Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020


Ηταν μόλις πριν από 12 ημέρες όταν η Πάμελα Αντερσον προκάλεσε έκπληξη ανακοινώνοντας το γάμο της, πέμπτο κατά σειρά, με τον Τζον Πλιτερς. Και τώρα χωρίζει!
«Συγκινηθήκαμε από τη ζεστή υποδοχή του γάμου μας. Ευχαριστούμε τόσο για την υποστήριξή σας ενώ εμείς περνάμε λίγο χρόνο χωριστά για να επαναξιολογήσουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή και ο ένας από τον άλλον», δηλώνει τώρα η Πάμελα Αντερσον σε δήλωση της που μεταφέρθηκε στον Fox Νέα από τον εκπρόσωπό της.
«Η ζωή είναι ένα ταξίδι και η αγάπη είναι μια διαδικασία», προσθέτει η Πάμελα Αντερσον στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Με βάση αυτή την καθολική αλήθεια, έχουμε αποφασίσει να αναβάλουμε την επίσημη έκδοση του πιστοποιητικού γάμου μας και να θέσουμε την πίστη μας στη διαδικασία». Και καταλήγει η Πάμελα: «Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής μας».
Να σημειωθεί ότι η 52χρονη Πάμελα Αντερσον και ο 74χρονος Πίτερς παντρεύτηκαν στις 20 Ιανουαρίου.
Πηγή κοντά στο ζευγάρι μιλώντας στην Fox News ανέφερε ότι η Πάμελα Αντερσον και ο Πίτερς γνωρίζονταν μια ζωή, αλλά ποτέ δεν ήθελε να ζήσει μαζί του, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν. «Ας πούμε ότι η Πάμελα Αντερσον ήθελε ένα διάλειμμα. Επιστρέφει στην έδρα της στο Ladysmith του Καναδά για να είναι μαζί με την οικογένειά της».
Το ζευγάρι δεν είχε επίσημη άδεια γάμου, σύμφωνα με το Fox news.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!