Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016


Θα σας δούμε στις 7 του μηνός γράφει η πρόσκληση που απέστειλε η Apple στα κέντρα Τύπου.

Το event της εταιρείας θα λάβει χώρα στο San Francisco και στο Bill Graham Civic Auditorium εστιάζοντας στα νέα iPhone 7 και ίσως και σε ένα Apple Watch 2 αλλά και σε νέα MacBook Pro.

Οι φήμες για το iPhone 7 υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες.

Αυτό που περιμένουμε είναι το iPhone 7 να εγκαταλείπει την θύρα ακουστικών ενώ στην σχεδίαση δεν θα διαφέρει πολύ από τους προκατόχους του.

Ένα ψηφιακό Home Button ίσως κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του σε μια iPhone συσκευή καθώς και ένα σύστημα διπλών φακών για το iPhone 7 Plus.



Οι συσκευές μάλλον φέτος θα ξεκινήσουν από τα 32 GB με την μεγαλύτερη χωρητικότητα να φτάνει τα 256 GB για τα πιο ακριβά μοντέλα.

Η Apple ίσως παρουσιάσει και το Apple Watch 2. Αυτήν την στιγμή γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για αυτή την συσκευή.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την ίδια σχεδίαση αλλά μια μεγαλύτερη μπαταρία κατά 35% μια προσθήκη που ίσως δείχνει και την ενσωμάτωση GPS.

Η έκπληξη σε αυτό το event ίσως γίνει με την παρουσίαση των νέων MacBook Pro… Πολλοί βέβαια πιστεύουν πως η εμφάνιση τους ίσως γίνει σε δεύτερο event το Φθινόπωρο.

Σε ότι αφορά το λογισμικό αναμένουμε να δούμε τα iOS 10, tvOS 10 και WatchOS 3 να κυκλοφορούν στο ευρύ κοινό λίγο μετά τις 7 του μηνός και λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα των νέων iPhones στην αγορά.

Πιο πιθανές ημερομηνίες είναι η 16η και 23η Σεπτεμβρίου. Το MacOS Sierra αναμένεται και αυτό να γίνει διαθέσιμο λίγο αργότερα και μάλλον τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

Η αλμυρή λίμνη Chaka βρίσκεται στην επαρχία Jincheng, στην Κίνα και είναι μία από τις πολλές αλμυρές λίμνες που βρίσκονται στην περιοχή.

Εκεί υπήρχε κατά το παρελθόν μια ρηχή θάλασσα αλλά η τεκτονική κίνηση ανέβασε αυτό το κομμάτι του εδάφους πάνω από 3.000 μέτρα δημιουργώντας το τεράστιο οροπέδιο Qinghai.

Κάποιες οπές στο έδαφος με νερό παρέμειναν και έτσι δημιουργήθηκαν οι λίμνες.

Η εξόρυξη αλατιού πραγματοποιείται εδώ για περισσότερα από 3.000 χρόνια, με τη μεγαλύτερη αξιοποίησή του να παρατηρείται το δεύτερο μισό του 18ου αιώνα.

Λόγω των μεγάλων αποθεμάτων, το αλάτι πωλείται σε όλη την Κίνα, ενώ εξάγεται προς την Ιαπωνία, το Νεπάλ και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή: perierga.gr

To iPhone της επόμενης χρονιάς – αυτό που ήδη έχει ονομαστεί ως επετειακό – μπορεί να ξεκλειδώνει απλά κοιτώντας το αν και εφόσον επαληθευτεί μια νέα φήμη που μας έρχεται σήμερα από την Ασία και που θέλει την Apple να προσθέτει την αναγνώριση της ίριδας του ματιού στην συσκευή – πολύ νωρίτερα από ότι θα περίμενε κάποιος.

Προηγούμενες φήμες ήθελαν την Apple να είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο από το 2018 και μετά αλλά η σημερινή αναφορά του DigitTimes κάνει λόγο πως η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με την Xintec από την Ταϊβάν έτσι ώστε να υπάρχουν έτοιμα chip για το 2017 iPhone.

H Xintec συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον προμηθευτή της Apple TSMC.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα η Xintec θα έχει έτοιμα κάποιο chip το 4ο τρίμηνο του 2016 και αν περάσουν τους ποιοτικούς ελέγχους της Apple θα ξεκινήσει άμεσα η μαζική παραγωγή έτσι ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα το 2017.

Το επετειακό iPhone θα παρουσιαστεί του χρόνου και όλοι αναμένουν πως θα είναι μια συσκευή στην οποία η Apple θα φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές που έκανε ποτέ τόσο σχεδιαστικά όσο και στον τομέα των εσωτερικών τεχνολογιών.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!