Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019


Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε 24χρονος στην Ουκρανία για να αποφύγει το στρατό…
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Αλεξάντερ Κοντράτυκ ανέπτυξε ισχυρό δεσμό με την 81χρονη ξαδέλφη του και έτσι αποφάσισε να την παντρευτεί.
Και αυτό γιατί ο στρατός είναι υποχρεωτικός στην Ουκρανία εκτός και αν πρέπει να φροντίζεις την άρρωστη σύζυγό του.
Έτσι και έγινε αφού ο 24χρονος Αλεξάντερ αποφάσισε να παντρευτεί την ξαδέλφη του για να τη φροντίζει. Αρνείται μάλιστα ότι την παντρεύτηκε για να αποφύγει το στρατό παρά το γεγονός ότι είναι 57 χρόνια μεγαλύτερή του, αφού όπως υποστηρίζει «νοιάζεται πολύ για εκείνη».

Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έδρα τις Η.Π.Α., όπως το Facebook και το WhatsApp, θα υποχρεωθούν να μοιράζονται τα κρυπτογραφημένα μηνύματα των χρηστών τους με τη βρετανική αστυνομία, σύμφωνα με μια νέα συνθήκη που υπογράφεται μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με πηγή που έχει γνώση του θέματος.
Η συμφωνία, η οποία πρόκειται να υπογραφεί τον επόμενο μήνα, υποχρεώνει τις εταιρείες κοινωνικών μέσων δικτύωσης να ανταλλάσσουν πληροφορίες προκειμένου να βοηθούν τις έρευνες που γίνονται κατά υπό[των για σοβαρές αξιόποινες πράξεις, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας και της παιδεραστίας.
Η Βρετανή υπουργός Εσωτερικών, Priti Patel, έχει προειδοποιήσει ότι η πρακτική του Facebook να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν κρυπτογραφημένα μηνύματα από τον ένα στο άλλο θα ωφελούσε τους εγκληματίες και κάλεσε τις εταιρείες να αναπτύξουν κατάλληλα συστήματα ώστε οι υπηρεσίες πληροφοριών να έχουν πρόσβαση στις πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων.
Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Η.Π.Α. συμφώνησαν να μην κάνουν έρευνες η μια χώρα στους πολίτες της άλλης ως μέρος της συμφωνίας, ενώ οι Η.Π.Α. δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες που λαμβάνονται από βρετανικές επιχειρήσεις στις περιπτώσεις που προβλέπεται θανατική ποινή.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!