Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015


Τα αεροπορικά ταξίδια, δεν αποτελούν πλέον προνόμιο των ευκατάστατων, καθώς οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν να μετακινηθούν δια αέρος.
Τα ταξίδια εντός Ευρώπης, είναι κατά κύριο λόγο μικρής διαρκείας, για αυτό και δεν χρειάζεται να προβληματιστούμε ιδιαίτερα για τις «ανέσεις», που μπορεί να μας προσφέρει μία αεροπορική εταιρία. Άλλωστε όσο λιγότερα, τόσο φθηνότερα. Αλλά όταν πρόκειται για ένα ταξίδι, υπερατλαντικό, ή έστω μεγαλύτερης διάρκειας από αυτά που έχουμε συνηθίσει, τότε είναι σημαντικό πριν επιλέξουμε την πτήση μας, να λάβουμε μερικές παραμέτρους υπόψιν ,αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ένα ταξίδι μαρτύριο.
Το πιο σημαντικό λοιπόν σε ένα μεγάλο ταξίδι, είναι να έχουμε αρκετό χώρο από το μπροστινό μας κάθισμα. Ιδανικά, τουλάχιστον 81 εκατοστά -φανταστείτε ότι η απόσταση για ταξίδια εντός Ευρώπης είναι 76 εκατοστά-. Άλλες παροχές των αεροπορικών εταιριών, είναι πλέον, το TV on demand, το επί πληρωμής ασύρματο δίκτυο, καθώς και η δυνατότητα για φόρτιση των ηλεκτρικών μας συσκευών.
Παρακάτω λοιπόν, θα βρείτε τις αεροπορικές εταιρίες, που προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι, χωρίς οι τιμές να εκτοξεύονται στα ύψη.
AIR NEW ZEALAND

Απόσταση καθισμάτων από 81 εως 84 εκατοστά, video on demand σε όλα τα καθίσματα, πρίζες για λάπτοπ στα 777-300 (πτήσεις από Όκλαντ για Λος Άντζελες και Λονδίνο), USB θύρες για φόρτιση συσκευών.
EMIRATES

Απόσταση καθισμάτων 81 με 86 εκατοστά, video on demand σε όλα τα καθίσματα, πρίζες στα Α380, στα 777-200LR και στα 777-300ER και Wi-Fi στα Α380. Από τις θύρες USB μπορείτε να δείτε τις ταινίες σας στην προσωπική σας οθόνη.
ETIHAD

Απόσταση καθισμάτων 79-84 εκατοστά , video on demand και πρίζες σε όλα τα καθίσματα.
EVA AIR

Απόσταση καθισμάτων 79-84 εκατοστά, video on demand, πρίζες μόνο στα νέα Α330-300 (πετούν από Ταϊπέι προς Ιαπωνία και Κίνα).
QANTAS

Απόσταση μεταξύ καθισμάτων 79 εκατοστά σε όλα της τα αεροσκάφη. Video on demand στα Α380, Boeing 747-400 και A330-300 (πτήσεις προς Σιγκαπούρη και ΗΠΑ).
QATAR AIRWAYS

Απόσταση καθισμάτων 81-86 εκατοστά (στα νέα Boeing 787 είναι 31), video on demand και πρίζες παντού.
ROYAL JORDANIAN

84 εκατοστά απόσταση καθισμάτων στα Airbus A340 με τα οποία πετά σε ΗΠΑ, Καναδά και επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Video on demand σε όλα τα καθίσματα.
SINGAPORE AIRLINES

81 εκατοστά απόσταση και 86 εκατοστά στα Boeing 777, που συνήθως πετούν στην Αυστραλία. Video on demand, πρίζες μόνο στα A380, τα 777-300 και τα A330-300, Wi-Fi μόνο στα Α380 που πετούν και στην Ευρώπη.
SWISS

81 εκατοστά απόσταση καθισμάτων σε όλα της τα αεροσκάφη, video on demand σε όλες τις θέσεις.
Πηγή: fortunegreece.com

“Ξεπαγώνουν” τις επόμενες μέρες οι διαδικασίες προσλήψεων για 4.993 θέσεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού.
Οι φορείς που αναμένεται να ενισχυθούν με προσωπικό είναι: δήμοι, ΔΕΗ, υπουργεία, εφορείες αρχαιοτήτων, σχολεία, Ελληνική Στατιστική Αρχή, Λιμενικό, ΕΚΑΒ, ερευνητικά κέντρα, ΑΔΜΗΕ, Κέντρα Κράτησης Μεταναστών, ΟΑΕΔ κ.α.
Συνολικά θα γίνουν 1.290 μόνιμες και 3.703 εποχικές προσλήψεις. Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: διοικητικοί, οικονομολόγοι, τεχνικοί, μηχανικού, εργάτες, στατιστικοί, εκπαιδευτικοί, γιατροί, νοσηλευτές, διασώστες κ.α.

Η ημέρα πριν το γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν ήταν η τελευταία μέρα της… ελευθερίας του, ωστόσο, ο Τζορτζ Κλούνεϊ επέλεξε να κάνει ένα μπάτσελορ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Τι και αν οι περισσότεροι πίστευαν ότι έγινε ο κακός χαμός λίγο πριν ο χολιγουντιανός σταρ ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και ότι τα ποτά και οι χορεύτριες πήγαν σύννεφο;

Καμία σχέση. Το τελευταίο βράδυ της αμετανόητης εργένικης ζωής του το πέρασε με έξι κολλητούς του σε ιταλικό εστιατόριο παρέα με τα ζυμαρικά και τα ριζότο. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Έχει σοβαρευτεί για τα καλά ο 53χρονος σταρ με την Αμάλ στο πλευρό του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, το δείπνο ήταν αρκετά πλούσιο.

Ο Κλούνεϊ και η παρέα του έφαγαν μέχρι... σκασμού: ορεκτικά, ζυμαρικά με τρούφες, δύο μερίδες ριζότο μανιταριών, φράουλες με ξύδι, ένα παραδοσιακό ιταλικό επιδόρπιο και παγωτό.

Όσο για το πόσο πήγε το μαλλί; Πέντε χιλιάδες δολάρια αλλά ο γοητευτικός δεν πλήρωσε φράγκο! Το τραπέζι του το κέρασε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου!

Είδες για να είσαι ο Κλούνεϊ; Έχεις και τα τυχερά σου.


star.gr

Το Facebook-- το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο-- και το Instagram-- η δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο-- ''έπεσαν" σήμερα το πρωί για μία ώρα και, όπως ανακοίνωσε αργότερα η εταιρεία, γι αυτό ευθύνεται ένα εσωτερικό σφάλμα στο διαδικτυακό λογισμικό της.

Η προσωρινή διακοπή της πρόσβασης στο Facebook φαίνεται ότι μεταδόθηκε και σε άλλα δίκτυα καθώς προκάλεσε προσωρινά προβλήματα και σε άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες, σύμφωνα με καταγγελίες χρηστών του Διαδικτύου και της κινητής τηλεφωνίας απ΄όλο τον κόσμο.

Αρχικά, μία ομάδα χάκερ που συνδέεται και με άλλες πρόσφατες κυβερνοεπιθέσεις επιχείρησε να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα, αλλά σε ανακοίνωσή του το Facebook διαψεύδει τα περί ευθύνης τρίτων.

"Δεν πρόκειται για το αποτέλεσμα επίθεσης από τρίτο πρόσωπο, αλλά αντίθετα (το πρόβλημα) σημειώθηκε μετά την εφαρμογή μίας αλλαγής που επηρέασε τη διαμόρφωση των συστημάτων μας. Και οι δύο υπηρεσίες (Facebook και Instagram) είναι προσβάσιμες πλέον σε όλους 100%", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Χρήστες στις ΗΠΑ και σε πολλές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης ανέφεραν ότι δεν είχαν πρόσβαση στο Facebook, στο Instagram και στις αντίστοιχες εφαρμογές για κινητό περίπου από τις 08:00 ώρα Ελλάδος.

Οσοι χρήστες επιχείρησαν για περίπου μία ώρα να εισέλθουν στον λογαριασμό τους στο Facebook συναντούσαν το μήνυμα: "Συγγνώμη, κάτι πήγε στραβά. Το ελέγχουμε και θα αποκαταστήσουμε τη βλάβη το συντομότερο δυνατόν".

Ένας λογαριασμός του Twitter που φέρεται ότι χρησιμοποιείται από μία ομάδα χάκερ η οποία αυτοαποκαλείται "Lizard Squad" ανήρτησε μηνύματα που άφηναν να εννοηθεί ότι ευθύνεται για την κυβερνοεπίθεση.

Η συγκεκριμένη ομάδα χάκερ έχει αναλάβει στο παρελθόν την ευθύνη για άλλες κυβερνοεπιθέσεις σε γνωστούς στόχους, όπως η κονσόλα της Sony PlayStation και η κονσόλα της Microsoft Xbox.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αντιμέτωπο με τις κουρούνες, το Βατικανό καταργεί τα περιστέρια
Ένα χρόνο μετά την επίθεση γλάρων και κουρούνων σε περιστέρια που απελευθερώθηκαν από παιδάκια δίπλα στον Πάπα Φραγκίσκο, το Βατικανό προτίμησε την Κυριακή να απελευθερώσει μπαλόνια ως σύμβολα ειρήνης.

Η παράδοση της απελευθέρωσης περιστεριών την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου εξελίχθηκε πέρυσι σε κρίση δημοσίων σχέσεων, όταν δύο κατάλευκα και μάλλον αδέξια περιστέρια φωτογραφήθηκαν να δέχονται επίθεση από μια κουρούνα και έναν γλάρο. Η τύχη τους παραμένει άγνωστη.

Με την κατάργηση των περιστεριών, το Βατικανό ελπίζει τώρα να βγει από το στόχαστρο των φιλοζωικών οργανώσεων.


in.gr

Κι όμως, μπορείτε να καταφέρετε να τρώτε λιγότερο χωρίς να πεινάτε. Συγκεντρώσαμε ευφάνταστους, αστείους, πρωτότυπους τρόπους που δε θα σας απογοητεύσουν. Αρκεί να κάνετε τις παρακάτω συμβουλές μέρος της καθημερινότητάς σας.
1. Μην τρώτε με… το καλό σας χέρι. Είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να τρώτε λιγότερο. Σπάζοντας τη συνήθεια μιας ολόκληρης ζωής, θα καταφέρετε να σκέφτεστε περισσότερο το τί και το πόσο τρώτε. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να φάτε με chopsticks ή σε κάποιο άλλο χώρο του σπιτιού.
2. Αγαπήστε… τα δαμάσκηνα. Έρευνες υποστηρίζουν ότι λίγα δαμάσκηνα την ημέρα… τα κιλά τα κάνουν πέρα. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε φυτικές ίνες, μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε χορτάτη για περισσότερο. Συνοδεύοντάς τα με πρωτεΐνες, όπως με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών ή προσθέτοντάς τα στα δημητριακά Fitness, θα έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
3. Χορτάστε… μυρίζοντας. Σκεφτείτε πόση λιγότερη όρεξη έχετε να φάτε, όταν μαγειρεύετε εσείς το φαγητό. Παρομοίως, οι μυρωδιές κάποιων συγκεκριμένων τροφών, όπως της μπανάνας, του πράσινου μήλου, της βανίλιας και της μέντας, έχει παρατηρηθεί ότι μπορούν να σας χορτάσουν πριν ακόμα τις φάτε.
4. Τιμήστε… τις πρωτεΐνες. Φροντίστε να τις περιλαμβάνετε σε κάθε γεύμα σας, καθώς και δημιουργούν ευκολότερα κορεσμό. Προσθέστε ένα αυγό στο πρωινό σας, λίγο γιαούρτι στα δημητριακά ή στα φρούτα και σολομό ή κοτόπουλο στη σαλάτα.
Μετά από χρόνια μελετών, οι ειδικοί καταλήγουν όλο και πιο συχνά στο συμπέρασμα πως οι δίαιτες δε λειτουργούν. Έχετε σίγουρα γνωρίσει κάποιες γυναίκες που τρώνε από όλα και είναι πάντα σε φόρμα, χωρίς να έχουν τα γονίδια της σουπερ γυναίκας. Εμείς συγκεντρώσαμε τους κανόνες που διέπουν την καθημερινότητά τους. Ακολουθήστε τους και γίνετε μια από αυτές!
Δεν είναι κάθε μέρα «ξεχωριστή». Αυτές οι μέρες έρχονται μια φορά στο τόσο, γι’ αυτό και είναι ξεχωριστές. Διαλέξτε τις έξυπνα. Ξεκινήστε χωρίζοντας στα δυο το γλυκό που θα παραγγείλετε με τον σύντροφό σας και αντισταθείτε στα γλυκίσματα που θα σας προσφέρουν στο γραφείο.
Προσπαθήστε να τρώτε με παρέα. Η παροιμία μπορεί να λέει ότι όταν τρώμε δε μιλάμε, η παρέα, όμως, κατά τη διάρκεια του γεύματος θα σας βοηθήσει να τρώτε λιγότερο, καθώς η προσοχή σας δε θα είναι αποκλειστικά στο πιάτο σας.
Mη σπαταλάτε χρόνο και χρήμα σε διαιτητικά προϊόντα. Μπορεί να είναι καλά στη θεωρία, αλλά στην πράξη μπορεί να κρύβουν πολλές θερμίδες . Θα πρέπει να διαβάζετε τις ετικέτες τους και να γνωρίζετε τα συστατικά των τροφίμων που αγοράζετε.
Κανένα φαγητό δεν είναι «κακό». Μη βάζετε ταμπέλες στις τροφές. Αν στερηθείτε τη σοκολάτα για ένα μήνα και προσπαθήσετε να μην τη σκέφτεστε, το πιθανότερο είναι να σας γίνει έμμονη ιδέα. Για μια πιο υγιή σχέση με το φαγητό, αποβάλλετε από το λεξιλόγιό σας τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Επενδύστε στον ύπνο. Το πρώτο πράγμα που θυσιάζετε όταν είστε πιεσμένη είναι ο ύπνος. Στην πραγματικότητα, η έλλειψη ύπνου έχει ορμονικές επιπτώσεις που προσθέτουν κιλά και σας κάνουν να επιθυμείτε κυρίως θερμιδογόνα φαγητά.
Τελικά, το φαγητό είναι απόλαυση και κάθε γυναίκα που δεν κάνει δίαιτα το ξέρει!
Πηγή: mamamia.gr

Προφανώς η οικονομική κρίση κτύπησε και τα κινηματογραφικά στούντιο και σε μία προσπάθεια περιορισμού των προϋπολογισμού τους βρίσκουν ακόμη και τρελές λύσεις που τους εξοικονομούν τεράστια ποσά. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να καταλάβετε!
kombarsoi1
kombarsoi2
kombarsoi3
kombarsoi4
kombarsoi5
kombarsoi6]
kombarsoi7

Το Facebook αλλάζει ξανά τις ρυθμίσεις του News Feed (Ροή Ειδήσεων). Στην τελευταία ενημέρωση του, το κοινωνικό δίκτυο και πάλι ασχολήθηκε με τα spam στη Ροή Ειδήσεων.  Αλλά αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη μείωση των ψεύτικων ενημερώσεων-ειδήσεων που εμφανίζονται στις τροφοδοσίες των χρηστών. Το Facebook ορίζει τις φάρσες ως απάτες ή «εσκεμμένα ψευδείς ή παραπλανητικές ιστορίες». Έτσι δημοσιεύσεις, όπως η φήμη ότι “το iOS 8 προστεθεί τη δυνατότητα να φορτίσετε το iPhone με την τοποθέτηση τους σε έναν φούρνο μικροκυμάτων”, διαγράφτηκαν αλλά από τους ίδιους τους χρήστες έγινε αναφορά δύο φορές περισσότερο από όσο για τα άλλα είδη των δημοσιεύσεων, λέει το Facebook. Τώρα, όταν οι χρήστες βλέπουν μια ψεύτικη είδηση – είτε ως σύνδεσμος, φωτογραφία, βίντεο ή δημοσίευση  – μπορούν να το αναφέρουν ως “ψευδές”. «Αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως αναφέρετε μια δημοσίευση ως spam», εξηγεί  το Facebook. «Όταν κάνετε κλικ για να κρύψετε μια δημοσίευση έχετε επίσης την επιλογή να αναφέρετε το περιεχόμενο». Έτσι εάν ένας μεγάλος αριθμός χρηστών αναφέρει ή διαγράψει ένα δημοσίευμα, οι αλγόριθμοι του Facebook θα μειώσουν αυτόματα την προβολή της δημοσίευσης στη Ροή Ειδήσεων.
aftodioikisi.gr

Mouse Box, αλλιώς η ιδέα ενός πλήρους υπολογιστή μέσα σε ένα ασύρματο ποντίκι. Η ιδέα είναι να προστεθεί μια κάρτα ARM, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα εξαρτήματα, μέσα στο πλαίσιο ενός ασύρματου ποντικιού, έτσι ώστε να γίνει ένας μίνι φορητός υπολογιστής ικανός να συνδεθεί με μια οθόνη ή να χρησιμοποιηθεί ως μια απλή συσκευή.
Το Mouse Box το έχουν «φανταστεί» κάτι παιδιά από την Πολωνία, με το όλο έργο να παρέχει δύο USB 3.0 και ένα microHDMI μπροστά, Wi-Fi N και eMMC μέχρι 128 GB, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο. Όλα αυτά με ένα επεξεργαστή ARM Cortex Quad Core στα 1.4 Ghz (δεν αναφέρονται περισσότερα). Ένα από τα πιο περίεργα της ιδέας αφορά στην λειτουργία τροφοδοσίας με την προαιρετική μπαταρία και το ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση στήριξης.

Mouse-Box from Mouse-BoxOfficial on Vimeo.

Ένα τεστ 29 σημείων που αναγνωρίζει τους ασθενείς δίχως ελπίδες σωτηρίας επινόησε ομάδα αυστραλών ειδικών στην παρηγορητική φροντίδα.

Το τεστ προορίζεται για ασθενείς ηλικίας άνω των 55 ετών που διακομίζονται στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων.

Με αυτό, εξετάζονται διάφοροι δείκτες της υγείας, όπως η λειτουργία των ζωτικών οργάνων, η νοητική λειτουργία, το ιστορικό νοσηλειών, η ευπάθεια (frailty) και η παρουσία ενεργών νόσων όπως ο καρκίνος, η χρόνια νεφροπάθεια και η ηπατοπάθεια.

Με βάση τα 29 κριτήρια, θα υπολογίζονται οι πιθανότητες θανάτου εντός των επομένων 4-12 εβδομάδων και αναλόγως με αυτές θα προτείνεται στους ασθενείς συνέχιση της επιθετικής αγωγής ή μετάβαση στην παρηγορητική φροντίδα εντός ή εκτός νοσοκομείου.

Το τεστ θα αρχίσει εντός του έτους να δοκιμάζεται στους ασθενείς επτά νοσοκομείων του Σύδνεϋ για να αξιολογηθεί η ακρίβειά του. Στόχος του είναι να εντοπίζει τους ασθενείς των οποίων ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, ούτως ώστε να γλιτώνουν τις αχρείαστες θεραπείες και να έχουν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο σπίτι.

Μελέτες έχουν δείξει ότι μολονότι το 75% των Αυστραλών επιθυμούν να πεθάνουν στο σπίτι, μόνον το 15% το κατορθώνει, κατά την επικεφαλής ερευνήτρια δρα Μανγκόλια Καρντόνα-Μορέλ, από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Το τεστ αποκαλείται CriSTAL (συντομογραφία του «Criteria for Screening and Triaging to Appropriate aLternative care») και οι ερευνητές πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για μια ειλικρινή συζήτηση με τους συγγενείς του ασθενούς και με τον ίδιο για το επικείμενο τέλος του.

Όπως εξηγούν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «BMJ Supportive & Palliative Care» όπου παρουσιάζουν το τεστ, εξέτασαν 112 προγενέστερες, καλά σχεδιασμένες μελέτες για να καταλήξουν στις εξετάσεις και τα ερωτήματα που αποτελούν καλύτερους δείκτες θανάτου.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το τεστ θα βοηθήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που συχνά δέχονται μεγάλη πίεση από τους συγγενείς των ασθενών και από τους κοινωνικούς κανόνες να παρατείνουν πάση θυσία τη ζωή ετοιμοθάνατων ανθρώπων.

«Αν και υπάρχουν αποδεκτές πολιτικές για την σταδιακή περιστολή των θεραπειών σε ετοιμοθάνατους ασθενείς, ασκούνται επίσης εγγενείς και κοινωνικές πιέσεις στην Ιατρική να συνεχίζει τη χρήση τεχνολογικών επιτευγμάτων για να παρατείνει τη ζωή ακόμα και όταν είναι εμφανώς μάταιες οι προσπάθειες», είπε η δρ Καρντόνα-Μορέλ.

«Επομένως έχει ύψιστη σημασία η εκπαίδευση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στη χρήση του συγκεκριμένου διαγνωστικού εργαλείου και στον τρόπο προσέγγισης των ασθενών και των οικογενειών τους με αδιάσειστα στοιχεία για το αναπόφευκτον του θανάτου και την έλλειψη οφέλους από τις συνεχιζόμενες επιθετικές θεραπείες.Ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι ασθενείς καταλήγουν στα νοσοκομεία, παρότι δεν ήταν αυτή η προτίμησή τους».

tanea.gr
του Αναπτυξιακού Εργοθεραπευτή, Στέλιου Μαντούδη

Οι πρώτες εμπειρίες αφής του μωρού προκύπτουν όταν είναι ακόμα στην κοιλιά της μαμάς του.

Όταν η μητέρα περπατάει ή κάνει κινήσεις, κινείται ταυτόχρονα και το αμνιακό υγρό, το οποίο δημιουργεί στο βρέφος την αίσθηση μασάζ.

Όταν το μωρό γεννηθεί, αναγνωρίζει την αίσθηση της αφής, από τους πρώτους κιόλας 6 μήνες, αφού πρώτα έχει αποκτήσει τη συναίσθηση του σώματός του.

Παρόλο που η αίσθηση της αφής είναι μία φυσική εμπειρία, παίζει σημαντικό ρόλο στη φυσιολογική ανάπτυξη του μωρού. Η επαφή ανάμεσα στη μητέρα και στο νεογέννητο είναι μία μοναδική εμπειρία.

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικά τα χάδια για το μωρό σας;

Τα χάδια είναι μία δήλωση αγάπης που είναι πολύ σημαντική για τα βρέφη, μέσα από αυτά τα μωρά:

- Μεγαλώνουν ευτυχισμένα

- Αισθάνονται πιο αγαπητά

- Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή τους

- Χαλαρώνουν και ευχαριστιούνται τις αισθήσεις

- Αισθάνονται μοναδικά

- Νιώθουν ολοκληρωμένα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το δεσμό μεταξύ γονιού και παιδιού.

Δώστε απλόχερα στο μωρό αγκαλιές και χάδια, χωρίς να νιώθετε πως θα το κακομάθετε.

Όσο περισσότερο αισθάνονται την αγάπη σας, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να αναπτύξουν κάποιου είδους προβληματική προσωπικότητα.

Τα βρέφη, ψυχολογικά, δεν χρειάζονται τίποτα περισσότερο από την παρουσία της μητέρας, το χάδι, τη δοτικότητα, το άγγιγμα, το χαμόγελο και τη ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!