Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Έχτισε μια αυτοκρατορία επειδή δεν είχε... email
Η ιστορία ενός άντρα που δεν μπορούσε να πιάσει δουλειά εξαιτίας μιας μικρής λεπτομέρειας, μας κάνει να σκεφτόμαστε πως κάποιες φορές για να πετύχουμε, δεν χρειάζεται να τα έχουμε όλα. Εάν εργαζόμαστε σκληρά, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη.
Αυτή η λεπτομέρεια θα του άλλαζε τη ζωή με έναν εκπληκτικό τρόπο...
Ο άντρας είχε κάνει αίτηση για μία θέση επιστάτη σε μία μεγάλη εταιρία και τον κάλεσαν για συνέντευξη. Ο υπεύθυνος του πρόσφερε τη θέση και τον ρώτησε: «Μπορείς να μου δώσεις το email σου έτσι ώστε να σου στείλω ό,τι χαρτιά χρειάζεσαι;».
Ο άντρας απάντησε: «Δεν έχω email, ούτε υπολογιστή».
Ο υπεύθυνος σοκαρίστηκε: «Αλήθεια; Τότε λυπάμαι. Χωρίς email δεν μπορείς να υπάρχεις στο σύστημα και δεν μπορούμε να σε προσλάβουμε. Αντίο».
Εκείνος θύμωσε και έφυγε κουνώντας το κεφάλι του. Κοίταξε στο πορτοφόλι του και βρήκε 10 δολάρια. Αυτό του έδωσε μία ιδέα. Πήγε στο σουπερμάρκετ και αγόρασε 4,5 κιλά ντομάτες και πήγαινε από πόρτα σε πόρτα και τις πουλούσε. Μία ώρα αργότερα είχε 20 δολάρια και τα χρησιμοποιήσε για να αγοράσει και άλλες ντομάτες. Συνέχισε να τις πουλάει μέχρι αργά το απόγευμα. Στο τέλος της μέρας πήγε σπίτι με 160 δολάρια στην τσέπη του.
Συνέχισε έτσι να πουλάει πράγματα από πόρτα σε πόρτα κάθε μέρα και άρχισε σιγά σιγά να καταλαβαίνει καλύτερα τι θέλει ο κόσμος. Έτσι, είχε συνεχώς καινούργιες ιδέες και τελικά κατάφερε να αγοράσει ένα ποδήλατο, μετά ένα φορτηγό μεταφορών και τελικά το δικό του κατάστημα. Λίγα χρόνια αργότερα, κατάφερε να δημιουργήσει την δική του αλυσίδα με σουπερμάρκετ.
Τότε, αποφάσισε να συμβουλευτεί έναν ασφαλιστή. Αφού, μίλησαν και συμφώνησαν, ο ασφαλιστής ρώτησε τον άντρα ποιο ήταν το email του έτσι ώστε να μπορέσει να του στείλει τα έγγραφα.
Εκείνος απάντησε: 'Ποτέ δεν είχα υπολογιστή ή email και δεν πρόκειται να αποκτήσω.
Ο ασφαλιστής έμεινε άφωνος. «Έχτισες μια ολόκληρη αυτοκρατορία χωρίς υπολογιστή ή email; Φαντάσου πού θα ήσουν σήμερα εάν τα χρησιμοποιούσες κιόλας», του είπε.
Εκείνος απάντησε: «Θα ήμουν επιστάτης».

Μέσα στην κουζίνα, που θα μπορούσε να είναι του Λευκού Οίκου επανεμφανίζεται μετά από μήνες σιωπής ο Κέβιν Σπέισι, την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Εισαγγελέας έχει έτοιμο το κατηγορητήριο για την υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης σε έφηβο από τον Αμερικανό ηθοποιό.
«Εσείς δεν θα πιστεύατε το χειρότερο χωρίς αποδείξεις έτσι δεν είναι;» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Άντεργουντ για να καταλήξη «Είδατε τον θάνατό μου... Όμως δεν με είδατε να πεθαίνω»!
Το βίντεο
Φορώντας μία ποδιά κουζίνας με Άγιους Βασίληδες, ο Σπέισι που έχασε το ρόλο του «Προέδρου των ΗΠΑ» στη σειρά «House of Cards», όπου υποδυόταν τον Φρανκ Άντεργουντ και η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αυτόν, μετά το σκάνδαλο με τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει δηλώνοντας: «Let me be Frank», ατάκα που έχει διπλή ανάγνωση, αφού από τη μία θα μπορούσε να είναι ο Φρανκ Άντεργουντ, από την άλλη «frank» σημαίνει ειλικρινής.«Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Εάν δεν πλήρωσα  το τίμημα για πράγματα που και οι δύο ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για πράγματα που δεν έκανα.
Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρά το ότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό, τι κι αν λέει ο καθένας.
Και εξάλλου, ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να ομολογώ τα πάντα, πέθαιναν να με ακούσουν να διακηρύσσω πως όλα όσα ειπώθηκαν ήταν αλήθεια. Πώς πήρα αυτό που άξιζα. Δεν θα ήταν εύκολο; Αν ήταν τόσο απλό. Ξέρουμε ότι ποτέ δεν είναι τόσο απλό. Όχι στην πολιτική και όχι στην ζωή. Αλλά εσείς δεν θα πιστεύατε το χειρότερο χωρίς αποδείξεις έτσι δεν είναι;», λέει ο Σπέισι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχουν στοιχεία, ενώ έχει κατηγορηθεί χωρίς να δικαστεί.
Πάντως, όπως καταλήγει, κανένας δεν τον είδε να πεθαίνει (ως Φρανκ Άντεργουντ).
Επίκειται δίωξη κατά του Κέβιν Σπέισι
Η νέα εμφάνιση του Κέβιβ Σπέισι, ως Φρανκ Άντεργουντ, ήρθε την ώρα που γινόταν γνωστό ότι ο Αμερικανός ηθοποιός πρόκειται να διωχθεί ποινικά για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη,
Την είδηση μετέδωσε η εφημερίδα Boston Globe επικαλούμενη τον εισαγγελέα του νησιού Ναντάκετ, στη Μασαχουσέτη.
Η αστυνομία του νησιού ερευνούσε από τον Νοέμβριο του 2017 αυτήν την επίθεση, αφού η μητέρα του αγοριού κατήγγειλε τον ηθοποιό, σε μια συνέντευξη Τύπου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται τον τοπικό εισαγγελέα Μάικλ Ο'Κίφι, η κατηγορία σε βάρος του πολυβραβευμένου ηθοποιού πρόκειται να απαγγελθεί επισήμως στις 7 Ιανουαρίου. Όταν το κίνημα #MeToo άρχισε να παίρνει διαστάσεις, ο Σπέισι κατηγορήθηκε από πολλούς άνδρες για σεξουαλική παρενόχληση και επιθέσεις όταν ήταν ανήλικοι και η καριέρα του στο Χόλυγουντ φαίνεται ότι καταρρέει.
Το γραφείο του εισαγγελέα του Ναντάκετ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υπόθεση αυτή.

To «Vader Episode 1: Shards of the Past», είναι το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς με ήρωα τον Νταρθ Βέιντερ, που ανέβηκε στο κανάλι Star Wars Theory του YouTube και οι αντιδράσεις ήταν ενθουσιώδεις.
Σύμφωνα με την υπόθεση – που εμφανίζεται ως κείμενο στην αρχή με τον κλασικό τρόπο των ταινιών «Star Wars» – «ο Άνακιν Σκάιγουοκερ είναι νεκρός. Εδώ και 8 μήνες ο μυστηριώδης Νταρθ Βέιντερ εφαρμόζει τις διαταγές του Αυτοκράτορα. Για κάποιους η Αυτοκρατορία φέρνει φόβο. Για άλλους, φέρνει ελπίδα. Αλλά για τον Βέιντερ, δεν φέρνει τίποτε άλλο από πόνο και βάσανα…».
Το βίντεο αρχίζει με τον Βέιντερ να ονειρεύεται ότι σκοτώνει τον Αυτοκράτορα και στη συνέχεια ότι συναντάει τη γυναίκα του, Πάντμε, πριν εκείνη πεθάνει και εκείνος από Άνακιν Σκάιγουοκερ γίνει Νταρθ Βέιντερ.

Η Μάιλι Σάιρους παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Αυστραλό ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ, αναφέρει σήμερα στην ιστοσελίδα του το BBC. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου μια δεκαετία στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ ανέβασε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γάμο που φέρεται να πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
Τον Νοέμβριο το ζευγάρι έχασε το σπίτι του στην Καλιφόρνια από τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές που σημειώθηκαν στην περιοχή.
Ο γάμος φέρεται ότι τελέστηκε σε ένα άλλο σπίτι που διαθέτει η Σάιρους στο Φράνκλιν του Τενεσί σε στενό κύκλο με λιγοστούς συγγενείς και φίλους, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Μάιλι Σάιρους - Λάιαμ Χέμσγουορθ - γάμος
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012 αλλά τον επόμενο χρόνο χώρισε. Το 2015 το ζευγάρι εθεάθη και πάλι μαζί και λίγο αργότερα ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε και πάλι.
Μάιλι Σάιρους - Λάιαμ Χέμσγουορθ - γάμος
Μάιλι Σάιρους - Λάιαμ Χέμσγουορθ - γάμος
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!