Σάββατο 8 Ιουνίου 2019


Ένας τόνος αποσκευών, που δεν έχουν παραδοθεί στους ιδιοκτήτες τους, έχουν συσσωρευτεί από τα τέλη Μαΐου στο κεντρικό αεροδρόμιο της Μόσχας, έγινε σήμερα γνωστό από τις ρωσικές αρχές, οι οποίες απηύθυναν έκκληση στους εργαζόμενους του μετρό για να βοηθήσουν να μπει τέλος στο χάος που επικρατεί.
Το διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο, απ’ όπου περνούν περισσότεροι από 40 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο, βρίσκεται αντιμέτωπο τις τελευταίες εβδομάδες με μια σοβαρή κρίση, που αποδίδεται στην έλλειψη προσωπικού στην εταιρεία που διαχειρίζεται τις αποσκευές.
Οι επιβάτες αναμένουν για ώρες τις αποσκευές τους και σε πολλές περιπτώσεις δεν τις βρίσκουν καν.
«Αυτή τη στιγμή, σχεδόν ένας τόνος αποσκευών δεν έχει περάσει από διαλογή» αναφέρει ο υπουργός Μεταφορών Εβγένι Ντίτρικ στο Ria Novosti.
Το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου επισήμανε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι μια ομάδα κρίσης προσπαθεί να διευθετήσει το πρόβλημα, προσθέτοντας ότι η κατάσταση αναμένεται να επιλυθεί οριστικά «έως τα τέλη του μήνα».
«Όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου που εμπλέκονται λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για τη διαλογή και παράδοση των αποσκευών εγκαίρως, ενώ προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο των καθυστερήσεων» υπογράμμισε ένας εκπρόσωπος τύπου.
Το πρόβλημα με τις αποσκευές οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού στην εταιρεία Sheremetyevo handling, θυγατρική του αεροδρομίου, όπως γράφει η εφημερίδα Kommersant.
Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, μια οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των επιβατών απευθύνθηκε στον γενικό εισαγγελέα της Ρωσίας Γιούρι Τσάικα καταγγέλλοντας ότι οι επιβάτες αναμένουν τις αποσκευές τους μεταξύ «τριών και έξι ωρών» και συχνά παραλαμβάνουν τις βαλίτσες τους σπασμένες.
Οι αρχές μοιράζουν δωρεάν νερό και σάντουιτς στη ζώνη των αποσκευών, στους επιβάτες που περιμένουν.
ο ποσό που πληρώνει στα περιφερειακά κανάλια προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα που παράγει αλλά και τις πολιτικές του θέσεις αποκάλυψε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και εκλεγμένος ευρωβουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται έδωσε απαντήσεις βάζοντας στο στόχαστρο τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε το μόνο κοινό που έχουν είναι το μικρό τους όνομα.
«Αφού τα μεγάλα κανάλια δεν μας παίζουν αγοράζουμε χρόνο στα περιφερειακά κανάλια. Πληρώνω 100.000 ευρώ το μήνα και το μισό χρόνο τον σπαταλάω στην προβολή των πολιτικών μου απόψεων» αποκάλυψε λέγοντας επίσης πως μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ και του ΣΔΟΕ τον έχουν ελέγξει πάνω από 20 φορές. «Δεν βρήκαν το παραμικρό. Καλά κάνουν και με ελέγχουν. Όλα είναι με τιμολόγια και παραστατικά» είπε.
Σε ερώτηση για τα προϊόντα που πουλάει στην τηλεόραση είπε πως είναι ελληνικά προϊόντα με ελληνική πατέντα και φόρμουλα και με καυστικό ύφος και χιουμοριστική διάθεση προθυμοποιήθηκε να χαρίσει τις κεραλοιφές που πουλάει σε «όσους ζορίζονται» επειδή είπε «είναι καλή για τις αιμορροΐδες».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!