Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Τι κούρεμα μου ταιριάζει;Θέλετε να αλλάξετε κούρεμα, και μαζί με αυτό στυλ και διάθεση, αλλά διστάζετε να πειραματιστείτε, μην αποβούν τα αποτελέσματα καταστροφικά; Εμείς είμαστε εδώ. Με την βοήθεια του In Style φτιάχνουμε έναν μίνι οδηγό με τα καλύτερα κουρέματα για κάθε σχήμα προσώπου.

Το πρόσωπο: Στρογγυλό
Το κούρεμα: Κοντό



Οι έντονες «μύτες» σε αυτό το κούρεμα προσθέτουν ύψος, μακραίνουν το πρόσωπο και τονίζουν τα μάτια. Λειτουργεί τέλεια σε ίσια και κυματιστά μαλλιά –αν έχετε μπούκλες, ούτε που να το σκεφτείτε.

Το πρόσωπο: Στρογγυλό
Το κούρεμα: Μακρύ



Μακριά layers (αυτό που παλιά λέγαμε «φιλάρισμα») τα οποία συναντιούνται περίπου στη γραμμή του πηγουνιού, και προσθέτουν όγκο όχι γύρω από τα μάγουλα, αλλά στο κάτω μέρος των μαλλιών, κάνοντας έτσι το κούρεμα και όχι το πρόσωπο να δείχνει πιο «γεμάτο».

Το πρόσωπο: Σχήμα καρδιάς
Το κούρεμα: Κοντό



Τα κοντά layers στην κορυφή του κεφαλιού, όπως στην περίπτωση της Halle Berry, εξισορροπούν το έντονο σαγόνι που χαρακτηρίζει το σχήμα καρδιάς στο πρόσωπο.

Το πρόσωπο: Σχήμα καρδιάς
Το κούρεμα: Μακρύ



Μακριά layers που δίνουν «κίνηση» στα μαλλιά, έτσι ώστε να μην τονίζουν το πηγούνι, και «γεμάτες» αφέλειες, που εξισορροπούν την ασυμμετρία του προσώπου.

Το πρόσωπο: Οβάλ
Το κούρεμα: Κοντό



Ένα καρέ με μύτες, που τονίζουν και «γλυκαίνουν» το σχήμα του προσώπου. Λειτουργεί τέλεια σε ίσια μαλλιά. Αν τα δικά σας είναι σγουρά, το ίδιο κούρεμα περίπου 5 εκατοστά μακρύτερο, καθότι οι μπούκλες χρειάζονται βάρος για να απλώνονται προς τα κάτω, και να μην προσθέτουν όγκο στα πλαϊνά.

Το πρόσωπο: Οβάλ
Το κούρεμα: Μακρύ



Μια ρετρό φράντζα όπως αυτή της Emma Stone θα «κοντύνει» ένα μακρύ πρόσωπο, καλύπτοντας ένα μέρος από την γραμμή των μαλλιών ως τα φρύδια.

Το πρόσωπο: Τετράγωνο
Το κούρεμα: Κοντό



Ένα κοντό καρέ με layers και διακριτικές αφέλειες στο πλάι δίνει σχήμα εκεί που δεν υπάρχει, και τραβά το βλέμμα στα ζυγωματικά, αντί για το σαγόνι.

Το πρόσωπο: Τετράγωνο
Το κούρεμα: Μακρύ



Ελαφριά layers που φτάνουν στους ώμους, με ασύμμετρες αφέλειες που θα καμουφλάρουν την έντονη γραμμή του πηγουνιού, και θα δώσουν όγκο και κίνηση σε κάθε τύπο μαλλιών.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βρίσκεται στη τέταρτη θέση της λίστας με τους γηραιότερους πρώην ηγέτες στον κόσμο.
Την λίστα δημοσίευσε η Wikipedia, με αφορμή την πρόσφατη ασθένεια της Βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία κατατάσσεται στην 55η θέση.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στην σχετική λίστα, καθώς έχει φτάσει αισίως τα 98 έτη ζωής. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός του Βιετνάμ, Ντο Μουόι, ο οποίος στις 2 Φεβρουαρίου κλείνει 100 χρόνια ζωής.
Αναλυτικά η λίστα με τις πρώτες 10 θέσεις σύμφωνα με την Wikipedia:
10. Λίαμ Κοσγκρέιβ
Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας 1973-1977
Ηλικία: 96 έτη και 277 μέρες
9. Γιοσίπ Μανόλιτς
Πρωθυπουργός της Κροατίας 1990-1991
Ηλικία: 96 έτη και 299 μέρες
8. Χαβιέ Πέρεζ ντε Κεγιάρ
Πρωθυπουργός του Περού 2000-2001
Ηλικία: 96 έτη και 362 μέρες
7. Χάο Μπαϊκούν
Πρωθυπουργός της Ταϊβάν 1990-1993
Ηλικία: 97 έτη και 187 μέρες
6. Μοχάμεντ Καρίμ Λαμρανί
Πρωθυπουργός του Μαρόκο 1971-1972, 1983-1986, 1992-1994
Ηλικία: 97 έτη και 259 μέρες
5. Χιούν Σονγκ-γιονγκ
Πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας 1992-1993
Ηλικία: 97 έτη και 355 μέρες
4. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Πρωθυπουργός της Ελλάδας 1990-1993
Ηλικία: 98 έτη και 89 μέρες
3. Γιασουχίρο Νακασόνε
Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας 1982-1987
Ηλικία: 98 έτη και 233 μέρες
2. Μπαμπικέρ Αγουαντάλα
Πρωθυπουργός του Σουδάν 1969
Ηλικία: 99 έτη και 319 μέρες
1. Ντο Μουόι
Πρωθυπουργός του Βιετνάμ 1988-1991
Ηλικία: 99 έτη και 348 μέρες
Πηγή: skai.gr

Τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα ιδιωτικό «περιφραγμένο» χώρο όταν εργάζεσαι ή θέλεις να συγκεντρωθείς. Να «κατασκευάσεις» μια προσωπική σκηνή όταν ο ύπνος βαραίνει τα βλέφαρά σου. Να βρεις την ησυχία σου όταν κάθεσαι.

Τι μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά;

Ο Sharkman. Τον οποίο σχεδίασε η Yang Zhao. Ένα φορητό «έπιπλο». Φορητό; Ναι. Γιατί ο Sharkman φοριέται! Και φορώντας τον, μπορείς να μετακινείσαι όπου θέλεις, όποτε θέλεις.



Η Yang Zhao αποφοίτησε, πέρυσι, από το Central Saint Martins. Έναν από τους ναούς του design, σήμερα, διεθνώς. Αποφάσισε να απαντήσει στην ανάγκη για ευέλικτο ιδιωτικό χώρο.



Το μαλακό έπιπλο που σχεδίασε δημιουργεί, γύρω από το χρήστη, ένα περιβάλλον, ολοδικό του, είτε αυτός κάθεται είτε είναι ξαπλωμένος. Ακόμη και όταν είναι όρθιος.



Ο χρήστης μπορεί να το αναδιατάξει, να το «μεταμορφώσει», για να εξασφαλίσει απόλυτη απομόνωση. Ή πλήρη έκθεση.



Δεν είναι τυχαίο που ο Sharkman επιλέχθηκε να παρουσιαστεί στο Brainwaves London Festival, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δεν είναι τυχαίο που τιμήθηκε στην απονομή του London's International Student Innovation Award 2016, η οποία διοργανώθηκε από το δήμαρχο του Λονδίνου, τον περασμένο Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπάρχουν μερικές κινήσεις που όσο περισσότερο φουσκώνει η κοιλίτσα σας, τόσο περισσότερο θα σας δυσκολεύουν.

Για να μην ταλαιπωρήστε λοιπόν, και να μην έχετε και κανένα μικροατυχηματάκι, όσο είστε έγκυος, καλό θα είναι να αποφεύγετε να κάνετε συγκεκριμένες κινήσεις/δουλειές προς το τέλος της εγκυμοσύνης σας ή αν νιώθετε δυσκίνητη και με υπερφουσκωμένη κοιλίτσα!

1. Μην κάθεστε στο πάτωμα: Είναι δύσκολο να καθίσετε και είναι και πιο δύσκολο να σηκωθείτε. Στο πάτωμα δε θα βολεύεστε με τίποτα, και για να σηκωθείτε θα χρειαστείτε κατά πάσα πιθανότητα βοήθεια!

2. Μην πλένετε τα πιάτα με τις ώρες: Πρώτα από όλα δε θα φτάνετε! Αλλά και να φτάνετε είναι πιθανόν να σας πονάει η μέση σας. Μη ζορίζεστε, κάντε τα λίγα λίγα, σιγά σιγά ή ακόμη καλύτερα, ζητήστε βοήθεια αν μπορείτε.

3.Κορδόνια στα παπούτσια: Πρόβλημα. Και στα δικά σας παπούτσια και στων παιδιών σας. Εσείς καλύτερα να προτιμάτε παπούτσια χωρίς κορδόνια και στα παιδάκια σας να ζητάτε να σηκώνουν το ποδαράκι τους για να σας βοηθάνε και να μη σκύβετε πολύ.

4. Μην αγκαλιάζεστε: Αν δείτε κάποιον στον δρόμο, όσο κι αν χαρείτε, συγκρατηθείτε. Δε χρειάζεται να πιέσετε την κοιλιά σας, και επιπλέον αυτός ο κάποιος μπορεί να μην υπολογίσει καλά και να σας πονέσει. Όσο για τον καλό σας, πείτε του να σας αγκαλιάζει από πίσω ή στο πλάι. Άβολο, αλλά πιο ασφαλές.

5. Μην κουβαλάτε: Μην κουβαλάτε βαριά πράγματα και μην κάνετε την κοιλιά σας ακουμπιστήρι... Θα πονέσετε, θα πιεστείτε, μπορεί και να τραυματιστείτε.
Είτε ζητήστε βοήθεια, είτε απλώς ΜΗΝ κουβαλήσετε. Είναι άβολο, είναι κουραστικό και είναι και επικίνδυνο να σηκώνετε βάρη στο τέλος της εγκυμοσύνης σας.

ΠΗΓΗ: mothersblog.gr

Εισέβαλε στη μουσική σκηνή με τους Wham! φορώντας ένα T-shirt Κάθριν Χάμνετ με το σύνθημα «Choose Life» (Διάλεξε τη ζωή) το 1984 με την επιτυχία «Wake Me Up Before You Go-Go».

Στη συνέχεια έκανε σήμα κατατεθέν τα πολύ κοντά γένια, τα γυαλιά ηλίου aviator με καθρέπτες, τα κομμένα γάντια και το δερμάτινο τζάκετ με σηκωμένα τα μανίκια.

Ο Τζορτζ Μάικλ δημιούργησε κληρονομιά στον κόσμο της υψηλής μόδας πολύ πριν γυριστεί το μουσικό βίντεο «Freedom 1990», στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα σούπερ μόντελς Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβανγκελίστα, Τατιάνα Πάτιτζ και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Το θρυλικό T-shirt «Choose Life» που φορούσαν οι Wham στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Wake Me Up Before You Go-Go» ήταν ένα μήνυμα κατά των ναρκωτικών και κατά της αυτοχειρίας.

Ήταν δημιουργία της σχεδιάστριας μόδας και ακτιβίστριας υπέρ της ειρήνης Κάθριν Χάμνετ και επηρεάζει και σήμερα πολλούς καλλιτέχνες, όπως ο Κάνιε Γουέστ.

Τη δεκαετία του 1980 οι Wham εμφανίζονταν με πολύ κοντά σορτς και με τα T - shirts με το όνομα του γκρουπ ή με άλλα λογότυπα τα οποία δεν έλειπαν από καμία εφηβική ντουλάπα.

Οι λεγεώνες των θαυμαστών τους αντέγραφαν το στυλ των Wham με τα αστραφτερά λευκά ή τζιν σύνολα και τα καπέλα καουμπόι ή τα υπερμεγέθη, σε έντονα χρώματα πουκάμισα.

Οι Τζορτζ Μάικλ και Άντριου Ρίτζλεϊ συνέβαλαν ώστε να θολώσουν τα όρια μεταξύ μουσικής και υψηλής μόδας.

Με μαλλιά χαίτη και με ανταύγειες έκαναν τους θαυμαστές τους, άνδρες και γυναίκες να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο στυλ και αύξησαν κατακόρυφα τις πωλήσεις προϊόντων styling μαλλιών.

Το 1986 ο Τζορτζ Μάικλ έκανε μόδα το χαλαρό κοστούμι χωρίς πουκάμισο και τρία χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στα βραβεία MTV Video Music Awards στο Λος Άντζελες με ψηλόμεσο παντελόνι και μπολερό τζάκετ με prints κομμάτια καθιερώνοντας δύο βασικά κομμάτια της ανδρικής μόδας της εποχής.

Το 1987 άρχισε η σόλο καριέρα του Τζορτζ Μάικλ και έγινε μεγάλη επιτυχία το «Faith».

Στο βιντεοκλίπ και στην περιοδεία εμφανίζεται με τζιν Levis 501, τζάκετ δερμάτινο με κρόσσια, μπότες καουμπόι, γυαλιά aviator, σκουλαρίκια σταυρούς και αξύριστα κοντά γένια, ένα ακόμη αξέχαστο look.

Η επιρροή του στη μόδα και το στυλ εδραιώθηκε με το βιντεοκλίπ «Freedom 90” με τις πέντε βασίλισσες της μόδας Λίντα Εβαντζελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Τατιάνα Πάτζιτζ και Κρίστι Τέρλινγκτον σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ήταν η εποχή που είχε επιλέξει να μην εμφανίζεται σε βιντεοκλίπ και σε φωτογραφίσεις.

Τα τελευταία χρόνια είχε υιοθετήσει ένα neo smart look και στις συναυλίες εμφανιζόταν με sharp tailored κοστούμια και κοντοκουρεμένα μαλλιά. Ωστόσο δεν αποχωριζόταν τα γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο σταυρό.

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε στις 25 Δεκεμβρίου του 2016 σε ηλικία 53 ετών.

Τα ρούχα που επέλεγε ήταν αντανάκλαση της μουσικής του – δηκτικά, εντυπωσιακά και γεμάτα προσωπικότητα.

Ήταν ένας καλλιτέχνης που επαναπροσδιόριζε συνεχώς τον εαυτό του και το look του. Ανήκε στην κατηγορία και την γενιά των καλλιτεχνών που αναγνώρισαν τη δύναμη της μόδας ως θέαμα και βρήκε νέους τρόπους για να την αξιοποιήσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πνοή σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα του Παρισιού, το σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας και σημείο συνάντησης των «εραστών», θα δώσει η απόφαση της δημάρχου Αν Ινταλγκό για την ανακαίνιση του Πύργου του Άιφελ, σε μία προσπάθεια να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, τους οποίους διεκδικούν και άλλες πόλεις όπως το Λος Άντζελες και η Βουδαπέστη. Η απόφαση θα ληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ το Παρίσι έχει θέσει υποψηφιότητα και για την οργάνωση της World Expo 2025, μαζί με το Μάντσεστερ και την Οσάκα.
Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο αναμένεται να στοιχίσει περίπου 317 εκατ ευρώ, οι εργασίες θα διαρκέσουν 15 χρόνια και θα περιλαμβάνουν τη βελτίωση των χώρων υποδοχής, όπως των ταμείων και των ανελκυστήρων, την αναβάθμιση της ασφάλειας λόγω του φόβου τρομοκρατικών επιθέσεων στα αξιοθέατα του Παρισιού, καθώς και ριζικές αλλαγές στον φωτισμό.
Το «σήμα κατατεθέν» του Παρισιού επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 7 εκατ. τουρίστες, με ετήσια έσοδα 82 εκατ. ευρώ. Όπως έγραψε η δήμαρχος της πόλης Αν Ινταλγκό στο Twitter: “Ακούω ότι το Παρίσι έχει χάσει τη λάμψη και την ελκυστικότητά του και αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι Παριζιάνοι μπορούν να αναδείξουν την πόλη τους, χωρίς να καταστρέψουν την ιστορία τους”.
Όσοι έχουν πάει στο Παρίσι, αλλά και ακόμα και αυτοί που το έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες ή σε ταινίες, θεωρούν τον Πύργο του Άιφελ σύμβολο του έρωτα και του ρομαντισμού, αναπόσπαστο κομμάτι της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτός μάλιστα που τον οραματίσθηκε, τον σχεδίασε και τον κατασκεύασε, ο μηχανικός Γκουστάβ Άιφελ, αρχικά τον είχε παρομοιάσει με τις πυραμίδες, ενώ είχε προβλέψει από την αρχή ότι θα γίνει το αγαπημένο αξιοθέατο τόσο των Παριζιάνων, όσο και των επισκεπτών της πόλης.
Και έτσι ακριβώς έγινε! Με κάποιες δυσκολίες φυσικά! Όταν ολοκληρώθηκαν τα έργα ο Πύργος του Άιφελ αποτελούσε το ψηλότερο κτήριο που κατασκευάστηκε από άνθρωπο, ξεπερνώντας το μνημείο της Ουάσινγκτον, ενώ κράτησε αυτό τον τίτλο για τέσσερις δεκαετίες. Σε όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα ο Πύργος έζησε στιγμές «δόξας», ενώ το 2000, με την αρχή του Μιλένιουμ, προστέθηκαν περίπου 20.000 λαμπτήρες, με αποτέλεσμα να φωτίζεται μοναδικά κάθε βράδι σε όλο το Παρίσι.
Ο Πύργος του Άιφελ ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου του 1889 και ο δημιουργός του, Γκουστάβ Άιφελ, τον είχε σχεδιάσει για τον εορτασμό της 100ής επετείου της Γαλλικής Επανάστασης. Στα εγκαίνιά του ο Άιφελ δεν αποκάλυψε σε κανέναν ότι είχε δημιουργήσει ένα μικρό προσωπικό διαμέρισμα στην κορυφή του Πύργου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο τρίτο επίπεδο του Πύργου, με ταπετσαρίες και ακριβά για την εποχή τους έπιπλα και ένα πιάνο. Ο Άιφελ υποδεχόταν εκεί εκλεκτούς καλεσμένους, όπως τον εφευρέτη Τόμας Έντισον. Οι πόρτες του διαμερίσματος άνοιξαν τα τελευταία χρόνια στο κοινό, το οποίο μπορεί να θαυμάσει το μυστικό διαμέρισμα του Πύργου του Άιφελ και τα δυο κέρινα ομοιώματα του Άιφελ και του Έντισον. Στην αρχή οι Γάλλοι δεν ήταν ιδιαίτερα θετικοί με αυτή την περίεργη κατασκευή. Αρχιτέκτονες και διανοούμενοι της εποχής όπως οι Σαρλ Γκουνό και Αλέξανδρος Δουμάς, υπέγραψαν ένα κείμενο διαμαρτυρίας αποκαλώντας τον Πύργο άχρηστο και τερατώδη.
Στη διάρκεια του Α’ Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, από την κορυφή του στέλνονταν ειδικά σήματα, που κατεύθυναν τα γαλλικά στρατεύματα στην πρώτη γραμμή.
Ο Πύργος ήταν προγραμματισμένο να κατεδαφισθεί έπειτα από 20 χρόνια και η περιοχή να επιστραφεί στην πόλη του Παρισιού. Αυτό όμως κατέστη αδύνατον, λόγω του τεράστιου μεγέθους του, αλλά και για τον λόγο ότι χρησίμευε για την επικοινωνία στο Παρίσι από το 1909. Ήδη από το 1910 η διεθνής Υπηρεσία Ώρας τον χρησιμοποιούσε για ραδιοφωνικές εκπομπές και ως παρατηρητήριο.



Πολίτης από τη Virginia πλήρωσε το τέλος ταξινόμησης δύο αυτοκινήτων που αγόρασε, με πέντε χειράμαξα γεμάτα κέρματα του ενός σεντ. Τα κέρματα είχαν συνολικό βάρος 750 κιλών, δηλαδή ζύγιζαν περισσότερο από μια καλοθρεμμένη αγελάδα.

Ο λόγος που ο πολίτης από τη Virginia, ονόματι Nick Stafford, το έκανε αυτό ήταν διότι ήθελε να ρωτήσει τηλεφωνικά το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Πολιτείας σε ποιο μέρος να δηλώσει την Corvette που αγόρασε για το γιο του κι ένα άλλο καινούργιο αυτοκίνητο. Όμως δεν του έδιναν τον αριθμό τηλεφώνου που ζητούσε.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr


- Μαχαίρι σε μισθούς του δημοσίου και όλες τις συντάξεις
- Αύξηση του ΦΠΑ και επιπλέον φόρος 800 ευρώ για όλους
- Κατάργηση και των φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει
- Σενάριο τρόμου για να κλείσει η αξιολόγηση

Κόκκινη γραμμή ήταν και πάει... Η κυβέρνηση δίνει πλέον τον κόφτη για να μπορέσει να ξεπαγώσει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Μετά τις διαβεβαιώσεις για κόκκινες γραμμές και αγώνα μέχρι τέλους, αλλά και ύστερα από τα πανηγύρια για πιθανότητα αποχώρησης του ΔΝΤ... ήρθε η πραγματικότητα.
Το Μαξίμου αλλάζει τακτική και μετά τη δήλωση συμμόρφωσης Τσακαλώτου δίνει και τον κόφτη που απαιτεί η άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Η... μετάφραση του κόφτη όμως δεν είναι μια αόριστη έννοια, αλλά μια σειρά σκληρών μέτρων που θα αποτελέσουν και τη χαριστική βολή των νοικοκυριών που μένουν ακόμη όρθια.


Τα σενάρια για το τι είδους περικοπές θα περιλαμβάνει ο κόφτης είναι αρκετά. Τα μέτρα μπορεί να είναι ένα, δύο ή και περισσότερα όμως είναι βέβαιο ότι θα προέρχονται από την παρακάτω λίστα:
-Αυτόματη μείωση συντάξεων (παλαιών) με την μείωση ή την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.
-Μείωση των δαπανών του Δημοσίου μέσω μείωσης των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.
-Αύξηση φορολογικών εσόδων μέσω μείωσης του αφορολόγητου (το σενάριο της μείωσης στα 7.000 ευρώ σημαίνει επιπλέον φόρο 400 ευρώ για όλους, ενώ ο επιπλέον φόρος εκτινάσσεται στα 800 ευρώ με αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ).
-Αύξηση φορολογικών εσόδων μέσω κατάργησης των φοροαπαλλαγών
-Αύξηση φορολογικών εσόδων μέσω αύξησης του κατώτατου συντελεστή ΦΠΑ κατά τουλάχιστον μια μονάδα.

Το ορόσημο πλέον για την κυβέρνηση μπαίνει για τις αρχές Μαρτίου, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τα αποθέματα και να μην χρειαστεί ξανά, όπως το 2015 ξύσιμο του πάτου του βαρελιού, ενώ ένα σημαντικό “όπλο” στα χέρια του οικονομικού επιτελείου είναι το πλεόνασμα του προϋπολογισμού που ξεπέρασε τους στόχους.

newsit.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!