Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

α σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει για τέταρτη φορά από ότι φαίνεται η Τζένιφερ Λόπεζ.
Η διάσημη λατίνα τραγουδίστρια και ο Αλεξ Ροντρίγκεζ αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους στην επόμενη φάση.
Η σταρ είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τα χέρια τους πιασμένα, ενώ το δικό της κοσμεί το εντυπωσιακό μονόπετρο με το οποίο αρραβωνιάστηκαν.

Η Iris Apfel, είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και fashion icon! Στα 97 της είναι πια ένα πιστοποιημένο μοντέλο καθώς πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με το παγκοσμίως γνωστό πρακτορείο μόδας IMG.
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ποτέ δεν είχα έναν κατάλληλο πράκτορα ", δήλωσε η Apfel στο περιοδικό Women's Wear Daily. "Είμαι DIYer γυναίκα. Ποτέ δεν περίμενα ότι η ζωή μου θα πάρει αυτή τη στροφή, ώστε να προετοιμαστώ για αυτό."
Η Apfel - η οποία ξεκίνησε μια κλωστοϋφαντουργική επιχείρηση, Old World Weavers, το 1950 με τον σύζυγό της Carl,- έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για την Kate Spade, MAC Cosmetics, HSN και πολλά άλλα. Πέρυσι κυκλοφόρησε ένα βιβλίο, το «Iris Apfel: Accidental Icon».
Ποτέ δεν σκέφτηκε πως λίγο πριν τα 100 της θα χρειαστεί βοήθεια για να οργανώσει το καθημερινό της πρόγραμμα, μέχρις ότου ένας διάσημος φίλος της την συμβουλεύσει πως θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να υπογράψει μ’ ένα πρακτορείο μοντέλων για τις επαγγελματικές τις συνεργασίες!
Η Iris δήλωσε πως όλα συνέβησαν τόσο ξαφνικά, αλλά την κατάλληλη στιγμή που σκεφτόταν πως δεν πρόκειται να καθίσει σ’ένα γραφείο ή ν΄ασχοληθεί με τα οικιακά! Αυτή πρόταση ήρθε σαν λάμψη στον ορίζοντα και ειλικρινά δεν πίστευε πως θα διαρκέσει. Όλα τα παρακίνησε για εκείνη ο Tommy Hilfiger όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια και του είναι ευγνώμων γι’ αυτό.
Και ενώ η Apfel εκπροσωπείται πλέον από την ίδια εταιρία που εκπροσωπεί την Gigi Hadid, την Ashley Graham και σχεδόν όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret, δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πασαρέλα. Όταν ρωτήθηκε ποίο είδος την ενδιαφέρει , η Apfel αποκρίθηκε «Δεν ξέρω… με ότι κάτσει!»

Με τον πιο απότομο τρόμο τελειώνει το μίνι καλοκαίρι που απόλαυσαν οι Έλληνες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αφού το πρωί της Τρίτης ο καιρός αναμένεται να χαλάσει, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ κάνει λόγο για σταδιακή μεταβολή του καιρού από τα δυτικά και τα βόρεια ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της αυριανής ημέρας.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σταδιακά σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο, ενώ στα ορεινά θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις.
Πιο αναλυτικά, ο καιρός τις επόμενες μέρες θα έχει ως χαρακτηριστικά:
1. Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν
Την Τρίτη: Από τις πρωινές ώρες ισχυρές το Ιόνιο και βαθμιαία τη Δυτική Ελλάδα με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα Βόρεια.
– Από το μεσημέρι τη Θεσσαλία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την Αν. Πελοπόννησο και σταδιακά τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Την Τετάρτη: Ττις πρωινές ώρες την Αττική, την Αν. Πελοπόννησο, την Αν. Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του Αν. Αιγαίου μέχρι το μεσημέρι την Αν. Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
2. Τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.
Η ένταση τους την Τρίτη θα φτάσει στα πελάγη τα 9 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα της Τετάρτης.
3. Τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κατά 10-12 βαθμούς Κελσίου που θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια.
Παγετός θα σημειωθεί το βράδυ της Τρίτης και το πρωί και το βράδυ της Τετάρτης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
4. Τις χιονοπτώσεις, που θα είναι κατά τόπους πυκνές από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης μέχρι και τις πρωινές ώρες της τετάρτης στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας , της Κεντρικής Στερεάς και πρόσκαιρα στα ορεινά της ΒΑ Πελοποννήσου.

Σταθερή η κορυφή της λίστας των σταρς του Instagram. Πώς διαμορφώνεται το top 10.
Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 146.962.479 ακολούθων, η Αριάνα Γκράντε είναι πλέον η πιο επιτυχημένη γυναίκα στην Instagram, έχοντας ξεπεράσει τη Σελένα Γκόμεζ και τους 146.527.198 ακολούθους την περασμένη εβδομάδα, όπως αναφέρει ο ant1news.gr.
Οι δύο τραγουδίστριες είναι πίσω (στις θέσεις 2 και 3) από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στο Ιnstagram. Ο ποδοσφαιριστής είχε έως τις 2 Μαρτίου, 156 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και έρχεται δεύτερος, με πρώτο το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ακολουθούν 282 εκατομμύρια χρήστες.
Στην τέταρτη θέση είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και επαγγελματίας παλαιστής, Ντουέιν Τζόνσον – The Rock με 133 εκατομμύρια ακόλουθους.
Η Κιμ Καρντάσιαν, επιχειρηματίας και μοντέλο, γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians» δημοφιλής για τις selfies της μπροστά από καθρέφτη έχει 129 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και καταλαμβάνει την πέμπτη θέση.
Κιμ Καρντάσιαν
Πολύ κοντά, με 128 εκατομμύρια ακόλουθους και στην έκτη θέση είναι η μικρότερη της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ, Κάιλι Τζένερ, η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της Στόρμι, διαφημιστικά των προϊόντων ομορφιάς που φέρουν το όνομά της, κυρίως κραγιόν και άφθονα sponcon, πληρωμένες αναρτήσεις.
Στη θέση επτά της λίστας με τα πρόσωπα που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ακόλουθων στο Instagram είναι η τραγουδίστρια Beyonce. Η βασίλισσα της ποπ και R&Β, σύζυγος του ράπερ Jay - Z και μητέρα τριών παιδιών έχει 125 ακόλουθους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της με σύνολα υψηλής ραπτικής, με αναφορές στους σχεδιαστές μόδας και στιγμές με μέλη της οικογένειάς της.
Με 114 εκατομμύρια ακόλουθους η Τέιλορ Σουίφτ είναι στην όγδοη θέση. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έως το 2016 μοιραζόταν πολύ προσωπικές στιγμές τής ζωής της με τους χρήστες του Instagram, αλλά τώρα πλέον προωθεί κυρίως νέα μουσική.
Υπερήρωας - Νεϊμάρ - κόμικ
Ένατος με 111 εκατομμύρια ακόλουθους είναι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Νεϊμάρ ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.
Στη δέκατη θέση βρίσκεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο Λιονέλ Μέσι με 110 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, αρχηγός της Μπαρτσελόνα συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες των τριών γιων του και ποδοσφαιρικές φάσεις.
Σύμφωνα με το site στατιστικών στοιχείων, Statista, το Instagram έφθασε το 1 δισεκατομμύριο χρήστες τον Ιούνιο του 2018. Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε 800.000 εκατομμύρια χρήστες.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, καθώς διαγνώστηκε με H1N1.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας βίντεο που της έστειλαν, το βράδυ του Σαββάτου, οι κολλητές της από το μαγαζί όπου διασκέδαζαν.
Απαντώντας στο ερώτημα: «Που είσαι;», τους έγραψε: «Στο ΙΑΣΩ…», τοποθετώντας δίπλα μια λυπημένη φατσούλας με θερμόμετρο στο στόμα και τη λέξη: «Η1Ν1».
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που «επισκέπτεται» το Νοσοκομείο φέτος η παρουσιάστρια.
Στα μέσα Ιανουαρίου χτύπησε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να κάνει επειγόντως ράμματα.

Την τρίτη στη σειρά προκήρυξη για το 2019 ετοιμάζει το ΑΣΕΠ μετά από  την 1Κ/2019 και την 2Κ/2019 που απέστειλε για έκδοση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Η νέα προκήρυξη θα είναι 3Κ/2019, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr αφορά 76 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου
Η συγκεκριμένη προκήρυξη θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Μαρτίου και το πιθανότερο είναι οι αιτήσεις να ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου.
Η θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι:
2 θέσεις ΥΕ Νεκροτόμων του Υπουργείου Δικαιοσύνης
— 9 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής του ΟΑΕΔ στην Αθήνα
— 3 θέσεις στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
— 8 θέσεις της ΕΛ.ΣΤΑΤ στην Αθήνα
— 3 θέσεις στον ΕΟΜ
— 1 θέση στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας
— 1 θέση του Επιμελητηρίου Λακωνίας
— 49 θέσεις ΠΕ,ΤΕ κατηγορίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)


Κατανομή θέσεων στο ΣΕΠΕ
Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι:
ΚΥ ΣΕΠΕ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕΠΕ
ΠΕ Πληροφορικής 2
ΤΕ Πληροφορικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 2
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού- Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Έργων 1
Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Β’ Τομέα Αθηνών
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 1
ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ -ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Έργων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!