Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε πασίγνωστη μέσα από το ριάλιτι της ζωής της και για τα ζουμερά οπίσθιά της.

Πώς ήταν όμως η 35χρονη τηλεπερσόνα πριν ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι;

Τότε που δεν την ήξερε κανείς σε ηλικία 26 ετών πόζαρε για το τεύχος Φεβρουαρίου/Μαρτίου 2007 του «Complex», φορώντας μαύρα εσώρουχα και πανάκριβες γόβες γνωστού οίκου.



Δεν έχει καμία σχέση αν εξαιρέσουμε το σέξι βλέμμα της που ίσως είναι το μοναδικό που παραμένει ακριβώς το ίδιο.

«Ποια είναι η Κιμ Καρντάσιαν; Η κολλητή της Πάρις Χίλτον στο σεξ, στα ψέματα και τις ταινίες» γράφει το περιοδικό.

Η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε χαρακτήριζε τον εαυτό της ως «Princess Kim», ενώ τόνισε ότι είναι τέλεια… στο κρεβάτι.

ΠΗΓΗ: antenna.gr

Το επιδημικό κύμα γρίπης στη χώρα μας, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ και βάσει των δεδομένων των τελευταίων περιόδων εποχικής γρίπης, σημειώνεται μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου και κορυφώνεται μεταξύ Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου είχαν καταγραφεί, στην Ελλάδα, 35 σοβαρά κρούσματα εργαστηριακά επιβεβαιωμένης γρίπης, τα οποία χρειάστηκαν νοσηλεία σε ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί και πέντε θάνατοι λόγω επιβεβαιωμένης γρίπης.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Ποστάρεις χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς θα φέρει η μαγική λέξη-κλειδί, έχεις φίλους, επικοινωνείς. To Peach μοιάζει να συνδυάζει τα κύρια χαρακτηριστικά της κοινωνικής δικτύωσης με αυτά της άμεσης επικοινωνίας, φέρνοντας κάτι νέο: τις μαγικές λέξεις.

Προς το παρόν, η πρώτη έκδοση του app, που ανέβηκε στο App Store για iPhone στις 7 Ιανουαρίου 2016, δεν μπορεί να κάνει αναρίθμητα «μαγικά», έχει όμως αρκετά για να κεντρίσει την περιέργειά μας:

Γράψτε gif και μια λέξη που περιγράφει τι θέλετε να δείχνει η κινούμενη εικόνα, όπως kittens και θα δείτε ότι θα γίνει η σχετική αναζήτηση και θα έχετε μια σειρά επιλογών προς δημοσιοποίηση.

Γράψτε here και αυτόματα θα κοινοποιήσετε τη γεωγραφική σας θέση, πληκτρολογήστε draw και ζωγραφίστε κάτι ή song και επιτρέψτε στους φίλους σας να ακούσουν το τραγούδι που ακούτε.

Άλλες μαγικές λέξεις είναι: shout (για να «φωνάξετε» κάτι γράφοντας με κεφαλαία), goodmorning, rate (κριτική με 1 έως 5 αστέρια), battery (για να κοινοποιήσετε το επίπεδο της μπαταρίας του τηλεφώνου σας;), weather, move (πόσα βήματα κάνατε σήμερα ή πόση απόσταση διανύσατε), events, safari (για να ανοίξει ο browser), dice (για να... ρίξετε τα ζάρια), time, date, movie, tv, game ή book για να ψάξετε και να δημοσιοποιήσετε σχετικό περιεχόμενο.

Επίσης, ο χρήστης έχει στη διάθεσή μια σειρά ενεργειών που μπορεί να απευθύνει στους φίλους του, όπως χαιρετισμό (wave), cake (προσφέρετε ένα κομμάτι τούρτα), 100, Boop, Quarantine, Blow a kiss, Put a ring on (αναμένονται προτάσεις γάμου) ή hiss (αποδοκιμασία).

Το peach.cool, o δικτυακός τόπος για το app δεν παρέχει αναλυτικές οδηγίες, βοήθεια ή μια ροή δημόσιων ή ιδιωτικών δημοσιευμάτων. Είναι φανερό ότι ο δημιουργός του είναι πεπεισμένος ότι οι χρήστες θα αποκρυπτογραφήσουν τη λειτουργία του... ροδάκινου χάρη στην περιέργειά τους.

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αναρτήσει μια φωτογραφία, επιλέγοντας το εικονίδιο της κάμερας ή να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων-έκπληξη, όπως μια προσωπική πρόβλεψη για το ωροσκόπιό του, επιλέγοντας το εικονίδιο μιας λάμπας στο ίδιο πεδίο.

Η κοινωνική δικτύωση επιτυγχάνεται με την παραχώρηση στην υπηρεσία του αριθμού κινητού τηλεφώνου στο iPhone από το οποίο θα χρησιμοποιείται το Peach app. Αυτό ήταν και το πρώτο πρόβλημα που έπληξε το λανσάρισμά της υπηρεσίας, αφού παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη χρήση αριθμών κινητής τηλεφωνίας με το εκάστοτε πρόθεμα χώρας, το οποίο αναμένεται να επιλυθεί στην επόμενη έκδοση (η πρώτη έκδοση είναι η 1.0.7).

Το Peach αναπτύχθηκε από τον Dom Hoffman, ο οποίος έχει επίσης συνδέσει το όνομά του με το Vine, την υπηρεσία δημοσίευσης βίντεο μερικών δευτερολέπτων στο Twitter (στο Peach ανεβαίνουν βίντεο διάρκειας έως και 10 δευτερολέπτων). Σύμφωνα με τον Hoffman, το Peach app κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στο iOS, εντούτοις σύντομα θα ανέβει και στο Google Play για smartphone με Android, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Προς το παρόν πάντως, οι χρήστες σπεύδουν να κατεβάσουν το app για να προλάβουν το username με το οποίο έχουν ήδη δικτυωθεί σε άλλα μέσα ή, για να κατοχυρώσουν δημοφιλή ονόματα χρήστη ή ακόμα και διασημοτήτων.

Πηγή: in.gr

Η δημοσιογραφική εποποιΐα "Spotlight" και η ταινία δράσης "Mad Max: Ο δρόμος της οργής" απέσπασαν πολλά βραβεία κατά τη χθεσινοβραδινή τελετή απονομής των βραβείων των κριτικών κινηματογράφου του αμερικανικού Τύπου στο Χόλιγουντ.

Όπως οι Χρυσές Σφαίρες που απονεμήθηκαν στις 10 Ιανουαρίου, έτσι και τα βραβεία αυτά αφορούν τόσο τον κινηματογράφο όσο και την τηλεόραση και παρακολουθούνται στενά, καθώς αποτελούν πιθανές ενδείξεις για τα Όσκαρ που θα απονεμηθούν τον Φεβρουάριο.

Το "Spotlight", η πραγματική ιστορία του πώς η Boston Globe εξέθεσε τα σεξουαλικά εγκλήματα των ιερέων της Καθολικής Εκκλησίας το 2001, απέσπασε το βραβεία καλύτερης ταινίας και καλύτερου συνολικού κάστινγκ.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για το "The Revenant" (Η Επιστροφή), μια ωδή στην επιβίωση, και η Μπρι Λάρσον το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για το θρίλερ "Room" (Δωμάτιο).

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η τελευταία ταινία της σειράς Μαντ Μαξ, η οποία πήρε εννέα βραβεία σε σύνολο 13 υποψηφιοτήτων, μεταξύ των οποίων εκείνο της καλύτερης ταινίας δράσης.

Το "Big Short" (Το μεγάλο σορτάρισμα), που αναφέρεται με έναν κωμικοτραγικό τόνο στην περίφημη κρίση των ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008, κέρδισε το βραβείο καλύτερης κωμωδίας, ενώ το "Vice Versa" πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Στην τηλεόραση, το κυβερνο-θρίλερ "Mr Robot", για έναν νεαρό προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος ζει διπλή ζωή, κέρδισε το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς και το "Masters of None" εκείνο της καλύτερης κωμικής σειράς.

Το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε κωμική τηλεοπτική σειρά δόθηκε στον Τζέφρι Τάμπορ, που παίζει τον ρόλο ενός διαφυλετικού οικογενειάρχη στην επιτυχημένη σειρά "Transparent" και εκείνο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά απονεμήθηκε στη Ρέιτσελ Μπλουμ, η οποία δημιούργησε, έγραψε και υποδύθηκε τον κύριο ρόλο στο "Crazy ex-girlfriend".

Τέλος, η Κάρι Κουν απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά για τον ρόλο της στο "The Leftovers".
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!