Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τι δεν πρέπει να κάνεις μπροστά στο σκύλο σου
Η συγκατοίκηση με σκύλο δεν έχει μόνο κανόνες για τα τετράποδα. Έχει και για σένα. Οι κτηνίατροι σε πρόσφατες μελέτες τους απέδειξαν ότι τα ψυχικά νοσήματα των σκύλων είναι εξίσου σημαντικά με τα οργανικά. Πολλές από τις συμπεριφορές μας, προκαλούν στρες στα σκυλιά που μπορεί να επιδεινώσει τη κατάσταση της υγείας ενός σκύλου.
Τι πρέπει να αποφεύγεις όταν βρίσκεται ο σκύλος μπροστά:
Καβγάς
Ο σκύλος έχει τρομερή διαίσθηση και αντιλαμβάνεται την ένταση στο χώρο. Αν καυγαδίσετε με κάποιο αλλο πρόσωπο μέσα στο σπιτί, τότε ο σκύλος απροσανατολίζεται. Το αποτέλεσμα; Μπορεί να γίνει ανήσυχος, νευρικός και έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με το άτομο με το οποίο είσαι σε διαμάχη.
Σεξ
Πολλές φορές τα σκυλιά κάνουν ζημιές όταν κάνετε σεξ μπροστά του. Η ίδια η πράξη αλλά και ο θόρυβος που προκαλείτε μπορούν να βγάλουν το σκύλο εκτός ορίων. Οι λόγοι είναι η ζήλια γιατί απομονώνεστε χωρίς αυτός, οι ήχοι που τον παραξενεύουν και του δημιουργούν άγχος.
Φασαρία από τρυπάνι
Η ένταση του ήχου φτάνει πολλαπλάσια στα αυτιά των σκυλιών. Με αποτέλεσμα να προκαλεί πανικό στα σκυλιά που φοβούνται τους διαπεραστικούς ήχους και τις δονήσεις.

 

Αν αποδειχθεί αληθινό, θα αποτελέσει σκάνδαλο μεγατόνων για το ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο, καθώς αγγίζει τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό θεσμό σε συλλογικό επίπεδο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, η κλήρωση των ημιτελικών του Champions League που έβγαλε τα ζευγάρια Λίβερπουλ-Ρόμα και Ρεάλ-Μπάγερν ήταν στημένη.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μια ημέρα πριν την κλήρωση, οι οπαδοί της Ρόμα είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν διαδυκτιακά εισιτήριο για τον ημιτελικό, μεταξύ της ιταλικής ομάδας και της… Λίβερπουλ.

Η συγκεκριμένη προσφορά εξαφανίστηκε γρήγορα από το σαίτ της Ρόμα, ωστόσο χρήστες των social media πρόλαβαν να κρατήσουν screenshots και να αρχίσουν να διερωτούνται για το αδιάβλητο της κλήρωσης.
Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει διάφορες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις κληρώσεις της UEFA, θεωρίες που η ομοσπονδία έχει διαψεύσει κατηγορηματικά.
Πηγή: The Sun

Μία γυναίκα από τη Σκωτία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι υπνοθεραπεύτρια, έμπλεξε σε μεγάλους μπελάδες, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένη στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορούμενη για την επί πληρωμή σεξουαλική επαφή με έναν ανήλικο.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένας προχωρημένος και ανήσυχος σεξουαλικά 14χρονος πιτσιρικάς έψαχνε μέσω ίντερνετ ερωτική συντροφιά επί πληρωμή. Αυτή τη συντροφιά τη βρήκε στο πρόσωπο της Sarah Louise McGill και αφού αντάλλαξαν κάποια μηνύματα μέσω ίντερνετ έκλεισαν ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της αμερικάνικης πόλης.
Εκεί, αφού είχαν μία σύντομη κουβέντα στο λόμπι, μεταφέρθηκαν στα ενδότερα του δωματίου που είχαν κλείσει όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά. Ο μικρός έδωσε το ποσό των 480 δολαρίων σε χαρτονομίσματα των 20 και των 50 δολαρίων για τις υπηρεσίες της και αφού ολοκλήρωσαν, αποχώρησαν και πήγε σπίτι του.
Άγνωστο πώς, ο πατέρας του ενημερώθηκε για το τι είχε γίνει και κατέφυγε στην αστυνομία, η οποία αμέσως επισκέφτηκε την κοπέλα στο δωμάτιό της. Εκεί τη βρήκε με έναν άλλον άνδρα, ενώ στον χώρο βρέθηκαν προφυλακτικά (χρησιμοποιημένα και μη).
Έτσι λοιπόν η κοπέλα, η οποία φέρεται να ήταν ιερόδουλη, συνελήφθη και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Παρόλα αυτά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ωστόσο της κρατήθηκε το διαβατήριο μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.
Το μεγαλύτερο laser show του κόσμου στο Ντουμπάι είναι ένα υπερθέαμα
Το Light Up 2018 είναι το μεγαλύτερο laser show του πλανήτη και πραγματοποιείται στο Ντουμπάι. Ο ουρανοξύστης Burj Khalifa και γειτονικά κτίρια λούστικαν στο φως των laser αλλά και γραφιστικών απεικονίσεων

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!