Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016


Για πρώτη φορά από τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι, η χήρα του, Ιμάν, σπάει τη σιωπή της με ένα λιτό και περιεκτικό μήνυμα που ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη», γράφει η φωτογραφία που ανέβασε η Ιμάν, θέλοντας έτσι με αυτό τον τρόπο να ευχαριστεί τα εκατομμύρια των θαυμαστών του αξέχαστου Μπόουι, που την βομβάρδιζαν όλον αυτό τον καιρό με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.


 
A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on Feb 6, 2016 at 9:03am PST


ΠΗΓΗ: star.gr

Ο Άνγκους ΜακΓκάιβερ μπορεί να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα. Δεν χρειάζεται τα πρωτότυπα γκάτζετ του Τζέιμς Μποντ, δεν τον ενδιαφέρουν οι πολεμικές τέχνες, δεν χρειάζεται ούτε καν όπλο. Ο ΜακΓκάιβερ έχει το μυαλό του και διάθεση να αυτοσχεδιάσει!

Ο άνθρωπος που μπορεί να μετατρέψει μια κουζίνα με τα εργαλεία της, σε κανονικό οπλοστάσιο, δυναμίτισε τους τηλεοπτικούς δέκτες της δεκαετίας του '80 με τον Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον στον ομώνυμο ρόλο και απ' ότι φαίνεται έρχεται δεκαετίες μετά να γνωρίσει έναν νέο αιώνα.

Ο Τζέιμς Γουάν («Το Κάλεσμα», «Furious 7») θα αναλάβει την σκηνοθεσία ενός τηλεοπτικού rebοot του πολυμήχανου ήρωα και δεν αποκλείει το πέρασμά του και στη μεγάλη οθόνη.

Πριν από αρκετά χρόνια, τις περιπέτειες του «ΜακΓκάιβερ» ήθελε να μεταφέρει στο σινεμά το στούντιο της New Line. Το project στήριζε η διάσημη οικογένεια των Ντε Λαουρέντις, με τον πατέρα Ντίνο και την κόρη Ραφαέλα να δηλώνουν πανέτοιμοι, αν φυσικά βρισκόταν σεναριογράφος και σκηνοθέτης, για ένα νέο κινηματογραφικό franchise.



Τελικά οι παραγωγοί των εμπορικότατων «The Fast and the Furious» αποφάσισαν να αναλάβουν να πατήσουν γκάζι. Ο Τζειμς Γουάν δήλωσε πως η αρχική του ιδέα είναι να ακολουθήσει τον ΜακΓκάιβερ ως μαθητή κολεγίου που αντιλαμβάνεται πόσο ξεχωριστός είναι και παράλληλα μπλέκει σε μία κατασκοπική περιπέτεια τύπου «Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων». "Φανταστείτε το «Δημόσιος Κίνδυνος» (1998) αν ο χαρακτήρας του Γουίλ Σμιθ είχε το μυαλό του ΜακΓκάιβερ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Άγνωστο πάντως παραμένει το ποιος προορίζεται για να ενσαρκώσει τον τηλεοτπικό / κινηματογραφικό ΜακΓκάιβερ, αφού δεν αναφέρεται προς το παρόν, αν και το σίγουρο είναι πως μία συμφωνία με τον Άντερσον για cameo εμφάνιση θεωρείται δεδομένη.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!