποκαταστήσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα (απαντώντας) με πυγμή πολύ σύντομα» δήλωσε ο Σίσι κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού διαγγέλματος.

Ο σερ Έλτον Τζον δεν θα σταματήσει ποτέ να τραγουδάει, υποστηρίζει ο σύζυγός του Ντέιβιντ Φέρνις.

Ο 55χρονος δημιουργός ταινιών, μάνατζερ του Έλτον Τζον και διευθυντής της Rocket Entertainment, είπε ότι «χωρίς αμφιβολία, ο Έλτον δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να τραγουδάει. Όλοι έχουμε κάποια πράγματα που μας κρατάνε ζωντανούς. Μερικοί άνθρωποι νιώθουν απόλαυση με την ιδέα της συνταξιοδότησης, όπου δεν θα κάνουν τίποτα, τον Έλτον αυτό θα τον "καθάριζε". Το να παίζει μπροστά σε ακροατήριο είναι κάτι που πρέπει να κάνει για πάντα».

Και αποκάλυψε ότι ο Έλτον είναι «πολύ υπερήφανος» για την κληρονομιά του και το «πάθος» του να δημιουργεί νέα κομμάτια «τον κρατάει ζωντανό».
«Το πιο σημαντικό πράγμα με τον Έλτον είναι ότι παραμένει συνδεδεμένος τόσο με το ότι οι άνθρωποι μπορούν να ανακαλύψουν τη μουσική του και να την κρατήσουν ζωντανή, όσο και με το ότι έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει νέους καλλιτέχνες».

Τέλος είπε ότι ο Έλτον δεν σχεδιάζει να μειώσει τους ρυθμούς προετοιμασίας της παράστασης που θα έχει τίτλο Rocket Man και έχει προγραμματιστεί για το 2018.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!