Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019


Σαφώς, η διπλωματία απαιτεί κάποιες φορές να ακροβατεί κανείς. Αλλά ο συγκεκριμένος πρέσβης το… τερμάτισε κάνοντας κατακόρυφο μπροστά στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας! Ο Νταν Οριαν επισκέφθηκε τον Στέβο Πενταρόφσκι. Αν και αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του πρέσβη του Ισραήλ στη Βόρεια Μακεδονία με τον πρόεδρο της χώρας, ο Οριαν δεν δίστασε να κάνει κάτι αδιανόητο για ένα τέτοιου είδους τετ α τετ. Εβγαλε το σακάκι του και έκανε κατακόρυφο μέσα στο προεδρικό μέγαρο, στηριζόμενος μάλιστα στο ένα χέρι του!
Το tweet του Πενταρόφσκι για τον πρέσβη
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Στέβο Πενταρόφσκι στο Twitter όλα τα… λεφτά είναι το ύφος του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας. Γιατί κοιτάζει τον πρέσβη του Ισραήλ απορημένος για τη σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του.
«Ας είναι αυτή η φωτογραφία, το κατακόρυφο του Ισραηλινού πρέσβη Νταν Οριαν, μια έμπνευση και άλλη μια απόδειξη ότι η γυμναστική είναι σημαντική και μερικές φορές αστεία», έγραψε ο Πενταρόφσκι στην ανάρτησή του.
Ο πρέσβης- ακροβάτης
Πάντως, ο Ισραηλινός πρέσβης στη Βόρεια Μακεδονία δεν δοκίμασε πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Από παλιότερες αναρτήσεις του αλλά και από βίντεο στο διαδίκτυο φαίνεται πως του αρέσουν τα ακροβατικά και ιδιαίτερα το κατακόρυφο.

Κάπου 10 χρόνια πριν, η Dawn Kelley συμφώνησε να βγει με έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε.
Αυτός ο άνθρωπος έμελλε να γίνει όχι μόνο ο σύζυγός της, αλλά και ο συνεργάτης της!
Ο Steve Kelley ήταν έτοιμος να αγοράσει την Barney Butter, την οικογενειακή επιχείρηση ενός καλού του φίλου, μια εταιρία που έφτιαχνε βούτυρο αμυγδάλου. Ήταν ο συνδετικός κρίκος με την Dawn.
«Τηλεφώνησε στον κοινό μας φίλο μετά το πρώτο ραντεβού και του είπε: ‘‘Ω, Θεέ μου, γνώρισα μόλις τη μία και μοναδική, κι όταν λέω μία και μοναδική, δεν είμαι σίγουρος αν είναι αυτή που θέλω να παντρευτώ ή αυτή που θέλω να τρέξω την Barney Butter’’», λέει σήμερα η Dawn, «τελικά κατέληξα να είμαι και τα δύο»!
Αυτό που βρήκε το μελλοντικό ζευγάρι ελκυστικό στην Barney Butter, που είχε πάρει το όνομα της ιδιοκτήτριάς της Jennifer Barney, ήταν το γεγονός ότι έφτιαχνε τα δικά της και ανώτερης ποιότητας προϊόντα. «Είχαμε την ευκαιρία να λειτουργούμε αυτή τη μονάδα παραγωγής και να φτιάχνουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα που μπορούσαμε».

Ήταν μια τεράστια αλλαγή καριέρας για την Dawn Kelley, που ήταν διαφημίστρια και μεγαλοστέλεχος εταιρίας τεχνολογίας αργότερα. Το ζευγάρι λειτούργησε αρχικά ως επενδυτής στην εταιρία, πριν αποφασίσουν να την αγοράσουν και να τη στείλουν στα ουράνια.
Η Barney Butter ήταν η ιδανική περίπτωση για να δείξει τα ταλέντα της στο μάρκετινγκ, καθώς ήταν μια μικρή εταιρία με μικρά λειτουργικά έξοδα που μπορούσε να τα βάλει με τον ανταγωνισμό, αντίστοιχες εταιρίες που ελέγχονται από κολοσσούς δηλαδή. Αντί να προσπαθήσει να αναπτύξει την εταιρία της με ολοένα και περισσότερα σημεία πώλησης, εκείνη έδωσε έμφαση στην ταχύτητα των παραδόσεων και τη μεγιστοποίηση του περιθωρίου κέρδους.
Σήμερα, τα προϊόντα της Barney Butter πωλούνται σε 13.000 σημεία της Αμερικής και η φίρμα σημειώνει ετησίως άνοδο της τάξης του 30%! Χωρίς να στραφεί μάλιστα ποτέ σε εξωτερική χρηματοδότηση.
Είναι πλέον μια επιχείρηση εκατομμυρίων που σκοπεύει να κυριαρχήσει στην αγορά πατώντας στις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές: τη δημιουργικότητα και το σωστό business plan. Κι όλα ξεκίνησαν από ένα ραντεβού στα τυφλά…

Απίστευτο σκηνικό στο Μονακό με το Στέφανο Τσιτσιπά να γλιτώνει για δευτερόλεπτα μία σύγκρουση με Rolls Royce στο δρόμο και ενώ ο ίδιος επέβαινε στο ηλεκτρικό του skateboard.
Το νέο του vlog στο youtube ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και σε αυτό έκανε γνωστό ότι γλίτωσε στο «τσακ» ένα τρακάρισμα στους δόμους του Μονακό, με το γεγονός να καταγράφεται μάλιστα στην κάμερα.
Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις κατέγραφε τον εαυτό του πάνω στο ηλεκτρικό του skateboard, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βόλτα στους δρόμους, όταν μία Rolls Royce πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και λίγο έλειψε να τον… σκοτώσει.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!