Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Η νέα μόδα στις σχέσεις λέγεται cushioningέρετε πώς είναι. Γνωρίζετε κάποιον ή κάποια, σας αρέσει, βγαίνετε, η ιστορία πηγαίνει καλά. Αλλά, είναι ακόμη οι πρώτες μέρες. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε σε κανέναν πως έχετε ανασφάλεια για την εξέλιξη αυτής της περιπέτειας.
Και αν όλα πάνε κατα διαόλου - μήπως θέλετε ένα back up, ένα δίχτυ ασφαλείας; Αυτή λοιπόν είναι μια νέα τάση στις σχέσεις που για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι ασυνήθιστη μέθοδος ανάμεσα στους πολύ ανασφαλείς εκεί έξω. Αυτό που στα ελληνικά, λέμε "καβάτζα".
Ουσιαστικά, το "cushioning" σημαίνει ότι ενώ έχετε σχέση, κρατάτε μερικούς άλλους στο περίμενε, στέλνοντάς τους γραπτά μηνύματα και μιλώντας τους, ώστε εάν χωρίσετε, να μην μείνετε καθόλου μόνοι/ες.
Μερικοί άνθρωποι παραδέχονται πάντως ότι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να διοχετεύσουν το άγχος που έρχεται όταν είναι σε μια σχέση που πραγματικά ενδιαφέρονται και... φοβούνται πως θα χάσουν. Είναι τρελό, κι όμως είναι κάτι συνηθισμένο! Κι επειδή η ανασφάλεια τους βγαίνει σε καταπίεση προς το άλλο πρόσωπο και μια προσκόληση που μόνο καλό δεν θα κάνει, προτιμούν να ασχολούνται με κάποιον άλλο/η για να μετριάσουν... την εξάρτησή τους!

e-radio.gr
Έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να βγάζει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της
Καθώς έψαχνε στο Instagram, μια οδοντίατρος από την Ρωσία έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να έχει αναρτήσει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της.
Η Γιούλια Αγρανόβιτς είδε φωτογραφία και από την θέα του παραθύρου της κρεβατοκάμαράς της στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στις φωτογραφίες της Βλάντα Αμπράμοβιτς.
Η Βλάντα Αμπράμοβιτς
Αλλά, τα πράγματα χειροτέρεψαν κυρίως όταν είδε φωτογραφίες του συζύγου της στο Instagram αυτής της γυναίκας.
Τότε, η Γιούλια σχολίασε την φωτογραφία με την θέα, γράφοντας: «Όμορφη θέα από την κρεβατοκάμαρα του άντρα μου».

Ο σύζυγος της Γιούλια αρχικά είπε ότι όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, κάλεσε κάποιους φίλους του για ποτό πριν πάνε στον κινηματογράφο και ότι η Βλάντα ήταν η κοπέλα ενός φίλου του.

Ο σύζυγος της Γιούλια, Νάζαρ Γκρίνκο
«Όταν ήρθαν καλεσμένοι, θα μπορούσαν να είχαν πάει στην κουζίνα για να πιουν τσάι, όχι στην κρεβατοκάμαρα» του είπε εκείνη.

Η Βλάντα απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram αμέσως μετά το σχόλιο της Γιούλια, αλλά έσπευσε να γράψει ανάρτηση σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε με τον σύζυγο της Γιούλια.

Τελικά, η Γιούλια ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Η Γιούλια Αγρανόβιτς

 
Κάποτε ζύγιζε 100 κιλά, αλλά σήμερα είναι η Μις Αίγυπτος 2017
Μία ιστορία υπέρβαρου κοριτσιού δεν είναι κάτι που θα περίμενε κανείς να μάθει από την εκδήλωση του Miss Universe, αλλά η Farah Sedky μας έδωσε ακριβώς αυτό.
Η Farah Sedky αποκάλυψε ότι ήταν το μαύρο πρόβατο στο σχολείο και δεχόταν μονίμως bullying από τους συμμαθητές της όταν ήταν μικρότερη επειδή ζύγιζε πάνω από 100 κιλά.
"Το να μεγαλώνεις σε ένα σχολείο θηλέων δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Δέχτηκα bullying και υπέφερα, μάλιστα ακόμα θυμάμαι κάποιον να μου λέει 'Θα ήθελα πολύ να ξυπνήσω αύριο και να μην σε δω στο σχολείο, δεν θα λείψεις σε κανέναν αν φύγεις'".
Η Farah αποφάσισε να αδυνατίσει όταν ο γιατρός της της είπε πως αν συνεχίσει έτσι, θα αποκτήσει σύντομα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Στα 15 της χρόνια είχε ήδη πολλές πιθανότητες για διαβήτη. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει, και δεν της βγήκε σε κακό. Βλέπετε μπροστά σας την Μις Αίγυπτο 2017!

 
Μενεγάκη για Λάτσιο: Τον καλό σύντροφο τον βλέπετε στην...
Αλήθειες, εξομολογήσεις, διηγήσεις και αποκαλύψεις σήμερα στην Ελένη. Η παρουσιάστρια από την έναρξη της εκπομπής τοποθετήθηκε για ψευδές δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, μίλησε για τα περιττά κιλά στην εγκυμοσύνη, τον τρόπο που τα έχασε αλλά και τη δύναμη του μυαλού, σχολίασε τη συνέντευξη Λιάγκα–Κωστόπουλου, μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο και έστειλε το δικό της μήνυμα. «Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει», δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση.
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο και στις εγκυμοσύνες της. «Όταν γεννούσα τα παιδιά με τον Γιάννη, επειδή κι αυτός ήταν πολύ καλός στο κομμάτι της εγκυμοσύνης -τον καλό σύντροφο τον βλέπετε εκεί, αν παχύνει καλός είναι, αν δεν παχύνει κοιτάζει την πάρτη του δεν σας βλέπει καθόλου», είπε χαρακτηριστικά με τον Μάκη Πουνέντη να τον πειράζει και να της λέει ότι δεν ήταν ποτέ αδύνατος ο πρώην σύζυγός της «Κοκκαλιάρη τον γνώρισα, κοκκαλιάρης ήταν! Μετά… Ήμουν κι εγώ καλή μαγείρισσα», συμπλήρωσε η Ελένη.
Ενώ μετά μιλώντας για τον διαιτολόγο Ηλία Σακκά και τον τρόπο που αδυνάτισε η παρουσιάστρια είπε: «Του Γιάννη του άρεσαν τα γλυκά, εμένα όχι. Του έλεγα κάποια στιγμή (σ.σ. του διαιτολόγου) θέλω να μου βάλεις μια μπυρίτσα. Ο Γιάννης ήθελε άλλα πράγματα».
Σκεπτόμενη η Ελένη Μενεγάκη όλα όσα έχει πει από την αρχή της εκπομπής ανέφερε: «Πολλά θυμήθηκα σήμερα και πάρα πολλά είπα και όχι τίποτα άλλο, θα νομίζεται ότι είμαι πάρα πολύ πιο μεγάλη από την πάρα πολύ μεγάλη ηλικία που ούτως ή άλλως έχω». Η Ελιάννα Χρυσικοπούλου αντέδρασε τονίζοντας πως η ηλικία δεν παίζει ρόλο με την παρουσιάστρια να απαντά: «Εγώ αγάπη μου δεν κάνω πλάκα. Όταν με έβαλαν να πω τα λόγια της διαφήμισης, αυτό που είπα ήταν αυτά που πιστεύω. Όταν είπα ότι εγώ σήμερα αισθάνομαι πιο ωραία από ποτέ, το εννοώ. Εγώ έτσι αισθάνομαι. 48 χρονών είμαι αλλά… Έχω φτιάξει τη ζωή μου όπως θέλω; Έχω δίπλα μου αυτά που χρειάζεται να έχω για έχω γερά πατήματα; Ρουφάω ευτυχία από το σπίτι μου; Κάνω μια δουλειά που μου αρέσει; Το γλεντάω; Είμαι πιο όμορφη από ποτέ γιατί μου αξίζει»!

 

Βακτήρια που πιθανώς προέρχονται από το διάστημα και όχι από τη Γη, ανακαλύφθηκαν στο εξωτερικό τμήμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), φέρεται να δήλωσε ρώσος κοσμοναύτης στο ρωσικό πρακτορείο TASS.
Τα δείγματα που συλλέχθηκαν από την εξωτερική επιφάνεια του Σταθμού στη διάρκεια προηγούμενων διαστημικών περιπάτων, στάλθηκαν στη Ρωσία για ανάλυση, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη βακτηρίων, τα οποία δεν υπήρχαν αρχικά εκεί, όταν εκτοξεύθηκε στο διάστημα το συγκεκριμένο ρωσικό τμήμα του ISS. Αυτό ανέφερε ο κοσμοναύτης ‘Αντον Σκαπλέροφ, ο οποίος ετοιμάζεται για το τρίτο ταξίδι του στο διαστημικό σταθμό τον επόμενο μήνα.
«Τα βακτήρια έχουν έλθει από το εξώτερο διάστημα και εγκαταστάθηκαν στην εξωτερική επιφάνεια του σταθμού. Μελετώνται και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να αποτελούν κίνδυνο», δήλωσε ο κοσμοναύτης, χωρίς πάντως να δίνει λεπτομέρειες για το πώς οι ρώσοι επιστήμονες έφθασαν στο -άκρως εντυπωσιακό, αν είναι αληθινό- συμπέρασμά τους περί εξωγήινης προέλευσης των μικροοργανισμών.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη πόσο σκληροτράχηλα είναι ορισμένα ακραιόφιλα βακτήρια, σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ» και το Space.com, άλλοι ειδικοί θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να αποκλεισθεί η πιθανότητα μεταφοράς των βακτηρίων από τη Γη. Πειράματα στο παρελθόν, άλλωστε, έχουν δείξει ότι ακόμη και μικροσκοπικά ζώα, τα βραδύπορα, μπορούν να αντέξουν τις ακραίες συνθήκες του διαστήματος.
Και στο παρελθόν, πάλι μέσω του TASS, ρώσοι επιστήμονες είχαν ανακοινώσει ότι μικροοργανισμοί και πλανγκτόν είχαν ανακαλυφθεί σε δείγματα που είχαν συλλεχθεί σε διαστημικούς περιπάτους, αλλά είχαν θεωρηθεί ότι έχουν γήινη προέλευση.
Όπως τότε, έτσι και τώρα η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) αρνήθηκε να σχολιάσει και παρέπεμψε για διευκρινίσεις στην αντίστοιχη ρωσική υπηρεσία Roscosmos. Δεν είναι σαφές πού ακριβώς βρίσκονται σήμερα αυτά τα «εξωγήινα» βακτήρια, ποιός τα μελετά στη Ρωσία και τι έχει μάθει γι’ αυτά έως τώρα.
Το ζευγάρι που ταξιδεύει όλο τον κόσμο για να συναντηθεί και να βγάλει μια φωτογραφία
Πρόκειται για αυτές τις ιστορίες που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι αληθινές.
Ο Ρομπ και η Τζόλι συναντήθηκαν πρώτη φορά στις Φιλιππίνες, το 2010 και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το μόνο πρόβλημα; Ο Ρομπ έμενε στις ΗΠΑ και η Τζόλι στις Φιλιππίνες.
Το να μένουν σε δύο τόσο μακρινά μέρη του πλανήτη, συγκεκριμένα με απόσταση 12.870 χλμ, ήταν δυσκολο, κι έτσι αποφάσισαν να οργανώνουν ταξίδια σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο κάθε μερικούς μήνες για να συναντιούνται.
Κάθε φορά που βρίσκονταν μάλιστα τραβούσαν την ίδια φωτογραφία και την πόσταραν στο Instagram. Σιγά σιγά η ιστορία τους έγινε τόσο γνωστή που πλέον έχουν 50.000 ακόλουθους.
«Ήταν ο μόνος τρόπος για να βρισκόμαστε. Άλλωστε και στους δυο μας αρέσουν τα ταξίδια» λένε στο Buzzfeed.
Όσο για το πώς κατέληξε η ιστορία τους; Εν τέλει είχε happy ending αφού ο Ρομπ έκανε πρόταση γάμου στην Τζόλι σε ένα από τα ταξίδια τους στη Μόσχα.
Στη Βαρκελώνη, Ισπανία
barcelona_couple.jpg
Στο νησί Μπορακάι, Φιλιππίνες
boracay_islanda_co.jpg
Στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
dubai_couple.png
Στο Μιλάνο, Ιταλία
milan_couple.jpg
Στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
nyc_couple.jpg
Στη Λισαβώνα, Πορτογαλία
losbon_couple.jpg
Στη Μόσχα, Ρωσία
moscow_coupl.jpg
Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι
Σύμφωνα με έρευνα δύο καθηγητών του τμήματος Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Έμορι της Ατλάντα η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι έχει τεράστιο αντίκτυπο στη διάρκεια της σχέσης. Έπειτα από έρευνα σε 3.000 άτομα, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, βρήκαν ότι όσο μεγαλύτερη η διαφορά ηλικίας τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος διαζυγίου.
Για παράδειγμα, τα παντρεμένα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας 10 χρόνων είχαν 39% πιθανότητα να χωρίσουν ενώ τα ζευγάρια με διαφορά ηλικίας 20 χρόνων είχαν 95% πιθανότητα να χωρίσουν. Αλλά ακόμα και με διαφορά 5 ετών, τα ζευγάρια είχαν πιθανότητα 18% να χωρίσουν.
Ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας με το μικρότερο ποσοστό διαζυγίου; Η διαφορά μόλις 12 μηνών! Σύμφωνα με την έρευνα, τα ζευγάρια με αυτή τη διαφορά ηλικίας είχαν πιθανότητα μόλις 3% να χωρίσουν.
Οι φωτογραφίες γάμου των Ρώσων τα... σπάνε
Στη Δύση, οι φωτογραφίες γάμου κατά κύριο λόγο προσπαθούν να αποτυπώσουν μια ρομαντική διάσταση της ιδιαίτερης αυτής μέρας στη ζωή του ζευγαριού.
Στη Ρωσία πάλι αντιμετωπίζουν το θέμα κάπως διαφορετικά.
Το Photoshop χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό, συχνά για να κάνει τη νύφη ή τον γαμπρό αρκετά μικρό ώστε να ταιριάζει σε μια τσέπη ή σε ένα καροτσάκι.
Το φωτογραφικό υλικό παρουσιάζει η Daily Mail
46A0836E00000578-5110483-image-a-56_1511429356997.jpg
46A0843500000578-5110483-image-a-22 1511427532021
46A0844000000578-5110483-image-a-54 1511429339846
46A0837A00000578-5110483-image-a-50_1511429325792.jpg

46A0842500000578-5110483-image-a-23_1511427533688.jpg
46A083FB00000578-5110483-image-a-19_1511427516166.jpg
46A083F500000578-5110483-image-a-18_1511427513834.jpg
46A083BE00000578-5110483-image-a-27_1511427607680.jpg
46A0845000000578-5110483-image-a-49_1511429054412.jpg

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στην Μεσόγειο με 31 μετανάστες να χάνουν τη ζωή τους από καρχαρίες την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν από την Αφρική στην Ιταλία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ναυτικού της Λιβύης, 31 άτομα πέθαναν από τα σαγόνια των σαρκοβόρων αφού αναποδογύρισε το σκάφος όπου επέβαιναν. Σώθηκαν άλλοι 200, ενώ αγνοούνται 40 άτομα.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 18 γυναίκες και τρία παιδιά, ενώ σύμφωνα με την ακτοφυλακή, προσωπικό του λιμενικού είδε τέσσερις με πέντε καρχαρίες να κολυμπούν γύρω από το σκάφος.
«Υπήρχαν πολλά σώματα στη θάλασσα και είδαμε τέσσερις ή πέντε καρχαρίες που κολυμπούσαν ανάμεσά τους. Όταν φέραμε τα σώματα στο σκάφος παρατηρήσαμε ότι κάποια από αυτά έχουν δαγκωθεί, ενώ δεν αποκλείεται μεταξύ των αγνοουμένων να είναι άτομα που έχουν φαγωθεί κιόλας» ανέφερε ο διοικητής.
Η ακτοφυλακή πραγματοποίησε δύο επιχειρήσεις διάσωσης από την πόλη Garabulli, 40 μίλια ανατολικά της Τρίπολης, δήλωσε το ναυτικό της Λιβύης.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!