Παρασκευή 5 Μαΐου 2017


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η ευτυχία του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη, καθώς θα γίνουν γονείς.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ θα το παρουσιάζουμε… δύο! Παρακαλώ για την κατανόηση σας. Και τη δική του, βέβαια, με όλα αυτά που θα ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά».



ΠΗΓΗ: enikos.gr

Η Google ανακοίνωσε πως σταμάτησε μια απάτη με phishing emails που «στόχευσε» περίπου ένα εκατομμύριο από τους πελάτες της.
Όπως αναφέρει το BBC, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης απάτης, ο παραλήπτης του phishing email λάμβανε ένα email το οποίο υποστήριζε ότι προερχόταν από το Google Docs, μια υπηρεσία διαμοιρασμού και διαχείρισης εγγράφων online.
Οι χρήστες που έκαναν κλικ σε link και ακολουθούσαν οδηγίες διέτρεχαν τον κίνδυνο να στείλουν το email σε όλους όσους είχαν στη λίστα διευθύνσεών τους. Η Google ανακοίνωσε πως έδωσε τέλος στην απάτη μέσα σε διάστημα περίπου μίας ώρας, απομακρύνοντας «fake σελίδες και εφαρμογές».
«Αν και αποκτήθηκε πρόσβαση σε στοιχεία επαφών, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά την “εκστρατεία”, οι έρευνές μας δείχνουν πως δεν εκτέθηκαν άλλα δεδομένα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Google.
«Δεν υπάρχουν άλλες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν οι χρήστες για αυτό το γεγονός, οι χρήστες που θέλουν να εξετάσουν εφαρμογές “τρίτων” που συνδέονται με τον λογαριασμό τους μπορούν να επισκεφτούν το Google Security Checkup» συμπληρώνεται.
Η Google αναφέρει πως η συγκεκριμένη «εκστρατεία spam» επηρέασε λιγότερο από το 0,1% των χρηστών του Gmail- κάτι που σημαίνει περίπου ένα εκατομμύριο χρήστες.
Το «phishing» είναι η απόπειρα παραπλάνησης των χρηστών ώστε να αποκαλύψουν προσωπικά τους δεδομένα, με τον απατεώνα να «υποδύεται» μια καθ'όλα κανονική εταιρεία ή υπηρεσία.

Πρόστιμο ύψους 3.333 ευρώ επιβλήθηκε σε νεαρή γυναίκα η οποία εμφανίστηκε γυμνόστηθη στο κέντρο της Βενετίας.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η γυναίκα φορούσε μια κόκκινη κάπα, η οποία όμως στο πάνω μέρος έμενε ανοικτή, αφήνοντας εκτεθειμένο το στήθος της.
Παράλληλα, είχε καλύψει μέρους του προσώπου της με παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα, η οποία χρησιμοποιείται στο καρναβάλι της πόλης.
Κατά την εφημερίδα Corriere della Sera, πιθανότατα πρόκειται για διαφημιστική εκστρατεία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια εταιρεία κρύβεται πίσω από αυτήν.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Το βρίσιμο χαρίζει μυική δύναμη, αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη διεξαγωγή μιας νέας βρετανο-αμερικανικής επιστημονικής έρευνας, σύμφωνα με την οποία οι άνθρωποι που βλαστημούν – όχι από μέσα τους, αλλά φωναχτά- αποκτούν περισσότερη σωματική δύναμη. Αλλά αυτό είναι κάτι που μάλλον ήδη γνωρίζει εκ πείρας όποιος προσπαθεί να ανέβει μια ανηφόρα με το ποδήλατο ή να χτυπήσει το μπαλάκι του τένις πιο δυνατά.
Οι ψυχολόγοι Ρίτσαρντ Στέφενς του Πανεπιστημίου του Κιλ της Βρετανίας και Εμμανουήλ Κατέχης του Πανεπιστημίου του Λονγκ ‘Αϊλαντ των ΗΠΑ, έκαναν τη σχετική ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας στο Μπράιτ.
Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν δύο πειράματα. Στο πρώτο, 29 εθελοντές με μέση ηλικία 21 ετών χωρίσθηκαν σε δύο ομάδες – μία που έβριζε και μία όχι- και στη συνέχεια έκαναν ένα τεστ έντονης αεροβικής άσκησης με ποδήλατο.
Στο δεύτερο πείραμα, 52 εθελοντές με μέση ηλικία 19 ετών πάλι χωρίσθηκαν σε όσους έβριζαν και σε όσους δεν έβριζαν και, στη συνέχεια, έκαναν ένα τεστ που αφορούσε τη δύναμη της λαβής του χεριού τους.
Και στις δύο περιπτώσεις -ποδήλατο και λαβή- όσοι προηγουμένως είχαν βρίσει δυνατά, εμφάνισαν ανώτερες επιδόσεις, έχοντας περισσότερη μυική δύναμη σε σχέση με όσους δεν είχαν βρίσει ή απλώς ξεφώνιζαν ουδέτερες λέξεις. Η ενίσχυση της δύναμης στο τεστ της λαβής διάρκειας δέκα δευτερολέπτων ισοδυναμούσε με 2,1 κιλά κατά μέσο όρο, ενώ στο τεστ ποδηλάτου με 24 βατ.
Προηγούμενες μελέτες των ίδιων ερευνητών είχαν δείξει ότι το βρίσιμο κάνει κάποιον πιο ανθεκτικό στον πόνο. Τώρα προστίθεται και η δύναμη στα οφέλη του βρισίματος.
Οι ερευνητές δήλωσαν: «Γιατί το βρίσιμο έχει αυτή την επίδραση στη δύναμη και στην αντοχή στον πόνο, μένει να ανακαλυφθεί. Δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει πλήρως τη δύναμη του βρισίματος».
Αν πάντως κανείς θέλει να εξασκηθεί στο βρίσιμο για γίνει πιο δυνατός, καλύτερα να το κάνει μόνος του.
Θρήνος για τον 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή τουΈχασε τη μάχη με το θάνατο ο 24χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την περασμένη Πέμπτη, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αποφύγει επίθεση αγνώστων, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το δυσάρεστο νέο ανακοίνωσε μέσω Facebook η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία. Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε...”, αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!