Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ένα νέο είδος στο σεξ  κάνει θραύση το τελευταίο καιρό αφού όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες δεν διστάζουν  να δοκιμάσουν ένα νέο είδος σεξ που ονομάζεται karezza ή της "εγκρατούς συνουσίας" όπως λέγεται αλλιώς (coitus reservatus).
Πρόκειται για ένα συνδυαστικό σεξ που δανείζεται στοιχεία από το τάντρα σεξ και το δυτικό πολιτισμό. Επικεντρώνεται στην σωματική επαφή και δεν έχει σκοπό τον οργασμό. 
 
Μάλιστα απαγορεύεται δια ροπάλου η επίτευξη σεξουαλικής ικανοποίησης γιατί η διαδικασία αυτή διακόπτει απότομα τη σεξουαλική εμπειρία.
Οι δύο σύντροφοι εστιάζονται στο να προσφέρουν και να λαμβάνουν ευχαρίστηση.
 
Να σημειωθεί έδώ ότι ο όρος Karezza επινοήθηκ από μια αμερικανίδα γυναικολόγο, τη Dr. Alice Bunker Stockham, η οποία το 1896 έγραψε ένα βιβλίο με τον τίτλο Karezza, που στα ιταλικά σημαίνει χάδι. 
 
Στο βιβλίο αυτό η Alice Bunker Stockham προτείνει στα παντρεμένα ζευγάρια να απέχουν από τον οργασμό και να ενισχύσουν το συναισθηματικό τους δεσμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
 
Σήμερα όπως επισημαίνει ο  Κ.Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών ο όρος επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο αφού η τακτική αυτή αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για τους θεραπευτές σεξουαλικών διαταραχών. 
 
Έτσι τα ζευγάρια το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν τη σωματική επαφή  χωρίς να τους απασχολούν οι στόχοι και οι επιδόσεις.
 
Μάλιστα οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η αποτελεσματικότητα της Karezza εξηγείται από τη σύγχρονη νευροεπιστήμη. Η ορμόνη ντοπαμίνη είναι αυτή που αυξάνεται κατά την αναμονή για τη σεξουαλική πράξη και πέφτει απότομα μετά τον οργασμό, δημιουργώντας ένα βιοχημικό σύνδρομο στέρησης.
 
Στους άνδρες η πτώση της ντοπαμίνης συμβαίνει σχεδόν αμέσως μετά την εκσπερμάτιση. Στις γυναίκες μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερο διάστημα.
 
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι πολλά από τα ζευγάρια που έχουν εντάξει στην ερωτική τους ζωή τη τεχνική αυτή ισχυρίζονται ότι έγιναν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι εραστές απαλλαγμένοι από το άγχος των επιδόσεων και της σεξουαλικής ικανοποίησης.
 
Αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ (συν τους νόμιμους τόκους) επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο σε αστυνομικό για την ηθική βλάβη που υπέστη, από τη μη χορήγηση αλεξίσφαιρου γιλέκου.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός υπηρετούσε στην ομάδα αποτροπής ληστειών και κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην περιοχή του Κολωνού, Αλβανού κακοποιού ο τελευταίος τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος. Αμέσως μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε.

Λόγω όμως επιπλοκών στην υγεία του χειρουργήθηκε και πάλι για δεύτερη φορά, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για θεραπεία.

Η ΕΛ.ΑΣ. του απένειμε την ηθική αμοιβή της «Ευαρέσκειας» και την υλική αμοιβή ύψους ενός μισθού.

Όμως ο αστυνομικός προσέφυγε στη Δικαιοσύνη διεκδικώντας το ποσό των 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη, καθώς ενώ υπηρετούσε σε υπηρεσία ιδιαίτερης επικινδυνότητας (ομάδα αποτροπής ληστειών) δεν του είχε χορηγηθεί ο κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός, όπως είναι το αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ζωγραφίζει το γυφτάκι μια μύγα στον πίνακα. Την βλέπει ο δάσκαλος και νομίζει ότι ήταν αληθινή αφού ήταν τέλεια ζωγραφισμένη. Προσπαθεί να την διώξει, τη βαράει με το χάρακα αλλά αυτή εκεί, ακάθεκτη. Μόνο αφού άρχισαν να γελάνε τα παιδιά, κατάλαβε ότι κάτι τρέχει. Παρατηρώντας την καλύτερα λοιπόν, διαπιστώνει ότι είναι....ζωγραφιά.

-Ποιός έκανε αυτή την τέλεια ζωγραφιά;
-Εγκώ ντάσκαλο, λέει το γυφτάκι.

-Μπράβο αγόρι μου! Τέλεια ζωγραφιά. Αύριο πες του πατέρα σου να έρθει, θέλω να του μιλήσω.
Την επόμενη μέρα πάει ο μπαμπάς.
-Συγχαρητήρια κύριέ μου. Ο γιος σας έχει πραγματικό ταλέντο...

-Ντείρτου ντάσκαλε... Ντείρτου...

-Μα καλά! Εγώ σας λέω ότι το παιδί έχει ένα σπάνιο χάρισμα..

-Βρε ντείρτου που σε λέω. Ντείρτου.

-Μα ακούστε. Εχθές ζωγράφισε μια μύγα στον πίνακα, τόσο τέλεια που την πέρασα για αληθινή.

-Ντείρτο πολύ σε λέω.

Ξέρω... Ξέρω.

Τις προάλλες ζωγκράφισε ένα μ..νί στη σόμπα.

Παππούς έκαψε γκλώσσα του και εγκώ τσουτσούνα μου. Ντείρτου που σε λέω...!

http://xsefoto.blogspot.gr

Χο, χο, χο! Η προσπάθεια μια μαμάς να επιβληθεί στα κορίτσια της φαίνεται πώς δεν είχε... αίσια κατάληξη με αποτέλεσμα μαμά και κόρες να μπουν στην λίστα με τα άτακτα κορίτσια της χρονιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, η Rachel πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο της στο New Jersey των ΗΠΑ, με τις δύο κόρες της 2 και 4 ετών. Κάποια στιγμή τα κορίτσια, άρχισαν να τσακώνονται και να «πολεμούν» μέσα στο αμάξι για το ποια θα έρθει να κάτσει στο μπροστινό κάθισμα. Όταν τα κορίτσια αρνήθηκαν να σταματήσουν η μαμά τους έκανε ό, τι θα έκανε κάθε γονιός αυτή την εποχή του χρόνου: τις απείλησε ότι θα φωνάξει τον Άγιο Βασίλη. Η Rachel μάλιστα πληκτρολόγησε στο κινητό της τηλέφωνο τα «ψηφία» του Αϊ-Βασίλη και κατήγγειλε τα κορίτσια της για την άτακτη συμπεριφορά τους.

«Είπα στον Άγιο Βασίλη ότι τα κορίτσια μου δεν έχουν σωστή συμπεριφορά» δήλωσε η Rachel σε ένα τοπικό ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο. Αλλά ακριβώς τη στιγμή που η Rachel τελείωνε το "τηλεφώνημα", πέρασε ένας αστυνομικό από δίπλα τους και την είδε που μίλαγε στο κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, κάτι μου απαγορεύει ο νόμος στο New Jersey.

«Δεν ήθελα να καταστρέψω την μαγεία τους Άγιου Βασίλη για τα κορίτσια, γι’ αυτό και ήμουν ασαφής», λέει η ίδια. «Έτσι είπα στον αστυνομικό ότι τα κορίτσια μου δεν συμπεριφέρονταν καλά και γι’ αυτό έπρεπε να καλέσω τον Άγιο Βασίλη. Προσπαθούσα να τον κάνω να καταλάβει την κατάσταση. Και αυτός με κοίταζε λες και ήμουν τρελή!» «Ήταν έτοιμος πάντως να με αφήσει να φύγω, όταν ένας δεύτερος αξιωματικός πρόσεξε ότι δεν είχα επιθεωρήσει το αυτοκίνητό μου (κάτι που επιβάλλει ο νόμος)», εξομολογείται η ίδια. Αν και οι αστυνομικοί συζήτησαν μεταξύ τους για την τιμωρία που πρέπει να της επιβάλλουν, τελικά της έγραψαν ένα πρόστιμο των $145.

«Υποθέτω ότι είμαι το μοναδικό πρόσωπο που πήρε πρόστιμο επειδή τηλεφώνησε στον Άγιο Βασίλη» λέει η Rachel! Και ας ελπίσουμε ότι είναι η τελευταία!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Έτοιμη είναι από τον ΟΑΕΔ η προκήρυξη για την πρόσληψη 52.818 θέσεων εργασίας με πεντάμηνες συμβάσεις στο πλαίσιο της Κοινωφελούς Εργασίας, καθώς και η κατανομή τους. Οι θέσεις αναμένεται να καλύψουν ανάγκες σε φορείς του δημοσίου όπως σχολεία, ΟΤΑ και Ασφαλιστικά Ταμεία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, το ΑΣΕΠ αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη έγκριση έως το τέλος του έτους και στη συνέχεια ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει τις ακριβείς θέσεις ανά ειδικότητα και τους τομείς του δημόσιου που πρόκειται να απορροφηθούν.

Στόχος είναι το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων. Θα ακολουθήσει η ανάρτηση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων και η υποβολή ενστάσεων, οι οποίες πρέπει να ελεγχθούν από αρμόδια επιτροπή και, ακολούθως, θα γίνει η ανάρτηση των οριστικών πινάκων.

Έως 15 μέρες μετά πρέπει οι ωφελούμενοι να έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις εργασίας ανά φορέα, κάτι που εκτιμάται ότι δεν θα γίνει πριν το β'15ήμερο του Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι άνεργοι επιλεχθούν να στελεχώσουν υπηρεσίες καθαριότητας θα λάβουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα για τις υπηρεσίες τους.

Δείτε ολόκληρη την κατανομή των θέσεων ΕΔΩ

http://www.thestival.gr 
Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε η σημαντική τραγουδίστρια Μάγια Μελάγια.

Η θρυλική ερμηνεύτρια του ελαφρολαϊκού τραγουδιού της δεκαετίας του 50 και 60, μούσα του Γιώργου Μουζάκη, εκτός από το πάλκο έκανε επιτυχημένες εμφανίσεις και στον κινηματογράφο ( μεταξύ των οποίων «Η Φτώχεια Θέλει Καλοπέραση» του Ορέστη Λάσκου, το 1958).

Το πραγματικό της όνομα ήταν Μελπομένη Τσιριγώτη και είχε γεννηθεί το 1928 στην Πλάκα. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία της Μάγιας Μελάγια, θα γίνει από το νεκροταφείο Ζωγράφου, την Τρίτη 30/12, στις 2 το μεσημέρι.

http://www.seleo.gr 
Το δίδυμο των επιτυχιών Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου, με πολλές ταινίες και σειρές στο... παλμαρέ τους, μίλησαν στο περιοδικό Big Fish και αποκάλυψαν "πικάντικες" λεπτομέρειες για τη σειρά "Τρεις Χάριτες" που τους καθιέρωσαν.

Νιώσατε ποτέ ότι πρέπει να απολογηθείτε για την επιτυχία;

Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου είσαι κατηγορούμενος πάντα για την επιτυχία και πρέπει να απολογείσαι. Είναι περίεργο, αλλά στη δουλειά μας γίνεται το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές που κάνουν οι άνθρωποι. Για παράδειγμα ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος, που έχουν και πιο μεγάλο κύκλο ασθενών ή πελατών, θεωρείται ένας επιτυχημένος επιστήμονας. με τον ίδιο τρόπο ένας έμπορος που ανοίγει ένα μαγαζί: όσο πιο μεγάλους τζίρους κάνει τόσο πιο επιτυχημένος θεωρείται. Στη δική μας δουλειά, όμως, όσο πιο πολλά εισητήρια κόβεις τόσο το χειρότερο για σένα. Θεωρείσαι φτηνιάρης, εμπορικός, πουλημένος στα κυκλώματα και ό,τι άλλο συναφές.

Τι σκέφτεστε πρώτα όταν φτιάχνετε μια παράσταση στο μυαλό σας; Τους ηθοποιούς που θα πάρετε; Με ποια κριτήρια τους επιλέγετε;

Δεν ξέρουμε γιατί επιλέγουμε αυτούς τους ηθοποιούς και όχι κάποιους άλλους. Με μερικούς μας δένουν κάποιες αόρατες κλωστές και είναι αυτοί που μας κάνουν να γράφουμε τους ρόλους. Τους έχουμε υπόψη μας (πολλές φορές χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι) και γράφουμε γι'αυτούς. Είναι σαν να μας καθοδηγούν. Σαν να βάζουν έναν αόρατο χάρακα και με αυτόν γεωμετρούν τους ρόλους και τα έργα μας.

Πείτε μια φορά που περάσατε εσείς από οντισιόν και σαν απέρριψαν; Θυμάστε κάποιο αστείο περιστατικό από τη διάρκεια της καριέρας σας που θέλετε να μας αφηγηθείτε;

Από απόρριψη άλλο τίποτα. Πρώτα απ' όλα τις «Χάριτες» μόνο το MEGA τις δέχτηκε. Όλα τα άλλα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια τις απέρριψαν. Αυτό συμβαίνει μέχρι σήμερα. Το σενάριο για την τελευταία μας ταινία το περιφέρουμε δεξιά και αριστερά για ενάμιση χρόνο και δεν έχουμε βρει ούτε ένα ευρώ για να το γυρίσουμε. Προφανώς οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες της πατρίδας μας δε θέλουν να γυριστεί η επόμενη ταινία μας. Και παρότι θέλετε αστείο περιστατικό, δεν έχουμε. Την απόρριψη μας είναι πολύ δύσκολο να την πάρουμε στ' αστεία.

http://www.thestival.gr
Το σπίτι σας και ολόκληρη τη γειτονιά σας μπορείτε να δείτε με μεγάλη ευκρίνεια μέσω της υπηρεσίας της Google “Show my street”.
Μία εφαρμογή που κάποιους θα τους ενθουσιάσει, ενώ κάποιους άλλους μπορεί να τους τρομάξει!
Για να δείτε το σπίτι σας μέσω της εφαρμογής, πατήστε εδώ.
Υπομονή αλλά θα σας αποζημιώσει... Κάτι τέτοιο υπόσχεται στους φίλους της η ταινία "Star Trek 3", βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας.
Η ταινία της Paramount Pictures πρόκειται να προβληθεί τον Ιούλιο του 2016, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η πρεμιέρα της ταινίας θα συμπέσει με την 50η επέτειο από το ξεκίνημα της σειράς, με πρωταγωνιστές τον Γουίλιαμ Σάτνερ ο οποίος υποδυόταν τον Κάπτεν Κερκ και τον Λέοναρντ Νίμοϊ ως τον αξιωματικό Σποκ του Έντερπράιζ με τα μυτερά αυτιά.
Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Τζάστιν Λιν, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τις ταινίες "Fast and Furious".
Το μωράκι σας αργά ή γρήγορα θα μεγαλώσει και θα έχετε στο σπίτι σας ένα μικρό παιδάκι.
Τα μικρά παιδάκια ωστόσο, μπορεί να είναι χαριτωμένα και ξεκαρδιστικά, θυμώνουν όμως και ενοχλούνται πολύ εύκολα. Δείτε ποια είναι τα 20 πράγματα που ενοχλούν τα νήπια.
  1. Να τους φορέσετε τζιν.
  2. Να τα κρατάτε πολύ σφιχτά ή πολύ χαλαρά.
  3. Να βάλετε σαλάτα στο πιάτο τους.
  4. Να δίνετε προσοχή σε κάποιο άλλο παιδάκι.
  5. Το  να μην τους αφήνετε να παίζουν με κάποιο εξωτερικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι.
  6. Να μην τους κοιτάτε στα μάτια ενώ τα μαθαίνετε να χρησιμοποιούν το γιογιό.
  7. Το να φοράτε τα καινούργια σας παπούτσια αφού κάνατε το λάθος να αφήσετε το παιδάκι σας να τα δοκιμάσει πρώτα. Πλέον τα παπούτσια σας του/της ανήκουν.
  8. Το να κοιτάτε αυστηρά προς την κατεύθυνσή τους.
  9. Να μην τους αφήνετε να σπρώχνουν το καρότσι με τα ψώνια στο σούπερμαρκετ.
  10. Να αφήνετε το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας να πηγαίνει στο σχολείο με το λεωφορείο.
  11. Να μην τους αφήνετε να μιλήσουν με την γιαγιά στο τηλέφωνο. Για ώρες.
  12. Το να μην τους αφήνετε να δουν την φωτογραφία του εαυτού τους στο κινητό σας τηλέφωνο.
  13. Τα φιλάκια σε σημεία που δεν σας υπέδειξαν. Μόνο στο βα -βα επιτρέπεται.
  14. Το να προτείνετε να πάνε για ύπνο ή να βάλουν τις πυτζάμες τους. Γενικότερα οι προτάσεις.
  15. Να μη τους αφήνετε να πινουν νερό από την βρύση. Όχι μόνο του σπιτιού αλλά και οπουδήποτε έξω.
  16. Το να πηγαίνετε σε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού και να μην τον/την παίρνετε μαζί σας.
  17. Το να ξεχνάτε ότι πρέπει να κάθονται στην αγκαλιά σας όλη μέρα.
  18. Το να προσπαθείτε να τους μάθετε πώς λειτουργεί το φερμουάρ.
  19. Ο επιτακτικός τόνος της φωνής σας όταν τους λέτε να φορέσουν τα παπούτσια τους διαφορετικά δεν έχει βόλτα.
  20. Η αδυναμία στα άλλα αδέρφια.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι φταίνε τα ίδια τα παιδιά για την νευρικότητα που τα χαρακτηρίζει. Συμβαίνει όπως τονίζουν οι αναπτυξιολόγοι επειδή δοκιμάζουν τα όρια τους. Για να ηρεμήσουν όμως τα πνεύματα φροντίστε να αποφεύγετε - όσο μπορείτε - τα παραπάνω.
baby.gr
Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ εξασφαλίζει έως και 54% χαμηλότερες χρεώσεις ηλεκτρικού για... ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, ενώ ήδη περισσότεροι από 600.000 καταναλωτές έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό έντυπο της, στο ΚΟΤ μπορούν να ενταχθούν άτομα χαμηλού εισοδήματος, μακροχρόνια άνεργοι, γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα, άτομα με ειδικές ανάγκες και με ανάγκη μηχανικής υποστήριξης.

Οι αιτήσεις υπαγωγής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Διαχειριστή του Δικτύου (www.deddie.gr), τηλεφωνικά στο 11770 και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Ο Σον Κόνερι και ο Μπρους Γουίλις πιθανότατα δεν δέχτηκαν ιδιαίτερο πλήγμα στην αυτοπεποίθησή τους όταν άρχισαν να χάνουν τα μαλλιά τους, καθώς οι δύο σταρ είναι ακόμη και σήμερα ιδιαιτέρως γοητευτικοί και χαίρουν θαυμασμού από το γυναικείο φύλο.

Δυστυχώς, όμως, δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο και για τον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό που αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης...

Τώρα, μια νέα -και σημειωτέον τυχαία- επιστημονική ανακάλυψη έρχεται να δώσει ελπίδα στους απανταχού φαλακρούς, καθώς αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η Δρ Dr Mirna Perez-Moreno, η οποία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση του καρκίνου, δοκίμαζε την αποτελεσματικότητα αντιφλεγμονωδών φαρμάκων σε ποντίκια όταν με έκπληξη διαπίστωσε πως αυτά άρχισαν να βγάζουν νέο τρίχωμα. Έτσι, αποφάσισε να εξερευνήσει τα αίτια πίσω από το παράδοξο φαινόμενο.

Τελικά ευθύνονταν τα μακροφάγα, τα οποία παράγονται από ένα είδος λευκών αιμοσφαιρίων, τα μονοκύτταρα, και απελευθερώνονται από το ανοσοποιητικό σύστημα με στόχο την καταπολέμηση λοιμώξεων και την απομάκρυνση του νεκρού ιστού.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια, η οποία έκανε τη σημαντική αυτή ανακάλυψη κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Ισπανικό Ερευνητικό Κέντρο για τον Καρκίνο στη Μαδρίτη, τα μακροφάγα ενεργοποίησαν τα περιβάλλοντα βλαστοκύτταρα που ελέγχουν την ανάπτυξη της τρίχας.

Αυτό σημαίνει ότι οι θύλακες είναι δυνατό να ενεργοποιηθούν για την παραγωγή τρίχας χωρίς να χρειάζεται μεταμόσχευση μαλλιών.

Γράφοντας στην επιστημονική επιθεώρηση PLOS Biology, η Perez-Moreno και οι συνεργάτες της αναφέρουν πως «μία από τις τρέχουσες προκλήσεις στο πεδίο έρευνας των βλαστοκυττάρων είναι να προωθηθεί η αναγέννηση χωρίς να χρειάζεται μεταμόσχευση».

Χάρη στα νέα ευρήματα, αποδεικνύεται πλέον ότι τα μακροφάγα παίζουν σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον των βλαστοκυττάρων.

Παρ' ότι το πείραμα έγινε σε ποντίκια, οι ερευνητές πιστεύουν ότι η νέα ανακάλυψη μπορεί να αποτελέσει τη βάση για νέες θεραπείες κατά της τριχόπτωσης σε ανθρώπους.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!