Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018


Το μπαρ θα φέρει το όνομα Ziggy's και θα λειτουργήσει από τις 20 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Hotel Café Royal, στην ίδια τοποθεσία όπου ο Μπόουι φιλοξένησε το πάρτι «Last Supper» (Ο Μυστικός Δείπνος) το 1973 για να αποχαιρετήσει την περσόνα του Ziggy Stardust.
 Στο μπαρ, σύμφωνα με το NME, θα προσφέρονται ποτά εμπνευσμένα από το άλμπουμ του Μπόουι του 1972 «The Rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars» συμπεριλαμβανομένων των κοκτέιλ «Tigers on Vaseline» (από στίχο του τραγουδιού Hang on to Yourself), «Darkness and Disgrace» και «Lady Stardust».
 Το Ziggy θα διακοσμηθεί με φωτογραφίες από εκείνη τη βραδιά, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Λου Ριντ, Μικ Τζάγκερ, Μπάρμπρα Στρέιζαντ από το φακό του διάσημου φωτογράφου Μικ Ροκ και θα «στεγάσει» επίσης και ένα jukebox του τραγουδιστή.
 Ο Φάμπιο Σπινέτι, διευθυντής των μπαρ του ξενοδοχείου δήλωσε: «Το café Royal ήταν πάντα ο τόπος όπου έρχονταν σπουδαία μυαλά για να συζητήσουν μεγάλες ιδέες. Ο Ντέιβιντ Μπόουι διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Caf é Royal, με τον διάσημο "Μυστικό Δείπνο" να πραγματοποιείται εδώ. Είναι σωστό να αποτίουμε φόρο τιμής σε έναν από τους πιο αξιότιμους υποστηρικτές μας» είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Independent».
 «Κάθε ποτό περιλαμβάνει λικέρ και διακοσμήσεις, όλα αφιερωμένα στη ζωή του Μπόουι και του εκκεντρικού χαρακτήρα του και την αλλαγή που έφερε στη δεκαετία του '70 όχι μόνο στη μουσική αλλά στη ζωή».
 Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο σετ με ηχογραφήσεις του Μπόοουι από τη δεκαετία του 1980 και θα περιλαμβάνει την αναθεωρημένη έκδοση των «Zeroes».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!