Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τι θα έλεγες αν μάθαινες, πως εκτός από τη γυμναστική που κάνεις και την διατροφή που ακολουθείς, υπάρχουν και βότανα που σε βοηθούν στην απώλεια βάρους;

Ναι, ναι κι όμως συμβαίνει. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν το γνώριζες και θέλεις να εμπλουτίσεις με κάτι ακόμη την προσπάθεια σου στο αδυνάτισμα, βρήκαμε 4 βότανα, που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις φυσικά και αποτελεσματικά!

Δες λοιπόν ποια είναι αυτά:

1. Λουΐζα για κάψιμο λίπους
Το βότανο αυτό, είναι ένα από τα πιο γνωστά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Η λουΐζα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, τη μείωση της όρεξης, ενώ ταυτόχρονα είναι διουρητικό και αυτό είναι θετικό για όσους έχουν κατακράτηση υγρών. Μπορείς να πιεις 2 με 3 φλιτζάνια την ημέρα.

2. Σημύδα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Ο εφιάλτης όλων των γυναικών είναι ένας. Η κυτταρίτιδα. Και αυτό το βότανο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτή πολύ γρήγορα και με απόλυτα φυσικό τρόπο! Η διουρητική δράση του βοηθά στην καύση του λίπους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις ένα κουταλάκι ξερά φύλλα σημύδας σε ένα φλιτζάνι με βραστό νερό και να σουρώσεις το μείγμα. Μπορείς να καταναλώσεις το ρόφημα 1-2 φορές την ημέρα.

3. Πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και απώλεια λίπους στην κοιλιά
Τι καλύτερο θα μπορούσες να πιεις από το πράσινο τσάι; Το τσάι -και μάλιστα το πράσινο- είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και είναι αυτό που διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους. Πρόσφατη έρευνα μάλιστα έδειξε πως τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε αντίθεση με αυτούς που έπιναν μόνο νερό. Μπορείς να πιεις από 2 έως 3 φλιτζάνια την ημέρα.

4. Σπιρουλίνα για μείωση της όρεξης
Είσαι κι εσύ από τα άτομα που αμέσως μόλις νιώσουν πως πεινάνε, δεν έχουν καθόλου υπομονή και καταφεύγουν στο φαγητό; Εάν ναι, τότε η σπιρουλίνα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Είναι ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα και αν την πάρεις πριν το φαγητό, μειώνει αισθητά την όρεξη κι έτσι καταναλώνεις λιγότερη τροφή. Διαλύεις 1-2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σπιρουλίνας σε 1 ποτήρι νερό ή σε 1 ποτήρι φρέσκο χυμό 30 λεπτά πριν από τα κυρίως γεύματα.

http://www.thestival.gr
Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την "κόντρα" του με τον Αντώνη Κανάκη...

Για την "κόντρα" που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον Αντώνη Κάνάκη, έπειτα από δηλώσεις του δεύτερου στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», υποστηρίζοντας πως καλεί άτομα με ακραίες απόψεις στο talk show που παρουσιάζει, ο ίδιος τόνισε: «Ο Αντώνης είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή μου πάρα πολύ μεγάλο και τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο. Είναι φίλος και έχουμε περάσει πάρα πολλά πράγματα μαζί. Φιλτράρισα όσα είπε, μιλήσαμε και ότι είναι να κρατήσω, το κρατάω».

Τέλος, ανέφερε: «Ο Αντώνης μέσα σε όλο αυτό το πρόγραμμα που κάνει, δικαίως σατιρίζει με τον δικό του τρόπο… γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Σατιρίζει τον φίλο του και θα το έκανε και για τον αδερφό του. Άρα μέσα σε αυτό το κλίμα καλά έκανε και το έβγαλε δημοσίως. Αυτά που έχουμε να πούμε για την προσωπική μας ζωή, τα λέμε εκτός. Σε αυτό το κλίμα και εγώ απάντησα, φιλτράρισα αυτά που είπε, τα είδα και όλα καλά».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Μια βραδιά ο πατέρας του Τοτού είχε καλεσμένους στο σπίτι και τον έστειλε να πάρει κόκα κόλα. Πάει λοιπόν ο Τοτός και κατά λάθος, μπαίνει στο χασάπικο.
Αφηρημένος όπως ήταν ζητάει του χασάπη μια κόκα κόλα. Ο χασάπης του λέει ότι δεν έχει και αυτός φεύγει. Πάει στο σπίτι και το λέει του πατέρα του ότι δεν είχε το μαγαζί. Αυτός του είπε να ξαναπάει.

Ξαναπάει λοιπόν στο χασάπικο και ξανά λέει του χασάπη να του δώσει κόκα κόλα. Ο χασάπης του λέει ότι δεν έχει και ότι αν του το ξαναπεί, θα τον κρεμάσει ανάποδα.
Ο Τοτός ξαναζητάει λοιπόν και τον πιάνει ο χασάπης και τον κρεμάει ανάποδα.
Έτσι όμως που τον κρέμασε, βλέπει ο Τοτός ένα αρνί κρεμασμένο και το ρωτάει:
- "Και εσύ για κόκα κόλα ήρθες;"

http://xsefoto.blogspot.gr


Κεφάλαια ύψους 250 εκατ. ευρώ προτίθεται να επενδύσει τα επόμενα χρόνια σε υπό εξέλιξη προγράμματα στη Βόρεια Ελλάδα ο όμιλος του ομογενή επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τα κεφάλαια αυτά θα προστεθούν στα περισσότερα από 130 εκατ. ευρώ, που ο όμιλος έχει ήδη «ρίξει» στην περιοχή τα τελευταία 3,5 χρόνια, αποδίδοντας υψηλούς φόρους στα δημόσια ταμεία την παρελθούσα τριετία.

Τα παραπάνω υπογράμμισε από το βήμα του 1oυ Thessaloniki Summit, o Arthur Davidian, διευθύνων σύμβουλος της «Dimera» και εκ των στενών συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στις εργασίες της συνόδου, όπως ήταν προγραμματισμένο (βρίσκεται στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικοτήτων της ρωσικής κυβέρνησης, όπου εκπροσωπεί την ελληνική ομογένεια).

«Χαιρόμαστε που μπορούμε να πούμε ότι εταιρείες που αποκτήσαμε και επενδύσαμε σε αυτές λειτουργούν με κερδοφορία και πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος.

Αποκτήσαμε την καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, με ζημίες 40 εκατ. ευρώ και πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που αυτή είχε κερδοφορία.

Επίσης αποκτήσαμε το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς» και πέρυσι ξεκίνησε να έχει κερδοφορία, ενώ προχωρά η ανακαίνισή του στο πλαίσιο επένδυσης της τάξης των 10-12 εκατ. ευρώ. Συμμετείχαμε επιτυχώς και στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες» πρόσθεσε.

Ο κ. Davidian μπορεί μεν να επιβεβαίωσε την πρόθεση του ομίλου να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα επιβάλλεται, κατά την άποψή του, ν' αλλάξουν, προκειμένου «οι ξένοι επενδυτές να νιώθουν πιο ευπρόσδεκτοι».

«Πιστεύω θερμά ότι όλοι οι επενδυτές, που έρχονται στην Ελλάδα, θα πρέπει να είναι πιο ευπρόσδεκτοι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η χώρα θα πρέπει να υιοθετήσει επισήμως ένα επενδυτικό πλαίσιο, το οποίο -μεταξύ άλλων- θα επιτρέπει στην εκάστοτε κυβέρνηση να ελέγχει αν οι προθέσεις των επενδυτών αντιστοιχίζονται με την πραγματική επενδυτική δραστηριότητά τους στην Ελλάδα.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να ελέγχει σε ετήσια βάση ότι αυτοί οι επενδυτές, πράγματι θέλουν να επενδύσουν και αν αυτό δεν συμβαίνει, ν' ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση απέναντί τους»
εξήγησε, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ανάγκη ύπαρξης single window για την εξυπηρέτησή τους.

Πρόσθεσε ότι το θέμα των συνδικάτων και των ενώσεων είναι επίσης πολύ σημαντικό για τους ξένους επενδυτές, που «φλερτάρουν» με την Ελλάδα, ενώ απαραίτητο είναι ν' αποφεύγονται οι αιφνιδιασμοί στο φορολογικό επίπεδο.

«Οι άμεσες επενδύσεις θα πρέπει να ενθαρρυνθούν από την ελληνική κυβέρνηση γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί η χώρα έξω από την κρίση» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εστιάσει στους τομείς εκείνους, όπου συγκεντρώνει στρατηγικά πλεονεκτήματα, όπως ο τουρισμός, η γεωργία, οι μεταφορές και τα ενεργειακά έργα που ταυτόχρονα προάγουν την προστασία του περιβάλλοντος.

http://www.fpress.gr


Μπορεί να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν γνωρίζετε όμως το τηλέφωνο του ατόμου αυτού. Εάν έχει αποφασίσει να το μοιραστεί, τότε μπορείτε να το αναζητήσετε στο Gmail σας.
Μετά την είσοδo στο λογαριασμό σας, θα δείτε τη φωτογραφία σας επάνω δεξιά. Στα αριστερά της, θα δείτε το εικονίδιο ενός τετραγώνου με μερικά μαυρισμένα κουτάκια πίσω από το οποίο κρύβονται περισσότερες υπηρεσίες της Google. Εκεί θα βρείτε και τις Επαφές.
Εναλλακτικά, κάντε κλικ στη διεύθυνση:
https://contacts.google.com/preview/all
Το πιθανότερο είναι πως θα εκπλαγείτε με τον αριθμό των αριθμών τηλεφώνου που θα δείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας, δεδομένου ότι γνωρίζετε πως δεν έχετε κάνει εσείς την εισαγωγή τους ανά επαφή. Η Google συγκεντρώνει τους αριθμούς αυτούς με διάφορες αφορμές, μια από τις οποίες είναι η χρήση του αριθμού αυτού για την επαναφορά του κωδικού εισόδου. Κάντε λοιπόν αναζήτηση με βάση το όνομα, ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα διαπιστώσετε εάν είναι διαθέσιμος ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που σας ενδιαφέρει.
Εξαγωγή επαφών
Πάντως σημειώστε ότι εάν θέλετε να εξάγετε τη λίστα των επαφών σας, τότε πρέπει να μεταβείτε στην παλαιά έκδοση της εφαρμογής στη διεύθυνση :
https://www.google.com/contacts/u/0/?cplus=0#contacts 
Από εκεί, μπορείτε όχι μόνο να δείτε αλλά και να εξάγετε σε μορφή CSV (ένα αρχείο που διαβάζεται από εφαρμογές «λογιστικών φύλλων», όπως το Excel, κ.ά. με διαχωριστικό μεταξύ των τιμών).
Πηγή: tech.in.gr
Βρίσκεστε εν μέσω μιας σημαντικής επαγγελματικής συνάντησης, όταν ξαφνικά η κύστη σας δίνει σήμα ότι είναι ώρα να πάτε στην τουαλέτα. Θεωρώντας ότι είναι αγένεια να διακόψετε, βάζετε σε αναμονή το... κάλεσμα της φύσης.

Όλοι έχουμε κάνει κάποια στιγμή αυτό το λάθος για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πολύ κακή συνήθεια, προειδοποιούν οι ειδικοί, που μπορεί να βλάψει το ουροποιητικό μακροπρόθεσμα.

Όταν «αντιστεκόμαστε» συστηματικά στη βιολογική ανάγκη της ούρησης καταπονούνται οι μύες του πυελικού εδάφους, δηλαδή οι μύες που ελέγχουν τη λειτουργία της ουροδόχου κύστης. Οι μύες του πυελικού εδάφους αποτρέπουν τη διαρροή ούρων, γι’ αυτό και πρέπει να τους γυμνάζουμε (με τις γνωστές ασκήσεις Kegel) ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο ακράτειας στο μέλλον.

Επίσης, όταν αναστέλλεται η επιθυμία για ούρηση τα ούρα που παραμένουν στην κύστη δίνουν την ευκαιρία στα μικρόβια να αναπτυχθούν, αυξάνοντας τον κίνδυνο ουρολοίμωξης.

Πρέπει λοιπόν να «ακούμε» το σώμα μας και να ανταποκρινόμαστε χωρίς καθυστέρηση στις βασικές του ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης για ούρηση.

http://www.onmed.gr


Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!