Σάββατο 9 Μαρτίου 2019


«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια
κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει στα social media η οικογένεια του άτυχου μοντέλου από την Ολλανδία και πρώην«Μις Κόσμος» στην κατηγορία των εφήβων, ανακοινώνοντας τον θάνατο της Lotte van der Zee.
Η πανέμορφη Ολλανδή είχε κατακτήσει πριν από δύο χρόνια τον τίτλο στα καλλιστεία εφήβων και ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη νεαρή του κόσμου το 2017. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η κοπέλα αρρώστησε ξαφνικά ενώ βρισκόταν με την οικογένειά της σε ταξίδι για σκι στην Αυστρία.
Η Λοτ, που είχε ξεκινήσει μεγάλη καριέρα στον χώρο της μόδας μετά τη νίκη της στα καλλιστεία εφήβων, αισθάνθηκε αδιαθεσία, μία ημέρα πριν τα 20ά της γενέθλια.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται τους γονείς της άτυχης κοπέλας, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλους και επέστρεψε «χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της».
Την άλλη ημέρα το απόγευμα,υπέστη καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της τη συνέφερε, την μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.
Ο πατέρας της δήλωσε σε Γερμανούς δημοσιογράφους πως την «άφησε να φύγει» καθώς η κόρη του υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια.

Οι κάτοικοι του Φερ Χέιβεν, μιας μικρής πόλης στο Βερμόντ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, επέλεξαν αυτήν την εβδομάδα για νέο τους δήμαρχο μια κατσίκα.
Το όνομα του ζώου, προδιαθέτει για την πολιτική σκηνή και δεν είναι άλλο από… Λίνκολν.
Η κατσίκα, ηλικίας 3 ετών, με μακριά λευκά αυτιά αναμετρήθηκε την Τρίτη στις κάλπες με άλλους 15 υποψηφίους, μεταξύ αυτών τον γέρβιλο Κριστάλ και πολλούς σκύλους και γάτες.
Με 13 ψήφους υπέρ, η Λίνκολν, η κατσίκα του καθηγητή των μαθηματικών στο δημοτικό σχολείο του χωριού, κέρδισε τον Σάμι τον σκύλο, που ακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής.
Το Φερ Χέιβεν, με πληθυσμό 2500 κατοίκων, δεν έχει επίσημο δήμαρχο, να το κυβερνά, αλλά έναν «town manager» (δημοτικό μάνατζερ), τον Τζόζεφ Γκάντερ, που είναι επιφορτισμένος με παρόμοια καθήκοντα.
Ο Γκάντερ διάβασε σε μια εφημερίδα ότι ένα χωριό στο Μίσιγκαν, το Όμινα, είχε εκλέξει μια γάτα, τη Sweet Tart, δημοτικό σύμβουλο κι ακριβώς αυτή η ιστορία του έδωσε την ιδέα να διοργανώσει μια αντίστοιχη εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την κατασκευή μιας παιδικής χαράς.
Κατά τη διάρκεια της θητείας της, διάρκειας ενός έτους, θα είναι η εκπρόσωπος του Φερ Χέιβεν στα σημαντικότερα γεγονότα του χωριού.
«Η παρέλαση της Ημέρας των Πεσόντων, το Φεστιβάλ Μήλου…» εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Τζόζεφ Γκάντερ.
Δυστυχώς, το ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκλογική αναμέτρηση για την παιδική χαρά, ήταν μόλις περίπου 100 δολάρια, ωστόσο αυτές οι εκλογές με υποψηφίους συμπαθέστατα ζωάκια ήταν, σύμφωνα με τον Γκάντερ, «ένας καλός τρόπος για να ενδιαφερθούν τα παιδιά για τη δημοκρατία».
«Η συμμετοχή (53 ψήφοι συνολικά) ήταν ισχνή, όμως όλο αυτό ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αναμένουμε να είναι μεγαλύτερη του χρόνου» πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Μια νέα έκπληξη στη ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο δικηγόρος του -κατά πολλούς- κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ματίας Μόρλα αποκάλυψε πως ο «Ντιεγκίτο» θα αναγνωρίσει άλλα τρία παιδιά ως δικά του!
Προέρχονται από την Κούβα από δύο διαφορετικές γυναίκες με τις οποίες συνάψει ερωτική σχέση ο Αργεντινός προπονητής.
Ο Μαραντόνα θα γίνει και επίσημα πατέρας οχτώ παιδιών, με την κόρη του, Τζανίνα να αστειεύεται στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αναφέροντας πως : «Θα μπορούσαν να είναι ακόμη τρία παιδιά για να γίνει 11άδα. Μπορείς να τα καταφέρεις».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!