Παρασκευή 28 Απριλίου 2017


Έναν συνάδελφό του χτύπησε χθες υπάλληλος του Δήμου Ελασσόνας γιατί νωρίτερα, του βεβαίωσε κλήση για παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:30 χθες το πρωί, στην οδό 6ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Ελασσόνας. Όταν ο 55χρονος υπάλληλος στο Τμήμα Ελέγχου του Δήμου Ελασσόνας (αρμόδιος για τον έλεγχο παράνομων σταθμεύσεων οχημάτων στο κέντρο της πόλης) βρισκόταν σε υπηρεσία, βεβαίωσε παράβαση σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε ωστόσο σε 46χρονο συνάδελφό του, επίσης δημοτικό υπάλληλο.
Η εξέλιξη δεν άρεσε όπως φαίνεται στον 46χρονο και – σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. – γρονθοκόπησε τον 55χρονο συνάδελφό του, τον απώθησε στο οδόστρωμα και τον εξύβρισε.
Όπως γράφει η Ελευθερία της Λάρισας, ο 55χρονος πήγε αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο 46χρονος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο συνάδελφός του, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο 46χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού νωρίτερα το Δικαστήριο όρισε ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.
Πηγή: usay.gr
Πασιέντζα έπαιζε η Άννα Καραμανλή την ώρα της συνεδρίασης (pics)
Φαίνεται πως η Άννα Καραμανλή βαρέθηκε στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Η βουλευτής της ΝΔ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφάσισε να περάσει την ώρα της παίζοντας... πασιέντζα στο κινητό της τηλέφωνο.
Η γαλάζια βουλευτής καθισμένη σταυροπόδι στα έδρανα της Βουλής επικεντρώθηκε στο παιχνίδι που έπαιζε.
Πηγή: koolnews.gr



Ο Αλ Πατσίνο στα 77 κάνει «παιχνίδια» στη θάλασσα με 37χρονη
Είναι μαζί για τουλάχιστον επτά χρόνια και όπως φαίνεται φουλ ερωτευμένοι. Η φλόφα του πάθους για τον Αλ Πατσίνο και τη φιλενάδα του Lucila Sola, παραμένει όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες άσβεστη. Το ερωτευμένο ζευγάρι, απέδρασε για ξεκούραση και χαλαρές στιγμές στο Μεξικό.
Ο σταρ του Χόλιγουντ, γιόρτασε γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τα 77 του χρόνια έχοντας στο πλευρό του την καλλονή σύντροφό του, αργεντίνικης καταγωγής. Ο παπαρατσικός φακός «τσάκωσε» τους δυο ασυγκράτητους εραστές στην παραλία Tulum στην Quintana Roo να αποδεικνύουν ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία.






ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-0: Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στον τελικό
Μία μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ανέτρεψε εντυπωσιακά το εις βάρος του 0-2 από τον πρώτο αγώνα, συντρίβοντας με 4-0 τους “πράσινους”, που έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κύζα.

Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Πέλκας με ωραία εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 48' ο Μάτος “ισοφάρισε” το σκορ του πρώτου αγώνα, κάνοντας το 2-0.

Η αποβολή του Χουλτ στο 72' με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποδείχθηκε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Σάκχοφ με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83' ο Πρίγιοβιτς, μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 6 Μαΐου.

Δραματική τροπή λαμβάνουν οι πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια, καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές, οπαδοί του VMRO -DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, εισέβαλαν στο κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εξέλεγαν πρόεδρο του Κοινοβουλίου.




Oι βουλευτές του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας εξέλεξαν, για πρώτη φορά, έναν Αλβανό πρόεδρο της Βουλής.



Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί απ' έξω, εξοργισμένο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μπήκε στην κεντρική αίθουσα του κοινοβουλίου, στα Σκόπια.



Ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζόραν Ζάεφ γρονθοκοπήθηκε και τραυματίστηκε, όπως και 4 ακόμη βουλευτές μετά την εισβολή των διαδηλωτών στην αίθουσα.

Σε χειρότερη κατάσταση ειναι ο Αλβανός βουλευτής Ζιγιαντίν Σέλα, με φωτογραφίες να τον απεικονίζουν αιμόφυρτο κι αναίσθητο να μεταφέρεται εκτός κοινοβουλίου, ενώ τα ΜΜΕ αναφέρουν πως παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του κεντρικού νοσοκομείου των Σκοπίων, 42 άτομα τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο κτήριο της Βουλής και ζήτησαν ιατρική βοήθεια.





Έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ζητεί ο πρόεδρος των Σκοπίων

Πρόσκληση τους πολιτικούς ηγέτες σε μια συνάντηση σήμερα για να συζητηθούν οι δυνατότητες επίλυσης της κατάστασης που δημιουργήθηκε, απηύθυνε στο διάγγελμά του ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόρκι Ιβάνοφ, με αφορμή τις εξελίξεις στα Σκόπια.

«Σε αυτούς τους καιρούς της γενικής ανησυχίας σας καλώ να παραμείνετε ήρεμοι και να μην υποκύψετε σε διάφορες προκλήσεις και χειραγωγήσεις. Για να εκτονωθεί η κατάσταση και να αποτραπεί η βία καλώ όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα να δείξουν υπεύθυνη συμπεριφορά και να υπακούουν στους νόμους της χώρας. Οι βουλευτές είναι οι πιο υπεύθυνοι για να επανέλθει η κατάσταση σύμφωνα με το σύνταγμα, τους νόμους και τους κανόνες της βουλής οι οποίοι σήμερα παραβιάστηκαν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και έχει επίγνωση των συνεπειών. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Καλώ τους ηγέτες σε μια συνάντηση αύριο για να εξετάσουμε τις επιλογές για μια λύση» δήλωσε ο Ιβάνοφ.



Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE Νίκολα Γκρούεφσκι κάλεσε τον κόσμο, μέσω Facebook, να δείξει αυτοσυγκράτηση.

«Η βία δεν είναι λύση και πρέπει να εκτονωθεί η κατάσταση. Καλώ σε αυτοσυγκράτηση. Ο κόσμος να μην υποκύψει στις προκλήσεις του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SDS) και εκείνων που επιθυμούν να ωθήσουν τη χώρα σε βαθύτερη κρίση και να υλοποιήσουν το σενάριο τους. Πρέπει να εκτονωθεί η κατάσταση. Το VMRO-DPMNE θα αντιταχθεί σε αυτές τις ενέργειες του SDS που στρέφονται κατά του κράτους, με νομικά και πολιτικά δημοκρατικά μέσα» αναφέρει ο Γκρουέφσκι.

Ο Ταλάτ Τζαφέρι είναι ο πρώτος Αλβανός πρόεδρος του κοινοβουλίου των Σκοπίων, αφότου η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία, το 1991.



Η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας και Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Φεντερίκα Μογκερίνι και ο Επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση της ΕΕ Γιοχάνες Χαν καταδίκασαν έντονα τις επιθέσεις σε βουλευτές.

«Τα επεισόδια βίας στη Βουλή είναι εντελώς απαράδεκτα και καλούμε για ηρεμία και συγκράτηση», είπαν οι δύο επίτροποι σε κοινή τους δήλωση χθες, προσθέτοντας ότι «η δημοκρατία πρέπει να ολοκληρώσει την πορεία της. Βλέπουμε θετικά την εκλογή του Ταλάτ Τζαφέρι ως προέδρου της Βουλής, όπως έχει μεταδοθεί».

Στη δήλωσή τους η Μογκερίνι και ο Χαν τόνισαν τη σημασία του πολιτικού διαλόγου στους θεσμούς ως πάγιας θέσης της ΕΕ και προέτρεψαν όλες τις πολιτικές πλευρές «να τιμήσουν το Σύνταγμα της χώρας και να δράσουν στο πνεύμα των δημοκρατικών αξιών, της φιλοτιμίας και της κοινής λογικής».

Καταλήγοντας, τόνισαν στη δήλωσή τους πως «τα Σκόπια αποτελούν υποψήφια για ένταξη χώρα και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη Βουλή για τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να προωθηθεί στο ευρωπαϊκό της μονοπάτι».
real.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!