Τρίτη 5 Μαρτίου 2019


Ο ραδιοφωνικός σταθμός φέρεται «αθόρυβα αφαίρεσε τη μουσική του “βασιλιά της ποπ” από τις λίστες αναπαραγωγής» λόγω των σοκαριστικών ισχυρισμών στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το πρώτο μέρος του οποίου, προβλήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου από το HBO.
Οι ακροατές του βρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού BBC Radio2 δεν θα ακούν πλέον τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός φέρεται «αθόρυβα αφαίρεσε τη μουσική του “βασιλιά της ποπ” από τις λίστες αναπαραγωγής» λόγω των σοκαριστικών ισχυρισμών στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το πρώτο μέρος του οποίου, προβλήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου από το HBO.
Στο ντοκιμαντέρ του Νταν Ριντ παρουσιάζονται με λεπτομέρειες οι τρομακτικές κατηγορίες των Γούειντ Ρόμπσον, 36 ετών και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν παιδιά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και η τελευταία φορά που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό τραγούδι του Μάικλ Τζάκσον ήταν στις 23 Φεβρουαρίου.
Το δύο επεισοδίων ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 4, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Μαρτίου.
Η οικογένεια του Τζάκσον αρνείται τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στο «Leaving Neverland» και το ίδρυμα που διαχειρίζεται την περιουσία ανακοίνωσε νομικές ενέργειες εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού HBO.
Εν τω μεταξύ, το BBC ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τη δική του ταινία για τον εκλιπόντα ποπ σταρ, που θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος.
Η ταινία με τίτλο «Michael Jackson: The Rise and Fall» (Μάικλ Τζάκσον: Η άνοδος και η πτώση) θα ρίξει φως στη ζωή και την καριέρα του τραγουδιστή.
Στο ντοκιμαντέρ του BBC 2 ο Ζακ Περέτι εξερευνά τα παιδικά χρόνια του Τζάκσον στο Γκάρι της Ιντιάνα, τη δεκαετία του 1960, τα χρόνια στο οικογενειακό συγκρότημα «The Jackson 5» και τη σόλο μουσική καριέρα του, καθώς και τις μάχες που έδινε με τη φήμη και τον Τύπο και την προετοιμασία για την περιοδεία του «This Is It» πριν από τον θάνατό του.

Αφού πλέον κυκλοφορεί και γύρος για χορτοφάγος, τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο σε αυτό τον κόσμο.
Ενισχυμένες αποδόσεις στον Κιλιάν Εμπαπέ για πρώτο σκόρερ! Νέο Pamestoixima.gr. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΟΚ, μπορεί το ντονέρ ή ο γύρος να μην είναι και το πιο υγιεινή φαγητό, όμως συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες αμαρτωλές απολαύσεις της ζωής που σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αποφύγεις.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής, καταστρέφοντας το προφίλ ενός φαγητού που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Γιατί; Πολύ απλά γιατί από τον Μάιο που έχει κυκλοφορήσει, έχει γίνει ανάρπαστο το ντονέρ για χορτοφάγους. Ναι καλά διαβάσατε. Υπάρχει και πιο κάτω από το καλαμάκι κοτόπουλο, με ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και αυτό είναι το ντονέρ για vegan.
Το συγκεκριμένο προϊόν λοιπόν κυκλοφορεί από την εταιρία Natürli στην Ζυρίχη και δεν έχει σχέση με άλλα παρόμοια πράγματα που κυκλοφορούν, όπως π.χ ο κιμάς από σόγια.
Και αυτό γιατί αποτελείται από τρία είδη τυριών: τσένταρ, χαλούμι και ελβετικό τυρί. Εξού και το όνομά του Cheebab.
Μπορεί να φαντάζει θελκτικό για τους λάτρεις του τυριού, αλλά όπως και το κάνουμε αποτελεί ιεροσυλία η σύγκριση.
«Από τον Μάιο του 2018 που το βγάλαμε σε κυκλοφορία έχουν γίνει χαμός με παραγγελίες», είπε ο Ρόλαντ Ρεγκ, ξεκαθαρίζοντας πως: «Δεν το βγάλαμε για να αντικαταστήσει το ντονέρ αλλά για να αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή».

Με 23 υπέρ και 11 κατά, η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού αποφάσισε ότι η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη-μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς.
Το 2018, το Κοινοβούλιο ζήτησε τη διεξοδική αξιολόγηση των υφιστάμενων ρυθμίσεων, αναφέροντας μελέτες που υποδεικνύουν τις αρνητικές επιπτώσεις της αλλαγής της ώρας στους ανθρώπους καθώς και ανησυχίες που εκφράζονται από πρωτοβουλίες πολιτών. Οι ευρωβουλευτές καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει αν και κατά πόσον η αλλαγή της ώρας σε θερινή ή χειμερινή επηρεάσει την κοινή εσωτερική αγορά της ΕΕ.
Υπευθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2018 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με ψήφισμά του, να προβεί σε «διεξοδική αξιολόγηση της ισχύουσας οδηγίας σχετικά με τις ρυθμίσεις για τη θερινή ώρα και να υποβάλει πρόταση για την αναθεώρησή της».
Η Κομισιόν διοργάνωσε δημόσια διαβούλευση το καλοκαίρι του 2018, στην οποία συμμετείχαν 4,6 εκατ. Ευρωπαίοι πολίτες, εκ των οποίων το 84% τάχθηκε υπέρ της διακοπής των εξαμηνιαίων αλλαγών, ενώ το 16% εναντίον. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για διακοπή των εποχικών αλλαγών του χρόνου εντός του 2019, αλλά το Κοινοβούλιο μεταθέτει την απόφαση των κρατών-μελών για δύο χρόνια.
Η απόφαση της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού θα πρέπει να εγκριθεί και από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με το Συμβούλιο της ΕΕ (θα συμμετέχουν οι 27 αρμόδιοι υπουργοί).

H Πρωτοβουλία Εργαζόμενων Δημοτικής Αστυνομία Αθήνας σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Μετά την συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου για την Αθήνα κ. Μπακογιάννη μείναμε έκπληκτοι αφού εξέφρασε την πρόταση του για πολλοστή φορά ότι  η υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας πρέπει να συνεργαστεί με την ΕΛ. ΑΣ και να αποκτήσει κατασταλτικό χαρακτήρα για να συνδράμει ενάντια   στην  εγκληματικότητα .
Προφανώς με αυτή την πρόταση δείχνει την άγνοια του περί του νομικού πλαισίου που διέπει την Δημοτική Αστυνομία   μιας που δεν  έχει καμία αρμοδιότητα για τέτοιες ενέργειες αλλά ούτε και την εκπαίδευση.
Δυστυχώς  ξεχνάτε πολύ γρήγορα κ. Μπακογιάννη   η  πόλη δεν φτιάχτηκε χθες παρόλο που έχετε εκφράσει  σκέψεις περί της ιδιοκτησίας της  αφού ξεχνάτε  ότι το 2013 για τη ΝΔ η Δημοτική Αστυνομία ήταν  πολυτέλεια για τους πολίτες της Αθήνας αποτελούσε αγκάθι  που  αποβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες  τέθηκαν σε διαθεσιμότητα παρακάμπτοντας τις ανάγκες μιας μεγάλης και δύσκολης  πόλης .
Προς ενημέρωση σας λοιπόν κ Μπακογιάννη η Δημοτική Αστυνομία δεν είναι   δομή εισπρακτικού χαρακτήρα ή μία υπηρεσία a la cart , αλλά μία υπηρεσία  που βρίσκεται πλάι στον πολίτη ενεργά και με πολλές  αρμοδιότητες για τις οποίες δεν έχετε καμία γνώση από ότι φάνηκε!   Η Δημοτική Αστυνομία προς ενημέρωσή σας για το 2018  έχει επιδώσει 30.000 έγγραφα του Δήμου σε συμπολίτες μας αλλά και 30.000 γνήσια υπογραφής κατ’οίκον για ασθενείς και ανήμπορους συμπολίτες μας . Έχει ελέγξει το σύνολο των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος για την κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και την απόδοση του στους κατοίκους .
Προσπαθούμε να ελέγξουμε το κάπνισμα με πάνω από 4000 ελέγχους . Εξετάσαμε  τα θέατρα σχετικά με την ύπαρξη άδειας και την εφαρμογή των διατάξεων που προβλέπονται   , το σύνολο των περιπτέρων τους παιδότοπους και άλλες δραστηριότητες που εάν θέλατε θα είχατε ενημερωθεί. Και όλα αυτά με το 1/3 του δυναμικού που είχαμε  ότι απέμεινε μετά την κατάργηση του 2013 . Οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο εαυτόν τους καθημερινά για να προχωρήσουμε παρακάτω και να ανακτήσουμε μέρος του έργου που είχαμε στην πόλη πριν την κατάργηση .
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι  έχουμε ενεργή συμμετοχή στα θέματα της πολιτικής προστασίας  τους καλοκαιρινούς μήνες με 24ωρες  υπηρεσίες  πυρασφάλειας στους λόφους της πόλης και όπου μας καλούν, αλλά και κατά τους χειμερινούς μήνες(με χαμηλές θερμοκρασίες) οι εποχούμενες περιπολίες μας βοηθούν τους άστεγους της πόλης .  Φέτος ήταν πολύ σημαντική η συνδρομή μας για τον απεγκλωβισμό 650 παιδιών από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα με την καταστροφική  φωτιά στην ανατολική Αττική και την επιστροφή τους με ασφάλεια στους οικείους τους .
Παρ’ όλα αυτά και μιας και έχετε αναφερθεί στις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, να σας ενημερώσουμε ότι οι 7/10  παραβάσεις  είναι της ελεγχόμενης στάθμευσης . Διαφωνείτε με την επιτήρηση των θέσεων των κατοίκων και άλλων νευραλγικών σημείων της πόλης νοσοκομεία μουσεία ,εμπορικό κέντρο ,ράμπες αναπήρων  κ.α. ;
Διαφωνείτε  με τις θέσεις  επισκεπτών. Σας θυμίζουμε ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης θεσπίστηκε από την κ. Μπακογιάννη το 2006.
Μιλάτε για τον κομματισμό που θέλετε να απορρίψετε. Ποιον ακριβώς περιγράφετε  από το 1986 έως το 2010 στελέχη  της ΝΔ ήταν στο τιμόνι του Δήμου  και από το 2010 έως τώρα ο κ. Καμινης  τι ακριβώς εννοείτε;  Οι εργαζόμενοι έχουν προβλήματα θεσμικά που θέλουν πραγματικά επίλυση και όχι θέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Πρέπει κάποια στιγμή να ακούσετε τους εργαζόμενους και τις προτάσεις τους για μια υπηρεσία δίπλα στους πολίτες σωστά οργανωμένοι  σύγχρονη . Δεν αντέχουμε άλλα πειράματα ούτε εμείς ούτε  οι οικογένειες μας   μετά  την κατάργηση. Επιτέλους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τις ιδεοληψίες της παράταξης που εκπροσωπείτε  και εμείς και οι οικογένειες μας , ζούμε στην πόλη που δουλεύουμε!
Υ.Γ.  Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι δεν πιστεύουμε την εκχώρηση της αρμοδιότητας στους ιδιώτες  που ακούγονται γιατί ξέρουμε  ότι θα γίνει  η σφαγή του Δράμαλη στους πολίτες ! Το θέλετε;»
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!