Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019


Στη Μίνας Ζεράις, στη νότια Βραζιλία, ο ουρανός γέμισε αράχνες!
Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται για έναν τεραστίων διαστάσεων ιστό που έχουν πλέξει εκατοντάδες αράχνες.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το είδος αραχνιδών ‘parawixia bistriata’ είναι γνωστό για τον εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο ιστό τους, αδιόρατο στο ανθρώπινο μάτι, ο οποίος δημιουργεί την ψευδαίσθηση των «ιπτάμενων» αραχνών.


Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση πρόκειται να δώσει ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, όπως απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο στο τελεσίγραφο του Σταύρου Θεοδωράκη. Αυτό αναφέρουν πηγές του Ποταμιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Θεοδωράκη θα ανακοινώσει αύριο στη Βουλή την διαγραφή του βουλευτή του από την ΚΟ του Ποταμιού.
Μετά την απάντηση Δανέλλη, η κυβέρνηση εξασφαλίζει και τυπικά τις 151 ψήφους και η Βουλή αναμένεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της σε αυτή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το προχθεσινό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, oι 151 είναι:
-Οι 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
-Τέσσερις βουλευτές από τους ΑΝΕΛ: Έλενα Κουντουρά (υπουργός Τουρισμού), Βασίλης Κόκκαλης(υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), Κώστας Ζουράρις και Θανάσης Παπαχριστόπουλος,.
-Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης
-Η ανεξάρτητη βουλευτής και υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.
Συμφωνία των Πρεσπών
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αρνητική απάντηση του κ. Δανέλλη, είναι πιθανόν οι τρεις βουλευτές του Ποταμιού (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς και Λυκούδης) να μεταβάλουν την στάση τους και να μην υπερψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. Υπενθυμίζεται ότι κατά έχουν ταχθεί οι άλλοι δύο: Ψαριανός και Αμυράς.aftodioikisi.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!