Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Άλλαξε «ρότα» η Τζολί. «Πάγωσαν» τις διαδικασίες διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, αφού όπως φαίνεται η Τζολί αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον σύντροφο της.
Αυτό ισχυρίζονται φίλοι του ζευγαριού που μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly» και υποστηρίζουν πως αυτό που άλλαξε την γνώμη της ήταν το γεγονός πως ο Πιτ έκανε σκληρή προσπάθεια και απεξαρτήθηκε από το αλκοόλ. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως έκτοτε οι διαδικασίες δεν έχουν προχωρήσει σχεδόν καθόλου.
«Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ», είπε ένας από τους φίλους στο περιοδικό.
Η μεγάλη αλλαγή στην σχέση Τζολί – Πιτ, που ήταν πλέον πολεμική, ήταν η συνέντευξη του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό GQ τον περασμένο Μάιο, όπου δήλωσε «καθαρός» από το αλκοόλ. Ένας φίλος της Τζολί ανέφερε στο Us Weekly ότι η δέσμευσή του να βελτιωθεί «άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή» της σταρ, που ήδη είχε παραδεχθεί ότι θα μπορούσε να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία εάν της έδειχνε πως είναι αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Μπραντ απεξαρτήθηκε για να προσπαθήσει και να την κερδίσει ξανά και ότι η κίνηση αυτή ήταν όλα όσα ζητούσε εκείνη εξαρχής. «Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν πλέον έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι το ακυρώνουν και ότι προσπαθούν ξανά να τα βρουν», λέει.
Πηγή που μίλησε στην DailyMail.com πάντως, εξηγεί πως «η διαδικασία του διαζυγίου έχει σημαντικά καθυστερήσει, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει καμία αληθινή αλλαγή» και πως «το ζευγάρι τα πηγαίνει καλά για χάρη των παιδιών».

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία για ένα διήμερο στη χώρα. Πιο αναλυτικά οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν κατά τόπους:
Σήμερα Πέμπτη (10-08-2017) και αύριο Παρασκευή (11-08-2017) στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 και τοπικά 41 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Ιονίου τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά:
Αύριο Παρασκευή (11-08-2017) τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου και το Σάββατο (12-08-2017) τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.
Το σαββατοκύριακο (12-08-2017 και 13-08-2017) στα βόρεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα έχουν έντονη μορφή και θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους και χαλαζοπτώσεις.
Επιπλέον θα επικρατήσουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο (12-08-2017) στα δυτικά και την Κυριακή (13-08-2017) στην υπόλοιπη χώρα.
Pexels
Η «καλή μέρα» δεν φαίνεται μόνο από το πρωί... αλλά και από το πόσο καλός θα είναι ο καφές.
Καφές: το απαραίτητο καύσιμο για να ξεκινήσει η μέρα, να φτιάξει η διάθεση, να συγκεντρωθούμε, να «ανοίξει το μάτι».
«Un caffé, prego» (έναν καφέ παρακαλώ) θα πεις αν βρεθείς στην Ιταλία και τότε θα καταφθάσει στο τραπέζι σου ένας espresso. Γιατί απλά εκεί «καφές» θα πει espresso! O espresso στην Ιταλία πίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο, όμως, δεν συμβαίνει με τον cappuccino που σερβίρεται σε συγκεκριμένες ώρες.
Ο cappuccino στην Ιταλία μοιάζει να έχει τους δικούς του κανόνες. Στην Ελλάδα μπορεί να δεις κάποιον να πίνει το οποιοδήποτε είδος καφέ, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Τα πράγματα αλλάζουν όταν επισκεφθείς την Ιταλία που έχει το δικό της «τελετουργικό» στο σερβίρισμα του καφέ. Στην Ιταλία δεν παραγγέλνεις ποτέ καφέ μετά τις 11 το πρωί.
Ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να παραγγείλεις ποτέ καπουτσίνο στην Ιταλία μετά τις 11 το πρωί στο BOVARY.GR. 

 

«Απόβλητος» εδώ και μήνες ο Δήμαρχος Μαραθώνα από το περιβάλλον της κόρης του καπετάν Γιάννη που δεν θέλει πλέον καμία επαφή μαζί του.
Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ στο πάρτι γενεθλίων της Εριέττας Κούρκουλου στην Μύκονο, κανείς από τους περίπου ογδόντα καλεσμένους, δεν αναζήτησε τον Δήμαρχο Μαραθώνα κύριο Ηλία Ψινάκη.
Ήξεραν όλοι εκ των προτέρων, ότι ο δαιμόνιος μάνατζερ που μέχρι πρότινος ήταν παρών όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα καλέσματα της κ. Μαριάννας Λάτση, αποτελεί εδώ και λίγους μήνες persona non grata για την κόρη του μυθικού εφοπλιστή.
Οι ψίθυροι για την αποπομπή του κυρίου Ψινάκη από τον πολύ στενό κύκλο της γοητευτικής κυρίας του επιχειρείν και της κοσμικής ζωής είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου.
Τότε, στο κάλεσμα που έγινε σε νυχτερινό ναό όπου τραγούδησε αποκλειστικά για τα γενέθλια του Φίλιππου Κούρκουλου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο δαιμόνιος μάνατζερ έδωσε μεν το παρών, αλλά δεν αντάλλαξε ούτε λέξη με την μητέρα του εορτάζοντα.
Η τελευταία τον απέφυγε εμφανώς καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς, αποφεύγοντας να πλησιάσει οποιαδήποτε παρέα φιλοξενούσε τον Δήμαρχο Μαραθώνα.
Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν λίγες ημέρες μετά, στο παρασκήνιο των φετινών Mad Awards παρότι ο Ηλίας Ψινάκης οδηγήθηκε στον καναπέ που καθόταν ο Αντώνης Ρέμος αυτός θέλησε να κάτσει στην παρέα της Panic Records.
Πρόκειται για την δισκογραφική εταιρία συμφερόντων του Πάρη Κασιδόκωστα, μόνο που όταν πλησίασε, κοντοστάθηκε για δευτερόλεπτα.
Κοιτώντας τον γιο της κυρίας Λάτση φέρεται να ψιθύρισε: «Μπορώ να κάτσω μαζί σου;» για να εισπράξει την καταφατική απάντηση του νεαρού επιχειρηματία.
Ο απόβλητος
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Ηλίας Ψινάκης-που μέχρι πέρυσι ήταν πάντα στην θαλαμηγό της φίλης του- εθεάθη αυτή την φορά στο σκάφος του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από φίλους γιατί δεν ήταν στην θαλαμηγό της κ. Λάτση απάντησε ότι είχε πολύ κόσμο και δεν μπορούσε να μείνει εκεί.
Λίγες εβδομάδες αργότερα όμως, στο πάρτι για την ονομαστική γιορτή του που έλαβε χώρα στο Island ακόμη και αυτοί που δεν ήξεραν αν ισχύει ο εξοβελισμός του Δημάρχου Μαραθώνα από την κυρία Μαριάννα Λάτση στο «πυρ το εξώτερον» όπως λένε στενοί φίλοι της, το διαπίστωσαν.
Όχι μόνο η ίδια, αλλά κανένα μέλος της οικογένειας Λάτση δεν έδωσε το παρών στην βραδιά, συνεπικουρούμενοι μάλιστα και από πολύ στενούς φίλους της οικογένειας, όπως το ζεύγος Καίσαρη που έλαμψε και αυτό δια της απουσίας του.
Η κυρία Λάτση δεν έχει μιλήσει για την αποπομπή του πάλαι ποτέ φίλου της ακόμη και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, επιλέγοντας να μην δώσει εξηγήσεις για το τέλος της φιλικής τους σχέσης.
Το μόνο που είπε μια βραδιά σε δείπνο που παρέθεσε στην κατοικία της Εκάλης, όταν αναφέρθηκε το όνομα του Ψινάκη ήταν: «Αυτός τελείωσε για μένα. Δεν πρόκειται να τον δείτε ξανά δίπλα μου».
Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, την ώρα που η οικογένεια Λάτση γιόρταζε στην Φτελιά της Μυκόνου τα γενέθλια της Εριέττας, ο Ηλίας Ψινάκης απολάμβανε την Άννα Βίσση στο Jackie O, μακριά λένε οι καλά γνωρίζοντες από εκεί που θα ήθελε πραγματικά να είναι.
Δίπλα στην πρώην φίλη του, η οποία δεν θέλει πλέον όχι να ακούει γι’ αυτόν, αλλά πολύ περισσότερο να μην τον βλέπει…
πηγή: newpost.gr
Επιστροφή πινακίδων από τον Δήμο Αθηναίων λόγω Δεκαπενταύγουστου | Newsit.gr
Τη δυνατότητα να παραλάβουν από σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου, η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του προστίμου, από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα σήμερα και αύριο Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 2.30 μετά το μεσημέρι.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!