Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019


Αυτές είναι οι 10 χειρότερες χώρες για να καταλήξεις στη φυλακή. Απίστευτοι νόμοι και συνθήκες κράτησης που σοκάρουν!
Σε ποια χώρα οι εκτελέσεις φτάνουν τις 2.000 τον χρόνο, αριθμός μεγαλύτερος από όλες τις εκτελέσεις μαζί που γίνονται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο;
Αυτές είναι οι top 10
1. Νιγηρία
2. Κένυα
3. Ταιλάνδη
4. Ρωσία
5. Σουδάν
6. Σιγκαπούρη
7. Ιράν
8. Σαουδική Αραβία
9. Κίνα
10. Βόρεια Κορέα

Αθώος δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι στο δικαστήριο της Μασαχουσέτης, όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης σεξουαλικής επίθεσης που του αποδίδεται ότι έγινε πριν από δύο χρόνια, από έναν τότε 18χρονο.
Ο δικαστής διέταξε τον άνδρα να κρατήσει τα στοιχεία που υπήρχαν στο κινητό του τηλέφωνο από τότε.
Ο δικηγόρος του Σπέισι ήταν που έδωσε την εντολή στο φερόμενο θύμα του πρώην πρωταγωνιστή να κρατήσει όλα τα στοιχεία του κινητού του για την επίθεση για την οποία τον κατηγορεί ότι έγινε τον Ιούλιο του 2016, χαρακτηρίζοντας τα στοιχεία αυτά ως «απαλλακτικά».
Όπως είπε ο δικηγόρος, ο 18χρονος είχε ανταλλάξει σειρά μηνυμάτων, γραπτών και βίντεο, μέσω της εφαρμογής Snapchat, με την έφηβη φίλη του με θέμα τις ερωτικές περιπτύξεις του νεαρού με τον ηθοποιό στο beach bar της Μασαχουσέτης.Ο 59χρονος ηθοποιός είναι μόνο ένας από τα δεκάδες δημόσια πρόσωπα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, οι οποίες ξεκίνησαν να γνωστοποιούνται με αφορμή την υπόθεση του Χάρβεί Γουαϊνστάιν, το οποίο και ξεσήκωσε το κύμα #MeToo.
Αν ο Σπέισι καταδικαστεί θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πάνω από πέντε χρόνων.

Πολικές θερμοκρασίες επικρατούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου ο υδράργυρος νωρίτερα το πρωί έπεσε στους -20 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και το Νευροκόπι.
Στους -19,9  βαθμούς η ελάχιστη θερμοκρασία στα Γρεβενά, στους -19,5 στα Ιωάννινα και στους -19,3 στη Φωκίδα.
Οι  χαμηλότερες τιμές που κατέγραψαν οι σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr δίνονται στον Πίνακα που ακολουθεί.

H Sarah Forsyth ήταν μόλις 19 ετών όταν απάντησε σε μια αγγελία και έφυγε από την Αγγλία με προορισμό την Ολλανδία και το Άμστερνταμ όπου θα εργαζόταν ως νοσοκόμα. Την αγγελία την είχε δημοσιεύσει διαβόητος Βρετανός κακοποιός, ο Τζον Ρις.
Μόλις έφθασε στην αίθουσα αφίξεων, την υποδέχθηκε ο ίδιος, της πήρε το διαβατήριο και ουσιαστικά την απήγαγε κρατώντας τη με την απειλή όπλου. Την οδήγησε στην κακόφημη γειτονιά των Κόκκινων Φαναριών όπου εκδιδόταν για να βγάλει εκατοντάδες ευρώ για τους προαγωγούς. Υπήρχε βραδιά που υποχρεώθηκε να πάει και με 20 άνδρες, εξομολογείται η 42χρονη Σάρα Φορσάιθ στα απομνημονεύματά της από την εποχή που ήταν σκλάβα του σεξ στο Άμστερνταμ.
Περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε θυμάται τη στιγμή που εκτέλεσαν ένα κορίτσι από την Ταϊλάνδη γιατί δεν είχε βγάλει αρκετά λεφτά. Μαγνητοσκόπησαν την εκτέλεση και υποχρέωσαν τη Φορσάιθ να παρακολουθήσει το σκληρό βίντεο.

Θυμάται τις φορές που οι νταβατζήδες έπαιζαν ρώσικη ρουλέτα με τις ιερόδουλες και γελούσαν με το πανικόβλητο ύφος τους όταν ήταν κενός ο ήχος του όπλου.
Αναφερόμενη στη δική της προσωπική περιπέτεια συγκλονίζει λέγοντας ότι εβδομάδες μετά την άφιξή της και την αρχή της κράτησής της πωλήθηκε σε έναν Γιουγκοσλάβο προαγωγό που την ανάγκαζε να πηγαίνει με 18 άνδρες μέσα στη νύχτα για να του αποφέρει κέρδος. Σύντομα εθίστηκε στην κοκαΐνη που τη μετέτρεψε σε μια αβοήθητη σκλάβα.
Αντιλήφθηκε ότι έπρεπε να δραπετεύσει όταν έμαθε ότι ο θάνατος της κοπέλας από την Ταϊλάνδη θα γινόταν πιλότος για ταινία πορνό «snuff».
Η ταινία «Snuff» δείχνει τον θάνατο ατόμου που συμμετέχει σε σκηνή σεξ. Κι ενώ θεωρείται ότι η δημιουργία τέτοιων ταινιών είναι μύθος, η Φορσάιθ κατήγγειλε την εξαφάνιση κοριτσιών από οίκους ανοχής εικάζοντας ότι τις σκότωναν για να αποκτήσουν υλικό για ταινίες.

Η ολλανδική αστυνομία έφθασε στα ίχνη της συμμορίας και προσέγγισε αρκετές φορές τη Φορσάιθ προτού εκείνη βρει το κουράγιο να ξεφύγει από τους δεσμώτες της το 1997. Οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο στο Βέλγιο προτού επιστρέψει σπίτι της. Αργότερα έδωσε αποδεικτικό υλικό για τη συμμορία, με πέντε μέλη να δηλώνουν ένοχα σε ολλανδικό δικαστήριο για κακοποίηση και εμπόριο λευκής σαρκός. Κατέθεσε κι εναντίον του Τζον Ρις που δικάστηκε στο Λέστερ το 1997 και βρέθηκε ένοχος για πορνεία, ενώ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.
Αν και η γυναίκα κατάφερε να νικήσει την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που κατάφερε να γλυτώσει από τους δεσμώτες της.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!