Κυριακή 26 Αυγούστου 2018


Με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε σε ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Καβάλα.
Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε αναρτήσει, νωρίτερα σήμερα, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το δημαρχείο της Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους.
Στη φωτογραφία των νεόνυμφων με τη δήμαρχο της πόλης, ο γαμπρός κρατά πινακίδα που γράφει: «Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε απ’ τα μνημόνια… Γιατί ρε Τσίπρα;!». Ο πρωθυπουργός κοινοποίησε τη φωτογραφία του ζευγαριού στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας με εμφανή χιουμοριστικό τόνο: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

Γνωστή εταιρεία από τη Σουηδία που έχει τα πάντα για το σπίτι, προειδοποιεί τους καταναλωτές της Κύπρου για «ψεύτικο» διαγωνισμό, που διεξάγεται δίχως την άδεια της, μέσω SMS!
Η Ανακοίνωση:
«Η ΙΚΕΑ ενημερώνει για ψεύτικο διαγωνισμό σε μορφή SMS!
Η ΙΚΕΑ προειδοποιεί τους καταναλωτές ότι διεξάγεται «spam» διαγωνισμός με το λογότυπό της, σε μορφή SMS και από αγνώστους φορείς, κατά τον οποίο ζητείται από τους καταναλωτές να απαντήσουν σε ερωτήσεις, προκειμένου να κερδίσουν δωροεπιταγή IKEA αξίας €500.
Με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, η ΙΚΕΑ ενημερώνει το κοινό ότι δεν έχει καμία σχέση με ενέργειες ή διαγωνισμούς που διεξάγονται εκτός της επίσημης ιστοσελίδας της (www.IKEA.com.cy) και των επισήμων λογαριασμών της στα social media. Επιπλέον, για τη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, οι επίσημοι διαγωνισμοί της ΙΚΕΑ επικοινωνούνται πάντα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και των λογαριασμών της στα social media».
Αυτά πρέπει να προσέξετε εάν έρθουν στο κινητό σας με SMS:

Αμερικανοί Νεο-Ναζί σχεδιάσουν σύμφωνα με το «Spiegel» να συγκροτήσουν παραρτημά τους στη Γερμανία.
Πρόκειται για την νεοναζιστικη οργάνωση «Πυρηνική Ταξιαρχία» που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ με το γερμανικό όνομα «Atomwaffen » (AWD) και στόχο να ενεργήσει «με βία ακόμη και με δολοφονίες», οπως γράφει το γερμανικό περιοδικό. Δημοσιεύει μάλιστα εσωτερικό έγγραφο της νέοναζιστικης οργάνωσης που γράφει οτι «Θα επαναφέρουμε τους άνδρες που ασκούν βία, τη βία της υψηλότερης δυνατής ποιότητας».
Σύμφωνα με τους New York Times , οι υποστηρικτές της AWD στις ΗΠΑ κατηγορούνται για πέντε δολοφονίες. Τουλάχιστον ένας Γερμανός οπαδός της AWD λέγεται ότι συμμετείχε σε ένα «στρατόπεδο μίσους» στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το «Spiegel».
Οι NYT γράφουν ότι η AWD είναι από τις πιο βίαιες ομάδες της άκρας δεξιάς , μια αποκεντρωμένη οργάνωση, για την οποία πολλά ακόμα παραμένουν άγνωστα.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!