Σάββατο, 14 Μαΐου 2016


Το Instagram -μια εφαρμογή η οποία ανήκει τα τελευταία χρόνια στο Facebook- ανακοίνωσε μόλις πριν λίγες ώρες μια μεγάλη και νέα αναβάθμιση για τους χρήστες iPhone, η οποία έφερε ένα καινούριο περιβάλλον χρήσης στην εφαρμογή με μεγαλύτερες φωτογραφίες, καθώς κι ένα νέο εικονίδιο εφαρμογής το οποίο θα εμφανίζεται στην αρχική μας οθόνη.

Οι αλλαγές στο σχεδιασμό της εφαρμογής περιλαμβάνουν ένα μονόχρωμο σχεδιασμό ο οποίος δίνει μια περισσότερο ελκυστική εμφάνιση κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Παράλληλα με το γενικό επανασχεδιασμό της εφαρμογής, κάποια χρώματα δόθηκαν και σε άλλα σημεία της, ενώ βλέπουμε πως έχουμε ένα νέο σχεδιασμό για το εικονίδιο της κάμερας εντός της εφαρμογής, καθώς και το εικονίδιο που μας κατευθύνει στην καρτέλα των likes, όπου πλέον ο σχεδιασμός του είναι μια καρδιά η οποία δεν περιλαμβάνει κάποιο πλαίσιο όπως πριν.

Με περισσότερες από 80 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο να διαμοιράζονται μέσω της υπηρεσίας καθημερινά, η νέα αναβάθμιση μας κάνει να σκεφτούμε πόσο έχει μπει στη ζωή μας η κοινοποίηση των φωτογραφιών μας και πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε ένα ωραίο περιβάλλον χρήσης.

Ο νέος σχεδιασμός της εφαρμογής έχει γίνει διαθέσιμος σε όλες τις iOS και Android συσκευές, μέσω της νέας αναβάθμισης.

Σύμφωνα και με τη δημοσίευση της εταιρείας, το εικονίδιο της εφαρμογής αλλάζει εμφάνιση, αλλά δεν ξεφεύγει από το παλιό του concept στο οποίο εμφανιζόταν ένας φωτογραφικός φακός και ένα ουράνιο τόξο. Αλλαγές στα εικονίδια των εφαρμογών ήρθαν και για τις εφαρμογές Layout, Boomerang και Hyperlapse.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

Μετά το ισπανικό δημοσίευμα που ήθελε τον Mίκαελ Σουμάχερ να "μετράει ώρες" ή να "έχει πεθάνει", που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, η αλήθεια έρχεται μέσα από ένα τελευταίο δημοσίευμα της ισπανικής επίσης Marca.

Περισσότερα στο filathlos.gr

Η Google αναζητά διαρκώς τρόπους να κρατήσει το κοινό ενεργό για όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην υπηρεσία YouTube και γι’ αυτό λανσάρει μια νέα λειτουργία διαμοιρασμού και επικοινωνίας μέσα στις mobile εφαρμογές για Android και iOS.

Με αναβάθμιση της εφαρμογής, οι χρήστες σταδιακά θα δουν τη νέα καρτέλα Shared, στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα video shares και οι συνομιλίες τους με άλλους χρήστες ή ομάδες χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω μιας λειτουργίας messaging που προφανώς θα είναι πιο ιδιωτική σε σύγκριση με τα ανοιχτά σχόλια των videos. Σε αυτές τις συνομιλίες, θα έχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης emoji, link ή ακόμα και video.

Η λειτουργία έχει εμφανιστεί προς το παρόν μόνο σε ορισμένες ομάδες χρηστών και θα εξαπλωθεί σύντομα σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: techgear.gr

Η Amy Winehouse αναγνωρίστηκε από πολλούς ως μια από τις κορυφαίες σύγχρονες τραγουδίστριες της jazz και ενώ παρακολουθήσαμε τη μάχη της με τις ουσίες και την εσωτερική πάλη με τα συναισθήματά της στο ντοκιμαντέρ "Amy", τώρα, νέες φωτογραφίες έρχονται να μας δείξουν μια άλλη, πιο χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της.Σε αυτές τις λήψεις, η Amy δεν θυμίζει σε τίποτα το θλιμμένο κορίτσι των καταχρήσεων.Ο φωτογράφος Charles Moriarty τράβηξε διάφορες φωτογραφίες της Amy κατά τη διάρκεια ηχογραφήσεών της στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη και η ίδια έμοιαζε πραγματικά πολύ διαφορετική από όπως τη θυμόμαστε στις τελευταίες της στιγμές.Χαμογελαστή, φρέσκια και όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι σε αυτή την ηλικία. Ευτυχισμένη.Πηγή: queen.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!