Τρίτη 3 Μαΐου 2022

 

Για μόλις 5 λίρες αποφάσισε να βάλει το νυφικό της πρώην του προς πώληση στο Facebook Marketplace ένας άνδρας από την Αγγλία.

«Νυφικό σε μεγάλο μέγεθος», έγραψε ο άνδρας, θέλοντας προφανώς με αυτό τον τρόπο να τονίσει ότι η πρώην του είχε παραπανίσια κιλά.

«Νυφικό που θα ταίριαζε σε μια πιο γεμάτη κυρία, αρκετά τσαχπίνα στο στυλ. Είχα μια τυχερή απόδραση. Είναι 12 νούμερο νομίζω αν και η πρώην μου ήταν επιρρεπής στο ψέμα, επομένως μπορεί να είναι 14-16», πρόσθεσε.

 

Μία ιδιαίτερη πρόταση έκανε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Νεμπράσκα στο πλαίσιο της πολιτικής του καμπάνιας “Save America”.

Ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, που τόνισε πως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον σταρ των Λέικερς, δεν δίστασε να του κάνει πρόταση αλλαγής φύλου, λέγοντας μάλιστα πως σε περίπτωση που το έκανε θα τον ήθελε στην δική του ομάδα μπάσκετ γυναικών.

“Θα πω αυτό στον ΛεΜπρόν Τζέιμς που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα. Θα του πω: ‘ΛεΜπρόν έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις γυναίκα; Γιατί αν ναι τότε σε θέλω στη δική μου γυναικεία ομάδα μπάσκετ”.

Πολύς κόσμος γέλασε, άλλοι τον αποδοκίμασαν. Το σίγουρο είναι πως η πρόταση του Τραμπ στον ΛεΜπρόν να τον πάρει την δική του γυναικεία ομάδα μπάσκετ σε περίπτωση που αποφάσιζε να αλλάξει φύλο δεν πέρασε για ακόμα μία φορά ασχολίαστη στην Αμερική, με τον πρώην Πρόεδρο να εκφράζει τις απόψεις του με ιδιαίτερο και προσβλητικό τρόπο.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!