Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

  Νέα νέα μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, Διαβήτη, Πεπτικού και Παθήσεων των Νεφρών, και από την Αμερικανική Ένωση Καρδιολογίας, έδειξε ότι η καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής. Η μελέτη ανέλυσε δεδομένα δύο άλλων μελετών στις οποίες συμμετείχαν νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας. Οι ερευνητές παρακολούθησαν περισσότερους από 100.000 ανθρώπους για πάνω από 30...
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!