
Παραδοσιακή μαγειρίτσαΥλικά: 1
κιλό συκωταριά αρνίσια, 2 φέτες από λεμόνι, 2 φύλλα δάφνης, αλάτι,
10-15 κόκκους πιπέρι, 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 σκ. Σκόρδο, 50
γρ. κρασί λευκό, 1 κύβο κότας, 1 ½ λίτρο νερό, 5-6 φρέσκα κρεμμύδια, 1
μαρούλι, ¼ ματσάκι άνηθο, 100 γρ. ρύζι γλασέΓια το αυγολέμονο: ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια, 2 αυγά, ¼ ματσάκι άνηθοΓια το σερβίρισμα: 1 κ.σ. άνηθο, 1 κ.γ. ελαιόλαδο, πιπέριΕκτέλεση:Τοποθετούμε
την κατσαρόλα...