Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016


Όλοι θυμόμαστε τη Sienna Miller ζευγάρι με τον Jude Law.

Eπίσης, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει, ότι ο Jude την κεράτωσε με τη νταντά των παιδιών του, είδηση που ήταν πρωτοσέλιδο για πάρα πολύ καιρό στα περιοδικά.

Έκτοτε, οι δυο τους έκαναν μία επανασύνδεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πώς νιώθει όμως η Sienna 10 χρόνια μετά το σκηνικό, για τον άντρα που τόσο την είχε πληγώσει; «Τον αγαπάω πάρα πολύ και μιλάμε ακόμα. Όχι όσο θα θέλαμε, αλλά έχουμε σχέσεις», είπε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Μάλιστα δεν δίστασε να συζητήσει ανοιχτά την περίοδο εκείνη που ήταν το απόλυτο ζευγάρι του Hollywood, αποδεικνύοντας ότι μάλλον έχει ξεπεράσει και τον Jude και τον χωρισμό.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Πυρ και μανία έγινε η Αντέλ στη συναυλία που έδωσε στο Άμστερνταμ με μια θαυμάστριά της που πήγε να την απολαύσει από κοντά!

Η διάσημη τραγουδίστρια που πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία σε ένα διάλειμμα από τα τραγούδια του πολυπλατινένιου της άλμπουμ «25» έκραξε τη fan της καθώς είχε στήσει τρίποδα και βιντεοσκοπούσε την εμφάνισή της!

«Θα ήθελα να πω επίσης σε αυτήν την κοπέλα, μπορείς να σταματήσεις να με τραβάς με την βιντεοκάμερα, είμαι στ' αλήθεια εδώ στην πραγματική ζωή, μπορείς να το απολαύσεις στην πραγματικότητα παρά μέσα από την κάμερά σου» είπε από τη σκηνή εμφανώς ενοχλημένη και συνέχισε:

«Μπορείς να αφήσεις κάτω το τρίποδό σου, αυτό δεν είναι DVD είναι αληθινό σόου και θα ήθελα πραγματικά να το απολαύσεις γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που δεν κατάφεραν να μπουν»

Όσο για την αντίδραση του πλήθους; Ζητωκραύγαζε και χειροκροτούσε την παρατήρησή της!

Πηγή: star.gr

Ο Σέιν Μπλακ («The Nice Guys») είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θεωρούσε τον Ντουέιν Τζόνσον ιδανική επιλογή για τον Ντοκ Σαβατζ, και να που τελικά ο The Rock ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ενσαρκώσει τον πρώτο χάρτινο υπερήρωα, μιας και η έκδοση του συγκεκριμένου κόμικ προηγήθηκε χρονικά του Σούπερμαν.

Οι Χένρι Ρόλστον και Τζον Νάνοβιτς δημιούργησαν τον Doc Savage το 1933. Εκπαιδευμένος από τον επιστήμονα πατέρα του, ο Σάβατζ είναι γιατρός, χειρουργός, επιστήμονας, τυχοδιώκτης, εφευρέτης, εξερευνητής, μουσικός με απίστευτη δύναμη, αντοχή, φωτογραφική μνήμη και ικανότητα στις πολεμικές τέχνες! Κουραστήκατε;

Οι παλιότεροι θα θυμούνται την κινηματογραφική μεταφορά «Doc Savage: The Man of Bronze» του Μάικλ Άντερσον με τον Ρον Έλι, μιας ταινίας που έτυχε μέτριας αποδοχής από κοινό και κριτικούς και καταδίκασε τις υπόλοιπες κινηματογραφικές/τηλεοπτικές ιδέες για τη μεταφορά των ιστοριών του στην οθόνη.

Αν και υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Κρις Χέμσγουορθ θα αναλάμβανε τον ρόλο, ο Μπλακ το 2014 είχε δηλώσει πως «θα ήθελα πάρα πολύ να ετοιμάσω την ταινία με έναν συνάδελφο που ονομάζεται Ντουέιν Τζόνσον, αν τα καταφέρουμε. Έχω αποφασίσει πως ο Ντουέιν είναι ο κατάλληλος και το project βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, επειδή αυτό τον καιρό είναι απασχολημένος».

Τελικά τα χρόνια πέρασαν, ο Τζόνσον... απελευθερώθηκε και αφού σώσει μερικούς λουόμενος θα είναι έτοιμος να σώσει τον κόσμο.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες της άσκησης του τουρκικού ΠΝ BEYAZ FIRTINA η οποία διεξήχθη το χρονικό διάστημα 16-27 Μαϊου στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, κατά τη διάρκεια της άσκησης χρησιμοποιήθηκε ως στόχος και βυθίστηκε από βολές πυραύλων και τορπιλών η φρεγάτα ZAFER (F-253) κλάσεως KNOX, η οποία είχε παροπλιστεί.

Η φρεγάτα είχε ναυπηγηθεί το 1972 και μέχρι το 1993 ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, οπότε και χορηγήθηκε στο Τουρκικού Πολεμικό Ναυτικό.






ΠΗΓΗ: militaire.gr

Νόμιμη έκρινε πριν λίγες μέρες δικαστήριο την κίνηση ενός διαζευγμένου να καταβάλλει τη διατροφή του παιδιού του όχι σε χρήματα αλλά σε…πίτσες.
Ο 50χρονος, ιδιοκτήτης πιτσαρίας σε ένα χωριό έξω από την Πάντοβα της Ιταλίας, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά από μήνυση που κατάθεσε η πρώην σύζυγός του, κατηγορώντας τον ότι δεν κατέβαλε, ως όφειλε, τη διατροφή για το παιδί τους.
Ο δικαστής όμως, έκρινε ότι ο άνδρας, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να καλύψει την σχετική υποχρέωσή του, προσφέροντας πίτσες, καλτσόνε και άλλα φαγώσιμα από την επιχείρησή του που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 400 ευρώ μηνιαίως.
Το ζευγάρι χώρισε το 2002 και για κάποια χρόνια όλα κυλούσαν καλά, αφού ήταν και οι δύο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Το 2008 όμως ο 50χρονος, ο οποίος στο μεταξύ είχε ξαναπαντρευτεί και αποκτήσει άλλα τρία παιδιά, “χτυπήθηκε” από την οικονομική κρίση.
Αποτέλεσμα ήταν να αδυνατεί να πληρώσει τα 400 ευρώ στην πρώην σύζυγό του που είχαν οριστεί ως διατροφή. Αντί αυτού όμως, πρόσφερε φαγητό, κάτι που κράτησε ως το 2010, όταν και αναγκάστηκε να κλείσει την πιτσαρία, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους.
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν, επίσης, στοιχεία ότι ο 50χρονος έβλεπε την κόρη του όποτε προβλεπόταν και τη βοηθούσε να αναπτύξει σχέσεις με την μητριά της και τα ετεροθαλή αδέρφια της, γεγονότα που επιβεβαίωσε και η μικρή.
Πηγή: news247.gr

Πραγματικά μοιάζει απίστευτο: Υπάρχει μια – φαινομενικά τέλεια – δουλειά, που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα και τρεις ολόκληρους μήνες διακοπές τον χρόνο, που κανείς δεν θέλει να κάνει. Βρίσκεται μάλιστα σε ένα ειδυλλιακό μέρος της Νέας Ζηλανδίας.
Οι προϋποθέσεις
Πριν αρχίσετε να φαντάζεστε τον εαυτό σας εκεί, σας ενημερώνουμε ότι η δουλειά αφορά ιατρούς. Συγκεκριμένα ένας από τους γιατρούς της περιοχής, ο 61χρονος Dr Alan Kenny, νιώθει τόσο πιεσμένος από το φόρτο εργασίας, που προσφέρει ετήσιο μισθό 250.000 ευρώ και τρεις μήνες διακοπές σε όποιον θέλει να πάει εκεί και να εργαστεί μαζί του στο ιατρείο του.
Φυσικά, όταν ο Dr Kenny ανήρτησε την αγγελία, πίστεψε ότι θα προσελκύσει σημαντικό ενδιαφέρον από υποψήφιους. Κι όμως, αυτό δεν έγινε. Εφτασε ακόμα σε σημείο να προσφέρει το μισό ιατρείο του σε κάποιον ενδιαφερόμενο, αλλά ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να καλύψει τη θέση.
Ο ίδιος δηλωσε στη New Zealand Herald: «Μπορώ να τους προσφέρω ένα πραγματικά, πραγματικά εκπληκτικό εισόδημα! Είναι απίστευτο. Το ιατρείο μου έχει γεμίσει ασφυκτικά το τελευταίο έτος και όσο περισσότερους ασθενείς βλέπεις, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζεις. Αλλά πλέον δεν προλαβαίνω μόνος μου».
Ο dr. Kenny είπε ότι είναι απελπισμένος αφού ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον να μοιραστεί τη δουλειά στο ιατρείο του, το οποίο έχει αυτή τη στιγμή 6.000 ασθενείς στα βιβλία του.
«Αγαπώ τη δουλειά μου και θα ήθελα να μείνω, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα να πείσω άλλους γιατρούς να έρθουν να εργαστούν εδώ» είπε.
Ενας τυπικός γιατρός στη Νέα Ζηλανδία βγάζει από 150.000 μέχρι 200.000 δολάρια τον χρόνο, και εκείνος έχει κάνει μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά, ωστόσο δεν είχε καμία απάντηση εδώ και 4 μήνες.
Οσο για το πού βρίσκεται αυτή η δουλειά; Στην περιοχή Tokoroa, στο Waikato της Νέας Ζηλανδίας.
Δείτε τις εικόνες και θα συμφωνήσετε ότι πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο.
upl574c3f8e30e4a upl574c3f6db15d5 upl574c3f6515b38 upl574c3f586ed36
πηγή: thetoc.gr

Όσο… πρωτοφανές και αν ακούγεται είναι μία παράδοση που ισχύει στη Σιγκαπούρη.
Νεαρός έκανε για πρώτη φορά σεξ με την κοπέλα του και οι γονείς του έκατσαν ακριβώς δίπλα για να τον παρακολουθήσουν! Για την ακρίβεια δεν έκατσαν απλώς δίπλα του, αλλά σε… απόσταση αναπνοής από την… πράξη!
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως την διαδικασία τραβούσε βίντεο ο θείος του νεαρού κάνοντας το όλο θέμα ακόμα πιο… άβολο!
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
sex goneis klp
Πηγή: onsports.gr

Εφάπαξ στο ¼ αυτού των δημοσίων υπαλλήλων πρόκειται να πάρουν οι δημοτικοί υπάλληλοι, με βάση το νέο ασφαλιστικό. Αυτό, τουλάχιστον, καταγγέλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «εάν δεν ληφθεί υπόψη η εργοδοτική αυτή εισφορά (σ.σ. των ΟΤΑ) αλλά μόνο η εισφορά 1% των ασφαλισμένων, το προβλεπόμενο από το άρθρο 35 ποσοστό 60%, εάν αναπροσαρμοστεί αναλογικά με την κράτηση, για τους ασφαλισμένους του πρώην Τ.Α.Δ.Κ.Υ. θα διαμορφωθεί σε 15% (!!!). Δηλαδή, ένας Δημόσιος Υπάλληλος με 35 χρόνια ασφάλισης θα πάρει εφάπαξ περίπου 30.000 €, ενώ ένας Δημοτικός Υπάλληλος με τα ίδια χρόνια ασφάλισης θα πάρει εφάπαξ 10.000 € !!!».
Και προσθέτει: «Δεν μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια η συνεισφορά των Δήμων στην ασφάλιση των υπαλλήλων τους, η οποία καταβάλλεται ανελλιπώς από το 1944 (!!!).  Άραγε, ποιο άλλο ρόλο θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι εξυπηρετούσε αυτή η συμμετοχή των Ο.Τ.Α.-εργοδοτών παρά στο να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ταμείου μας και να εξασφαλίσει στο διηνεκές τις παροχές που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι του;», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:
Να αποτρέψουμε την προσπάθεια κατάργησης του εφάπαξ
Με το άρθρο 35 του Ν.4387/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλειας-Μεταρρύθμιση ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού συστήματος-Ρύθμιση φορολογίας εισοδήματος και τυχερών παιγνίων και άλλες διατάξεις» (Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Α΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 85/12-5-2016) προβλέπεται ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ, που συνιστά κατάφωρη αδικία σε βάρος των Δημοτικών Υπαλλήλων.
Συγκεκριμένα, ο Νόμος, ενώ προβλέπει το ποσοστό αναπλήρωσης για το εφάπαξ, σε όσους είχαν κράτηση 4% στις αποδοχές τους να ανέρχεται σε 60%, δεν προβλέπει αντίστοιχα σε τι ύψος θα ανέλθει αυτό το ποσοστό για όσους είχαν κράτηση διαφορετική του 4%. Αντίθετα, προβλέπει ότι το 60% θα αναπροσαρμόζεται αναλογικά με το ύψος της κράτησης και μάλιστα με απόφαση Δ.Σ. και σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής.
Κατά κύριο λόγο οι επιπτώσεις του άρθρου 35 θα πλήξουν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τους πιο κάτω λόγους:
Η κράτηση για παλαιούς ασφαλισμένους του πρώην Τ.Α.Δ.Κ.Υ. για εφάπαξ ανέρχεται σε 1% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αποδοχές, τακτικές ή έκτακτες, υπερωρίες, επιδόματα, έξοδα κίνησης, ημερήσιες αποζημιώσεις κ.λπ., πλην όσων εξαιρούνται των κρατήσεων βάσει νόμου, υπόκειντο πάντα (και συνεχίζουν και σήμερα) σε κράτηση για εφάπαξ βοήθημα, σε αντίθεση με άλλους τομείς που η κράτηση είναι μεν 4% αλλά μόνο στο βασικό μισθό.
Εκτός όμως από την εισφορά του ασφαλισμένου, στο Τ.Α.Δ.Κ.Υ. από της ίδρυσής του, καταβάλλεται και ετήσια εργοδοτική εισφορά από τους ίδιους τους Ο.Τ.Α., με βάση τα τακτικά τους έσοδα.  Η κράτηση αυτή (0,75% για τους Δήμους και 0,50% για λοιπούς Ο.Τ.Α.) συνεχίζει να πληρώνεται μέχρι σήμερα για το εφάπαξ των δημοτικών υπαλλήλων και απ΄ ότι βλέπουμε στο Νόμο, θα συνεχίσει και στο μέλλον.
Εάν λοιπόν, δεν ληφθεί υπόψη η εργοδοτική αυτή εισφορά αλλά μόνο η εισφορά 1% των ασφαλισμένων, το προβλεπόμενο από το άρθρο 35 ποσοστό 60%, εάν αναπροσαρμοστεί αναλογικά με την κράτηση, για τους ασφαλισμένους του πρώην Τ.Α.Δ.Κ.Υ. θα διαμορφωθεί σε 15% (!!!). Δηλαδή, ένας Δημόσιος Υπάλληλος με 35 χρόνια ασφάλισης θα πάρει εφάπαξ περίπου 30.000 €, ενώ ένας Δημοτικός Υπάλληλος με τα ίδια χρόνια ασφάλισης θα πάρει εφάπαξ 10.000 € !!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (15.000 ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ Ι.Κ.Α. (ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)…!!!
Όμως, συνάδελφοι, δεν μπορεί να πεταχτεί στα σκουπίδια η συνεισφορά των Δήμων στην ασφάλιση των υπαλλήλων τους, η οποία καταβάλλεται ανελλιπώς από το 1944 (!!!).  Άραγε, ποιο άλλο ρόλο θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ότι εξυπηρετούσε αυτή η συμμετοχή των Ο.Τ.Α.-εργοδοτών παρά στο να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Ταμείου μας και να εξασφαλίσει στο διηνεκές τις παροχές που δικαιούνται οι ασφαλισμένοι του;
Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν το P.S.I. τα αποθεματικά του πρώην ενιαίου Τ.Α.Δ.Κ.Υ. (επικουρική και εφάπαξ) άγγιζαν το 1 δις.  Μετά από αυτό, παρά το «γενναίο» κούρεμα που έφαγαν, το Τ.Α.Δ.Κ.Υ. συνέχιζε να πατάει γερά στα πόδια του, μέχρι που ήρθε η πλήρης ενοποίηση της επικουρικής με το «πτωχευμένο» Τ.Ε.Α.Δ.Υ. των Δημοσίων Υπαλλήλων. Κάτι αντίστοιχο πρόκειται να γίνει με το Ν.4387/2016, με την κατάργηση της αυτοτέλειας και για το εφάπαξ μας.
Δεν πρόκειται λοιπόν, με κανένα τρόπο να δεχθούμε το τσεκούρωμα του εφάπαξ μας σε τέτοιο βαθμό, καθώς υπολογίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της υπηρεσίας, από την ετήσια εισφορά αναλογεί σε κάθε ασφαλισμένο πάνω από 70,00 € το μήνα στην τελευταία πενταετία.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, μετά τη μείωση 38% περίπου μεσοσταθμικά στο εφάπαξ των Δημοσίων Υπαλλήλων και 6,19% των Δημοτικών Υπαλλήλων (ποσοστό που και πάλι είχε μειωθεί αντί του αρχικού 40%, γιατί η τότε κυβέρνηση μετά από παρεμβάσεις μας έλαβε υπόψη της την εργοδοτική εισφορά όπως όφειλε), ο μέσος όρος του εφάπαξ και στις δύο κατηγορίες υπαλλήλων ανέρχεται στα ίδια επίπεδα (άραγε οι «εργάτες καθαριότητας» δεν έχουν ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους Δημοσίους Υπαλλήλους;). Αυτό σημαίνει ότι το εφάπαξ του Τ.Α.Δ.Κ.Υ. ήταν πάντα περιορισμένο σε λογικά ύψη και ανάλογο με την οικονομική κατάσταση του Ταμείου.  Στο παρελθόν μάλιστα πολλές φορές είχε μειωθεί με βάση τη δυνατότητα που έδιναν οι καταστατικές του διατάξεις προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του Ταμείου. Σε αυτή τη διαδικασία συμμετείχε ενεργά και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη λήψη αντίστοιχων αποφάσεων από το Δ.Σ. του πρώην Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και πάντα έχοντας σαν στόχο την ομαλή λειτουργία του και όχι μικροσυνδικαλιστικές επιδιώξεις.  Μέσα δε από τη συντηρητική αυτή πρακτική, παρά τη μεγάλη συσσώρευση αποθεματικών, από το έτος 2005 δεν έχει γίνει καμία αύξηση στο εφάπαξ.
Συνάδελφοι,
Μπορεί η συγκυβέρνηση να ψήφισε το Νόμο-έκτρωμα (4387/2016) για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό καθεστώς, όμως όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, είναι στο χέρι μας να μην εφαρμοστεί και να αλλάξει.
Γι΄ αυτό, θα πρέπει όλοι οι Σύλλογοι-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ πρόγραμμα ενημέρωσης όλων των εργαζομένων συνολικά για τις επιπτώσεις του νέου Ασφαλιστικού-Συνταξιοδοτικού Νόμου και ιδιαίτερα για την εξαφάνιση του εφάπαξ στους Δημοτικούς Υπαλλήλους. Θα πρέπει επίσης να τους προετοιμάσουν για τη μαζική και δυναμική τους παρουσία στις αγωνιστικές δράσεις που προετοιμάζει η Ομοσπονδία.
Τίποτα μέχρι σήμερα δεν μας έχει χαριστεί. Όλα τα δικαιώματά μας έχουν κατακτηθεί με αγώνες και θυσίες και αυτό έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ – Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ
aftodioikisi.gr

Αυξάνονται, από την 1η Ιουνίου, οι τιμές των διοδίων λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, από 23% σε 24%.
Οι αυξήσεις στον αυτοκινητόδρομο του ΜΟΡΕΑ είναι μικρές και αφορούν ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.
Συγκεκριμένα, αυξάνονται οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς Σπαθοβουνίου, Νεστάνης, Μάναρη, Καλαμάτας, Πετρίνας, για οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα και για οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20μέτρα, ενώ αναπροσαρμόζονται και οι τιμές στους μετωπικούς σταθμούς Καλαμάτας και Πετρίνας για οχήματα με ύψος έως 2,20 μέτρα.
Επίσης, οι τιμές αυξάνονται στους πλευρικούς σταθμούς Αρφαρών για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, εκτός από δίκυκλα και τρίκυκλα, και στον πλευρικό σταθμό στα Παραδείσια μόνο για οχήματα με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα.
Από την προαναφερθείσα αναπροσαρμογή προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε  ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται.
1 pinakas
Η Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον άξονα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια του ΠΑΘΕ, ανακοίνωσε νέες τιμές για τους σταθμούς διοδίων όπου αλλού οι τιμές μένουν ίδιες και αλλού αυξάνονται. Για παράδειγμα, στα διόδια των Αφιδνών οι οδηγοί Ι.Χ. θα πληρώνουν τα ίδια διόδια (3,25 ευρώ), αλλά οι οδηγοί φορτηγών, λεωφορείων και μεγαλύτερων οχημάτων θα επιβαρύνονται με πέντε σεντς (από 8,15 σε 8,20 και από 11,45 σε 11,50 ευρώ). Αντίθετα στα πλευρικά διόδια του Καπανδριτίου οι οδηγοί Ι.Χ. θα πληρώνουν πέντε σεντς περισσότερα, δηλαδή η τιμή αυξάνεται από 1,95 σε 2 ευρώ. Στα πολύ μεγάλα οχήματα η αύξηση είναι 10 σεντς (από 6,90 σε 7 ευρώ).
Σταθερές μένουν οι τιμές για τα Ι.Χ. στους πλευρικούς σταθμούς διοδίων της Μαλακάσας και των Οινοφύτων, αλλά θα πληρώνουν 3,85 (από 3,80 ευρώ) στα μετωπικά διόδια της Θήβας. Σταθερή στα 3,80 ευρώ μένει η τιμή για τα Ι.Χ. στα μετωπικά διόδια της Τραγάνας, αλλά αυξάνεται ελαφρώς για τα φορτηγά κ.λπ. Σταθερή στο 1,60 ευρώ μένει και η τιμή για τα Ι.Χ. στα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, όπως και στους υπόλοιπους σταθμούς διοδίων (Μώλου, Θερμοπυλών, Μαυρομαντήλας, Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας) που διαχειρίζεται η κοινοπραξία Κεντρική Οδός. Αυξήσεις 5 ή 10 σεντς παρατηρούνται όμως για τα μεγαλύτερα οχήματα.
Δείτε στους παρακάτω πίνακες πως διαμορφώνονται οι νέες τιμές
2 3 4 5 6 7 8
Newsbomb.gr
Εκτός από πρωταγωνιστή, ο επόμενος Τζέιμς Μποντ ψάχνει και σκηνοθέτη
Μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από την κινηματογραφική σειρά του Τζέιμς Μποντ, τώρα ήρθε και η σειρά του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες να ανακοινώσει ότι δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία με τον Βρετανό πράκτορα, που έκανε το ντεμπούτο του το 1962, με τον Σον Κόνερι και τον «Δρ.Νο».
Βέβαια ο Μέντες κι όταν είχε ολοκληρώσει το Skyfall είχε πει πως δεν θα σκηνοθετήσει άλλη ταινία του 007 αλλά επέστρεψε για να σκηνοθετήσει το Spectre, κάνοντας ακόμα μία παγκόσμια επιτυχία, ξαναβάζοντας τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ στην πρώτη γραμμή της κινηματογραφικής βιομηχανίας.
«Ήταν μία απίστευτη περιπέτεια, μου άρεσε κάθε δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Μέντες και συμπλήρωσε «αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».
Ο Μέντες αποκάλυψε τα σχέδια του μιλώντας στο φεστιβάλ λογοτεχνίας που έγινε στην Ουαλία λέγοντας ότι ο επόμενος σκηνοθέτης θα πρέπει να προέλθει από «απροσδόκητη κατεύθυνση».
Ο ίδιος είπε ότι θέλει να εργαστεί πάνω σε κάτι «φρέσκο», δηλώνοντας ότι «είμαι ένας αφηγητής και στο τέλος της ημέρας θέλω να λέω καινούργιες ιστορίες με νέους χαρακτήρες».
Πάντως αν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ δεν έκανε το ίδιο και για το ποιος θα ενσαρκώσει τον πράκτορα, αφού είπε ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα επιστρέψει για ο Ντάνιελ Κρεγκ για την πέμπτη του ταινία ως πράκτορας.
Σε ό,τι αφορά τον Τομ Χίντλστον και τον Ίντρις Έλμπα που είναι μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τον ρόλο του Μποντ, ο Μέντες είπε ότι και οι δύο είναι δημοφιλείς αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από την παραγωγό της κινηματογραφικής σειράς Μπάρμπαρα Μπρόκολι.
news.gr
Κουνάει... σεντόνι ο ΠΑΟΚ
Θα κουνήσει… σεντόνι στα τέλη Ιουλίου ο ΠΑΟΚ!

Ο ψυχωμένος και «μεταμορφωμένος» με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο «Δικέφαλος», πήρε… χρυσοφόρα ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) και βγαίνοντας πρώτος στα πλέι οφ, καπάρωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά (3ο γύρο) του Champions League.

Φοβερό ντεμαράζ για τους Θεσσαλονικείς που αν και ξεκίνησαν χωρίς πόντο, κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή με 12 βαθμούς, όντας για πρώτη φορά αήττητοι στο «μίνι πρωτάθλημα»!

Από την άλλη, οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο διπλό και… περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (όπως και η ΑΕΚ).

Ο Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ με βολίδα (17’), ο Λουντ –με την… βοήθεια του Βίτορ- ισοφάρισε (26’), ενώ το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το τριφύλλι πίεσε ασφυκτικά, αλλά ο «ήρωας» Γλύκος κράτησε όρθια την ομάδα του (με τρομερή επέμβαση σε σουτ του Πέτριτς) και ο Στιλ έχασε μοναδική ευκαιρία (σε κοντινή κεφαλιά στο 92') για το απόλυτο κόλπο γκρόσο!

Η τελική κατάταξη των πλέι οφ 
ΠΑΟΚ 12 (8-3)
Παναθηναϊκός 11 (8-6)
ΑΕΚ 9 (5-7)
Πανιώνιος 4 (2-7)
Πηγή: sport-fm.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!