Κυριακή 11 Αυγούστου 2019


Στη φυλακή οδηγήθηκε αστυνομικός που χρησιμοποίησε υπηρεσιακό ελικόπτερο για να καταγράψει σέξι πλάνα μίας γυμνίστριας που απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της στον κήπο της.
Η Τρέισι Ντίξον κατέθεσε μήνυση κατά της αστυνομίας ζητώντας αποζημίωση 200.000 λιρών ενώ σε γραπτή καταγγελία κατηγορεί την αστυνομία ότι παραβίασε την ιδιωτικότητά της και της προκάλεσε στρες μετά την άρνηση των αρμοδίων να της αποκαλύψουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο συχνά είχε πέσει θύμα παρακολούθησης. Η μήνυση έρχεται μετά τη φυλάκιση του πρώην αστυφύλακα Άντριαν Πόγκμορ για ένα έτος, το 2017.
 
Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε το ελικόπτερο του Νότιου Γιορκσάιρ για να κατασκοπεύσει «σεξουαλικά» χρησιμοποιώντας παράλληλα την υψηλής τεχνολογίας κάμερα που έχει τη δυνατότητα να κάνει ανάγνωση πινακίδας από απόσταση δύο μιλίων. Ο πρώην αστυφύλακας είχε εμμονή με το σεξ και ήταν μέλος κλαμπ σουίνγκερς. Ο ίδιος είχε φωτογραφήσει και τις τρεις κόρες της Ντίξον, ετών 18, 15 και 8 εκείνη την εποχή. Δύο πιλότοι και δύο επιτηρητές της αστυνομίας αθωώθηκαν από την κατηγορία της συνέργειας, ότι βοήθησαν τον Πόγκμορ να συλλέξει το υλικό, αλλά ένας αστυνομικός ακόμη αντιμετωπίζει διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου. Η αστυνομική δύναμη παραδέχεται την ευθύνη για τις πράξεις του Πόγκμορ τον Αύγουστο του 2007, αλλά αρνείται ότι κατέγραψε την οικογένεια σε οποιαδήποτε περίπτωση.
Η Ντίξον, 54 ετών, ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός πέταξε αρκετές φορές πάνω από τον κήπο της. Το υλικό που της επέδειξε η αστυνομία επικεντρώνεται στα γεννητικά της όργανα. Η γυναίκα που συνήθιζε να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή προκειμένου να αποφύγει τα σημάδια από τον ήλιο όταν εργαζόταν ως μοντέλο, παρατήρησε το ελικόπτερο τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα πάνω από το σπίτι της στη διάρκεια τριών ετών.
Πηγή: Daily Mail

Χαμός επικράτησε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Χόχα Μπέι της Κένυας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για τους πάγκους των αγορών.
Ένα μέλος του αερίστηκε τόσο έντονα που η ατμόσφαιρα έγινε τόσο αποπνικτική στο χώρο που ο Τζούλιος Γκάγια πήρε τον λόγο και είπε: «Αξιότιμε πρόεδρε, κάποιος δηλητηρίασε τον αέρα και ξέρω ποιος είναι».
Ο άνθρωπος όμως που επέδειξε αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας: «Δεν το έκανα εγώ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι μπροστά στους συναδέλφους μου».
Έτσι, ο Έντβιν Κακας πήρε τον λόγο και αποφάσισε να διακόψει την συνεδρίαση, ζητώντας από τα μέλη του συμβουλίου να βγουν έξω από την αίθουσα μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.
«Δεν γίνεται να μείνουμε σε ένα τέτοιο περιβάλλον που μυρίζει τόσο άσχημα», απαιτώντας να φέρουν αποσμητικά: «Για να μυρίσει λίγο αέρα. Φέρτε ό,τι άρωμα θέλετε. Είτε βανίλια, είτε φράουλα. Αρκεί να καθαρίσει η ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: gazzetta.gr/plus

Απίστευτο περιστατικό στην Αγγλία, με έναν πιτσιρικά να πέφτει πάνω σε κολόνα στην προσπάθειά του να τρέξει να προλάβει τον Μο Σαλάχ στο δρόμο, μαζί με τον αδερφό του. Το γεγονός πάντως, έκανε τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να σπεύσει στο σημείο και τα δυο παιδιά να καταφέρουν να βγάλουν τις φωτογραφίες που ήθελαν, έστω και με… αίματα. Ο πατέρας των δύο παιδιών έκανε γνωστό το συμβάν με ανάρτησή του στο twitter.
«Σε ευχαριστώ που επέστρεψες για να ελέγξεις τα αγόρια μου αφότου ο Λουίς βγήκε νοκ-άουτ προσπαθώντας να σε χαιρετίσει! Σε αγαπά τόσο πολύ και ο πόνος έφυγε αμέσως μόλις του έδωσες αγκαλιά. To κτύπημα της μύτης άξιζε, είπε. Είσαι σπουδαίος και πραγματικός τζέντλεμαν» έγραψε ο πατέρας του παιδιού στο twitter, ενώ μιλώντας στο Sky News, ανέφερε ότι «την ώρα που πήγαμε να καλέσουμε ασθενοφόρο είδαμε τον Μο να έρχεται στο σημείο και να τσεκάρει τα παιδιά. Αυτά φώναζαν με ενθουσιασμό και ο ίδιος φρόντισε τον Λουίς και τον έκανε να νιώσει καλύτερα».
Δείτε τις φωτογραφίες :
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!