Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αίσθηση και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη της Βρετανίας, έχει προκαλέσει η πρωτοφανούς διαστροφής πράξη ενός 50χρονου, ο οποίος αφού βίασε μία έγκυο, την ανάγκασε να τον θηλάσει! 
 
Ο αρρωστημένος Kevin Gibbons επέβαλλε δύο γυναίκες - τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες - σε φρικιαστικά σεξουαλικά εγκλήματα, υποστηρίζοντας ότι «άκουσε το λόγο του Θεού, κάνοντας πράξη τη διδασκαλία του»!

Κατέγραψε μάλιστα σε βίντεο τις αποτρόπαιες πράξεις του σε μία από αυτές, απειλώντας την ότι αν μιλήσει θα το ανεβάσει στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας παράλληλα την ταυτότητά της. Το βασανιστήριο ωστόσο, στο οποίο υπέβαλλε μια δεύτερη γυναίκα, ξεπερνά και την πιο διεστραμμένη φαντασία, καθώς όχι μόνο τη βίαζε ενώ ήταν έγκυος, αλλά αφού έφερε στον κόσμο το μωράκι της, την ανάγκαζε να τον θηλάζει! Την απειλούσε πιάνοντας το μωρό από τα πόδια, ότι θα το πετάξει αν αποκαλύψει τις ανατριχιαστικές πράξεις του...

«Οι δυο γυναίκες υποβλήθηκαν για χρόνια σε τρομακτική σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά τέτοια υπόθεση», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο Gibbons από το Λίβερπουλ κρίθηκε ένοχος για 11 αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομη φυλάκιση και κακοποίηση παιδιών. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 25 ετών…

Οι αποτρόπαιες πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά από χρόνια, όταν αφού είχε απελευθερώσει τις δύο γυναίκες, βρέθηκε να μένει τυχαία με μία από αυτές στον ίδιο δρόμο…

http://www.newsbomb.gr
Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του! Μία γυναίκα 100 περίπου κιλών, αφού διέρρηξε το σπίτι ενός γείτονά της σε περιοχή του Σιάτλ, τον βίασε ενώ κοιμόταν! 
 
Η Chantae Gilman έπιασε κυριολεκτικά στον… ύπνο τον άτυχο 31χρονο, ο οποίος έπεσε στο κρεβάτι του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά από ένα ξέφρενο πάρτι. Με τις αντιστάσεις του μάλιστα να έχουν πέσει στο… πάτωμα (όπως και τα ρούχα της 26χρονης), δεν κατάφερε να αποφύγει το βιασμό. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν ξύπνησε η νεαρή γυναίκα τον είχε ήδη καβαλήσει!

Οι εξετάσεις DNA δεν άφησαν την παραμικρή αμφιβολία για τα λεγόμενά του.

«Από στατιστικής πλευράς, ναι, μια γυναίκα δεν είναι σύνηθες να βιάζει. Ωστόσο και τα δύο φύλα είναι ίσα απέναντι στο νόμο και στο έγκλημα», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών.

Από την πλευρά της, η - έγκυος και μητέρα 4 παιδιών - Gilman υποστηρίζει ότι δε θυμάται τίποτα από το περιστατικό, ενώ πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια και διπολική διαταραχή…

http://www.newsbomb.gr
Έντονη φημολογία επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία ότι αρκετές ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκτός από την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2003 μέχρι το 2009.  Συγκεκριμένα, στο Νησί υποστηρίζουν ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τον διεθνή άσο και εκείνος αξιώνει περισσότερες από 600.000 ευρώ εβδομαδιαίως για να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρονάλντο δηλώνει χαρούμενος στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά όλο και πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενη αποχώρησή του.

http://www.seleo.gr 
Mε το αζημίωτο έδωσε γνωστός Πατρινός το πολυτελές αυτοκίνητό του σε ζευγάρι που επρόκειτο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο επιχειρηματίας όταν ο γαμπρός του ζήτησε να δανειστεί το αυτοκίνητο είπε "ναι" και μάλιστα αυτοπροτάθηκε να είναι ο ίδιος ο οδηγός. Έτσι το στόλισε κανονικά και έπραξε το καθήκον του, όπως είχε υποσχεθεί. Όμως στη διάρκεια της δεξίωσης αμέσως μετά την τελετή, αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, αρχικά απευθύνθηκε στον γαμπρό και του ζήτησε χρήματα για το αυτοκίνητο που του διέθεσε αλλά και για τον...κόπο του. Του ζήτησε 150 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι εάν νοίκιαζε κάποιο όχημα από εταιρεία θα έπρεπε να πληρώσει τουλάχιστον τα διπλά. Στη συνέχεια πήγε στον πατέρα του γαμπρού και ζήτησε άλλα 150 ευρώ με την αιτιολογία του στολισμού του αυτοκινήτου.  Δεν άφησε όμως ούτε τον αδελφό του γαμπρού από τον οποίο πήρε 50 ευρώ λέγοντας του: «Καλά, στον οδηγό δεν θα δώσεις τίποτα, έτσι για το καλό;». Σύνολο; Η "ενοικίαση" του αυτοκινήτου κόστισε 350 ευρώ τα οποία μπήκαν στην τσέπη του επιχειρηματία.

Στο τέλος της βραδιάς βεβαίως οι τρεις άνδρες συζητώντας μεταξύ τους διαπίστωσαν τι συνέβη και όπως ήταν φυσικό ο γαμπρός έγινε έξω φρενών.

http://www.enikos.gr
Τίποτα δεν την σταμάτησε! Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η Εθνική Νέων Γυναικών που έφτασε με… επέλαση στον τελικό της Ρώμης και επικράτησε της Ιταλίας με 7-6.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η Εθνική Νέων Γυναικών, που επικράτησε της οικοδέσποινας Ιταλίας με 7-6 στον μεγάλο τελικό που έγινε στην Όστια της Ρώμης.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση έδειξε το «σκληρό» της πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, φτάνοντας με… περίπατο στον τελικό.

Εκεί συνάντησε την οικοδέσποινα, όμως η έδρα δεν… μέτρησε. Σε ένα ματς με πολύ δυνατές άμυνες -και τις γκολκίπερ να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα- η ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα απ’ τις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου, ενώ ένα λεπτό πριν το ημίχρονο έφτασε στο +2.

Οι επεμβάσεις της Διαμαντοπούλου σε κρίσιμα σημεία, σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία, αλλά και τα… δοκάρια -αφού οι Ιταλίδες έστειλαν δύο φορές την μπάλα σ’ αυτά- κράτησαν το προβάδισμα σε ελληνικά χέρια μέχρι τέλους.

Χαραλαμπίδη και Χυδηριώτη ήταν αυτές που ξεχώρισαν επιθετικά για την Ελλάδα, με 3 και 2 γκολ αντίστοιχα.

Tα οκτάλεπτα: 2-2, 1-3, 1-1, 2-1

Ιταλία (Π.Ζίτσα): Σπαράνο, Τσίτινο, Πικότσι, Αβέγκνο, Μορβίλιο, Φίσκο, Γκαλάρντι 2, Καρέγκα 2, Γκρανιολάτι 1, Μαρλέτα, Σεντανίνι, Ιωάννου 1, Ρίσο.

Ελλάδα (Γ.Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου, Ι.Χαραλαμπίδη 3, Χυδηριώτη 2, Β.Πλευρίτου, Ξενάκη, Καλογεράκου, Ελευθεριάδου, Σώρα, Σ.Χαραλαμπίδη 1, Ντάσιου, Νιαρχάκου 1, Τερεφού.

Ο δρόμος της Ελλάδας για τον τελικό:
Ουκρανία – Ελλάδα 4-25
Ελλάδα – Πορτογαλία 28-3
Ελλάδα-Σλοβακία 16-4
Ελλάδα – Μ. Βρετανία 21-2
Ελλάδα – Ισπανία 10-6 (ημιτελικός)
Ιταλία – Ελλάδα 6-7 (τελικός)

http://www.4news.gr 
Μια μητέρα φοιτητή στο Πανεπιστήμιο του Cambridge δημοσίευσε μια αγγελία για χάρη του, όπου ζητάει…
από μια «ξανθιά γυναίκα» να συνοδεύσει το γιο της σε έναν επερχόμενο χορό, με τη δικαιολογία ότι πάρα πολύ απασχολημένος για να ψάξει εκείνος.

Χρησιμοποιώντας μόνο το όνομα Margot, η γυναίκα θέλησε με αυτό τον τρόπο να σώσει τον γιο της από οποιαδήποτε αμηχανία στο περίεργο άκουσμα της αγγελίας, γράφοντας ότι ο ίδιος ο γιος είναι «πλήρως απασχολημένοι με τις εργασίες του σχολείου του».

Η γυναίκα παραδόξως γνωρίζει τον «τύπο» του γιου της, και ορίζει ότι η γυναίκα πρέπει να είναι «ξανθιά, ομιλητική» και ηλικίας «19 με 22».

Σύμφωνα με την Independent, η ίδια προσθέτει στην αγγελία ότι η υποψήφια πρέπει να είναι «έντιμη και ειλικρινής απέναντι σε αυτήν την ευκαιρία».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Την πρώτη δικαστική βολή, δέχεται ο ΕΝΦΙΑ, από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, έστω και αν η απόφαση αποφορά παρεπόμενη διάταξη και όχι τον πυρήνα του φόρου.

Το Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματική και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) τη νομοθετική διάταξη που προβλέπει ότι, για να ξεκινήσει οποιαδήποτε δίκη που αφορά ακίνητο, πρέπει να προσκομιστεί πιστοποιητικό ότι έχει καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων) της τελευταίας πενταετίας ή ότι έχει απαλλαγή ο διάδικος από τον ΕΝΦΙΑ.

Ουσιαστικά δηλαδή το δικαστήριο θεωρεί ότι η διάταξη αποστερεί από τον πολίτη το δικαίωμα προσφυγής στη Δικαιοσύνη και λόγω αυτής της αδυναμίας ανοίγει ο δρόμος για τη λεηλασία των ακινήτων, χωρίς ο ιδιοκτήτης να μπορεί, λόγω ΕΝΦΙΑ, να προστατεύσει την περιουσία του.

Τι λέει η διάταξη

Ο ΕΝΦΙΑ ψηφίστηκε με το νόμο 4223/2013 και λίγο αργότερα ( 4174/2013) προστέθηκε διάταξη η οποία προβλέπει ότι «είναι απαράδεκτη η συζήτηση ενώπιον δικαστηρίου εμπράγματης αγωγής επί ακινήτου, πλην της μονομερούς εγγραφής υποθήκης ή προσημείωσης υποθήκης ή της άρσης κατάσχεσης, αν δεν προσκομισθεί από τον υπόχρεο σε ΕΝΦΙΑ» πιστοποιητικό της Δ.Ο.Υ. που να βεβαιώνει την πληρωμή ή τη ρύθμιση ή την απαλλαγή του προσφεύγοντα στην Δικαιοσύνη από τον ΕΝΦΙΑ για τα προηγούμενα 5 χρόνια.

Σύμφωνα με το "capital.gr" οι δικαστές απαντούν ότι «ο δικονομικός φραγμός» που τίθεται με την επίμαχη διάταξη (προσκόμιση βεβαίωσης ΕΝΦΙΑ) «σε πρώιμο στάδιο της διαδικασίας υπό το φως των σημερινών δυσχερών οικονομικών συνθηκών, που βιώνουν οι πολίτες που φέρουν το βάρος αυτών, ουσιαστικά στερεί αυτούς της απλής δυνατότητας προσφυγής στο δικαστήριο... η επιβολή φόρου ακίνητης περιουσίας, παράλληλα προς υφιστάμενους άλλους φόρους, δεν πρέπει να θίγει τον πυρήνα του δικαιώματος της ιδιοκτησίας και δεν πρέπει να εξαρτά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του πολίτη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη από τις συγκεκριμένες φορολογικές του υποχρεώσεις...

Σε διαφορετική περίπτωση θα ελλοχεύει ο κίνδυνος ο υπερχρεωμένος ιδιοκτήτης να μην είναι σε θέση να προσκομίσει το επίμαχο πιστοποιητικό και η εμπράγματη αγωγή του με την οποία ζητεί να προστατεύσει το δικαίωμα της κυριότητάς του, που του παρέχει άμεση, απόλυτη και καθολική εξουσία πάνω στο ακίνητο, θα πρέπει να μην εκδικασθεί για λόγους μη ουσιαστικούς».

http://www.thestival.gr
Με ανακοίνωση της στο site oikotimes η ΕBU ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU.

Το 2014 η χώρα μας μπόρεσε να λάβει μέρος κατά εξαίρεση αλλά η EBU δεν έχει την πρόθεση να αποδεχτεί κάτι τέτοιο για τον διαγωνισμό του 2015.

Όπως αναφέρει το άρθρο του Oikotimes το καλοκαίρι του 2014 η ΝΕΡΙΤ έδειξε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στη Eurovision 2015 η EBU, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2015, ένας ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός πρέπει να είναι ένα μέλος της EBU. Η αίτηση της ΝΕΡΙΤ εκκρεμεί λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. "

Η προθεσμία για την επιβεβαίωση της συμμετοχής είναι η 15η Σεπτεμβρίου με δικαίωμα απόσυρσης την 10η Οκτωβρίου, άρα φαίνεται ότι οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά την ΝΕΡΙΤ.

http://www.seleo.gr 
Με σκορ 129-92 οι Αμερικανοί κατέκτησαν την κορυφή του «μπασκετικού» κόσμου απέναντι στου Σέρβους.

Η εποποιία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά, με την ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι να υπερασπίζεται αήττητη το χρυσό του 2010 και να «αναρριχάται» για 5η φορά στην Ιστορία της σε Μουντομπάσκετ στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Οι ΗΠΑ συνέτριψαν 129-92 τη Σερβία στον τελικό της διοργάνωσης στο Παλάθιο ντε Ντεπόρτες της Μαδρίτης και έγιναν η τρίτη ομάδα μετά τη Βραζιλία (1959, 1963) και τη Γιουγκοσλαβία (1998, 2002) που κατακτούν «back to back» τίτλους στη διοργάνωση.

Στον αντίποδα, οι «πλάβι» δώδεκα χρόνια μετά το θρίαμβο της Ιντιανάπολις (2002 ως Γιουγκοσλαβία) βρέθηκαν και πάλι σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτή τη φορά πέρασαν το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, το οποίο αποτελεί τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η... ψευδαίσθηση των Σέρβων για ακόμη μία εξωπραγματική εμφάνιση διήρκεσε μόλις 5 λεπτά, όταν στην αρχή του αγώνα προηγήθηκαν με 15-7. Το μόνο που κατάφεραν με αυτό ήταν να... τσαντίσουν τις ΗΠΑ, οι οποίες με ρεκόρ παραγωγικότητας (σημείωσαν 105 πόντους! μέχρι το 30΄) έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και χωρίς υπερπροσπάθεια έφτασαν στη διάκριση.

Κορυφαίος των θριαμβευτών, που συμπλήρωσαν 12 μετάλλια σε Μουντομπάσκετ (5 χρυσά, 3 ασημένια, 4 χάλκινα) και σημείωσαν απόψε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση σε τελικό μετά τους 137 πόντους που είχαν σημειώσει το 1994 απέναντι στη Ρωσία, ο Κάιρι Ίρβινγκ με 26 πόντους και 6/6 τρίποντα, ενώ από τους Σέρβους ξεχώρισαν οι Κάλινιτς και Μπιέλιτσα, που σημείωσαν από 18.

Τα δεκάλεπτα: 35-21, 67-41, 105-67, 129-92

http://www.enikos.gr 
Στο Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες της Μαδρίτης οι ΗΠΑ κέρδισαν με σκορ 129-92 τη Σερβία και αναδείχθηκαν -αήττητοι, με 9 στις 9 νίκες- Πρωταθλητές Κόσμου για το 2014, διατηρώντας έτσι τα σκήπτρα τους από το Μουντομπάσκετ του 2010 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.
Η παρέα του Μάικ Σιζέφσκι, του Ντέρικ Ρόουζ, του Γκάρι Ίρβινγκ και του Κλιντ Τόμσον αιφνιδιάστηκε από τους πλάβι στο πρώτο πεντάλεπτο της πρώτης περιόδου, όμως μετά κυριολεκτικά... πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν, "χτυπώντας" κυρίως με τον Ίρβινγκ από τη γραμμή του τριπόντου.
Το παιχνίδι πήρε τυπικό χαρακτήρα ήδη από τα πρώτα 18 λεπτά και η διαφορά κυμαινόταν μεταξύ 28 και 42 πόντων. Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν τους 100 πόντους (102), ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου! Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν 20 χρόνια ήταν η τελευταία φορά που ομάδα του τελικού του Μουντομπάσκετ ξεπέρασε τους 100 πόντους. Οι 129 πόντοι που πέτυχε η αμερικανική ομάδα είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών σε τελικό της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.
Οι Αμερικανοί ισοφάρισαν το ρεκόρ των Σέρβων, με back-to-back κατακτήσεις του Μουντομπάσκετ. Οι πλάβι το είχαν καταφέρει στις διοργανώσεις του 1998 και του 2002 και οι ΗΠΑ το κατάφεραν πλέον σ' εκείνες του 2010 και του 2014.
Οι ΗΠΑ, μαζί με τα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012, μετρούν τέσσερις διαδοχικές πρωτιές σε κορυφαίες διοργανώσεις και τα σκήπτρα του παγκόσμιου μπάσκετ του ανήκουν.
Κορυφαίος ήταν ο -γεννημένος στην Αυστραλία- Γκάρι Ίρβινγκ, με 26 πόντους και 6/6 τρίποντα, σε έναν αγώνα που δεν υστέρησε κανείς από το σύνολο του Σιζέφσκι, ενώ αγωνίστηκαν και οι 24 μπασκετμπολίστες!
Η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης: Μίλος Τεόντοσιτς, Γκάρι Ίρβινγκ (MVP του Μουντομπάσκετ 2014), Νικολά Μπατούμ, Πάου Γκασόλ, Κένεθ Φαρίντ.
Ο Ντέρικ Ρόουζ έγινε ο πρώτος Αμερικανός μπασκετμπολίστας με δύο συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους καλαθοσφαίρισης.

Το αύριο

Η Ελλάδα θα έχει, πάντως, να λέει, χωρίς όμως να αποτελεί δικαιολογία ότι ηττήθηκε από μια ομάδα, που έφτασε τουλάχιστον έως τον τελικό της διοργάνωσης.
Το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας κλείνει μια περίοδο εσωστρέφειας στην παγκόσμια καλαθοσφαίριση, καθώς το επόμενο, με πρώτο φαβορί και μόνη μέχρι στιγμής επίσημη υποψηφιότητά διοργάνωσής του εκείνη των Φιλιππινών, θα διεξαχθεί σε πέντε και όχι σε τέσσερα χρόνια, ώστε να πάψει να συμπίπτει με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και να διεξάγεται νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι.
Παράλληλα, στη διοργάνωση του 2019, θα συμμετέχουν 32 ομάδες, αντί 24 έως σήμερα (12 από την Ευρώπη, 7 από Κεντρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, 7 από Ασία και Ωκεανία και 5 από την Αφρική), ενώ θα καταργηθεί και ο θεσμός των wild καρτών!
news.gr
Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο "καυτά" ζητήματα που τριβελίζουν το μυαλό των αντρών (αλλά και των γυναικών!) όσον αφορά το σεξ και την ερωτική ικανοποίηση, επιθυμία και έλξη.

Το μέγεθος του πέους σε έναν άντρα παίζει σημαντικό ρόλο κυρίως στον ψυχολογικό τομέα και λιγότερο στον... ανατομικό, αλλά υπάρχουν ορισμένες αλήθειες που καλό είναι να τις γνωρίζουν όλοι.

Το μέσο μέγεθος του πέους είναι...

Το μέσο μέγεθος ενός πέους σε στύση είναι λίγο παραπάνω από 12,7 εκατοστά και η περιφέρειά του (διάμετρος) είναι 3,81 εκατοστά. Έρευνα του 2013 που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι μόλις το 15% των ανδρών στις ΗΠΑ έχουν πέος μεγαλύτερο από 14,2 εκατοστά σε στύση.

Το μέγεθος όντως μετράει... για τα one-night stands

Έρευνα που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο στο συνέδριο της Ένωσης Ψυχολογικών Επιστημών στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, έδειξε ότι η διάμετρος και όχι το μήκος του πέους αξιολογείται ως πιο σημαντικό μέγεθος για το πέος του άνδρα όσον αφορά άτομα που έχουν μια μεμονωμένη/περιστασιακή σεξουαλική επαφή. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα πέος με μεγαλύτερη διάμετρο, προκαλεί μεγαλύτερο ερεθισμό της κλειτορίδας κατά την διείσδυση στην σεξουαλική επαφή και ως εκ τούτου οδηγεί σε πιο εύκολο οργασμό την γυναίκα, ακόμα και αν δεν υπάρχουν αισθήματα μακροχρόνιας αγάπης και ερωτικής έλξης μεταξύ αυτής και του άντρα.

Το άγχος του άντρα για το μέγεθος του πέους του είναι αναπόφευκτο

Έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2013 στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι τόσο οι άντρες που έχουν πέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο, όσο και εκείνοι που είναι λιγότερο... προικισμένοι, εκδηλώνουν τα ίδια περίπου επίπεδα στρες όσον αφορά την αντίληψη που έχουν για το μέγεθος του πέους τους. Το 35% όλων των συμμετεχόντων έδειξε ικανοποιημένο με το μέγεθος του πέους του ενώ το 30% εξέφρασε δυσαρέσκεια και σε ορισμένες περιπτώσεις εκδήλωσε συμπτώματα κατάθλιψης.

Η χώρα όπου γίνονται οι περισσότερες επεμβάσεις αυξητικής πέους είναι η Γερμανία

Αυτό προκύπτει από έρευνα της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής που δημοσιεύθηκε πριν από μερικούς μήνες. Το 18% επί του συνόλου των επεμβάσεων αυξητικής πέους σε όλο τον κόσμο γίνεται στη Γερμανία. Ακολουθούν οι Βενεζουέλα, Ισπανία και Μεξικό.

Είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς το μέγεθος του πέους ενός άντρα χωρίς να... το αντικρίσει

Έρευνα του 2006 που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση West African Journal of Medicine έδειξε ότι το μέγεθος του πέους δεν μπορεί να συνδεθεί επιστημονικά με το μέγεθος άλλων μερών του σώματος του άντρα, όπως η μύτη, τα αυτιά ή τα δάχτυλα των χεριών, όπως, ίσως, πιστεύουν πολλοί άνθρωποι. Οι ερευνητές διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι οι μεγαλύτεροι γλουτοί είναι πιο πιθανό να αποτελούν σημάδι μεγαλύτερου σε μήκος πέους από ό,τι οι μικροί γλουτοί, αλλά γενικά το μήκος του πέους δεν έχει καμία επιστημονική σχέση με την σωματική διάπλαση του ατόμου. Γενικά, δεν είναι δυνατόν να προβλέψει κανείς το μέγεθος του πέους ενός άντρα χωρίς να το δει με τα μάτια του.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!