Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Αυτός ο νεαρός είναι νεκρός και η φωτογραφία είναι από την κηδεία του
Οι εικόνες από την κηδεία του Fernando Diaz Beato στο Πουέρτο Ρίκο δεν θυμίζουν σε τίποτα ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.
"Δεν θέλαμε να τον δούμε σε φέρετρο. Θέλαμε κάτι διαφορετικό" και πράγματι η οικογένειά του έδωσε άλλη διάσταση στην κηδεία του Fernando Diaz Beato. "Όλοι ξαφνιάστηκαν γιατί φαίνεται ζωντανός. Ήταν πολύ χαρούμενος και δραστήριος και θέλαμε να τον θυμούνται όπως ήταν".
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών δήλωσε ότι αυτή είναι η ένατη κηδεία,καθώς όλο και περισσότεροι επιθυμούν να τους βαλσαμώνουμε αλλά σε αυτόν κάναμε μια έκπληξη στην οικογένειά του.Του αφήσαμε τα μάτια ανοικτά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Σαν να είναι ζωντανός... Έτοιμος να σου μιλήσει....

Μπορούμε να το επισκεφθούμε, να ζητήσουμε Buzz Cola, ή ένα χοτ ντογκ Heat-Lamp, ή ένα ντόνατ Lard Lad. Πιθανά, να θελήσουμε ένα Squishee σε κάποια από τις γεύσεις που διαθέτει το μαγαζί, ή μια μπύρα Daff, ή ακόμη ένα ενεργειακό ποτό Flaming Moe. Θα δώσουμε κάτι παραπάνω, το Kwik-E-Mart ήταν πάντα ακριβό. Θα βρούμε όμως κι άλλα καλούδια τα οποία δεν είναι από το Σπρίνγκφιλντ.
   Το πραγματικό Kwik-E-Mart - όχι το δυσδιάστατο της τηλεοπτικής σειράς - άνοιξε στο Broadway at the Beach, στην πόλη Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας για να «συνοδεύσει» την ατραξιόν «The Simpsons in 4D» που θα εγκαινιαστεί αργότερα στο τοπικό Aztec Theater.
   Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στιγμή που εγκαινιάστηκε αυτό το παντοπωλείο, δεδομένων των σχολίων που έχει προκαλέσει το Kwik-E-Mart της τηλεοπτικής σειράς. Στο ντοκιμαντέρ «Το Πρόβλημα με το Άπου» του Χάρι Κονταμπόλου, υποστηρίζεται ότι ο χαρακτήρας που μανατζάρει το (τηλεοπτικό) παντοπωλείο ενισχύει ρατσιστικά στερεότυπα όσον αφορά μετανάστες στις ΗΠΑ από τη νότια Ασία. Απολογητική ήταν η αντίδραση του Χανκ Αζάρια, που δανείζει τη φωνή του στον Άπου Ναχασαπιμαπέτιλον. Αλλά ο δημιουργός της σειράς, ο Matt Groening, πολύ απλά είπε ότι «αρέσει στον κόσμο να προσποιείται ότι τον έχουν προσβάλει».
   Πάντως, σ' αυτό το Kwik-E-Mart, το τρισδιάστατο, η ατάκα του Άπου «Ευχαριστούμε, να ξανάρθετε» είναι γραμμένη σε έναν τοίχο στο εσωτερικό, να την βλέπουν οι επισκέπτες καθώς βγαίνουν.

Ο 57χρονος Αμερικανός ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί του με την επί σειρά ετών σύντροφό του Πέιτζ Μπούτσερ 39 ετών, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο ET.
Το μωρό θα γεννηθεί τον Δεκέμβριο.
Ο Έντι Μέρφι και η Πέιτζ Μπούτσερ έχουν μία 2χρονη κόρη, την Ίζι.
Ο διάσημος κωμικός, εν τω μεταξύ, έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις.
Ο Έντι Μέρφι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον γιο του Έρικ, με την πρώην φίλη Πολέτ ΜακΝίλι το 1989. Το δεύτερο παιδί του είναι ο γιος του Κρίστιαν, τον οποίο απέκτησε με την πρώην φίλη Ταμάρα Χουντ το 1990.
Από το γάμο του με την Νικόλ Μίτσελ έχει πέντε παιδιά: Μπράια, Μάιλς, Σέιν, Ζόλα και Μπέλα.
Ο ηθοποιός έχει επίσης μία 11χρονη κόρη από τη σχέση του με τη Μέλανι Μπράουν, τη Mel B των Spice Girls.
Η Πέιτζ Μπούτσερ και ο Έντι Μέρφι είναι μαζί από το 2012. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή το 2016 αστειευόμενος είπε ότι ενώ το μεγαλύτερο παιδί του πλησίαζε τα 30, ότι τα ενήλικα παιδιά του «μεγαλώνουν» δεν «γερνούν».
 «Κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει γκρίζα μαλλιά, κανένα δεν είναι φαλακρό» είπε και τόνισε ότι μεγαλώνει παιδιά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. «Είναι απλά φυσικό» σημείωσε.
 «Το πιο λαμπρό κομμάτι της ζωής μου είναι τα παιδιά μου» συνέχισε «Η σχέση μου μαζί τους, και ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω τους - ακόμα και γύρω από τα μεγάλης ηλικίας, με γκρίζα μαλλιά ή φαλακρά» ανέφερε αστειευόμενος.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!