Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Μία Ισπανίδα πρόσφατα παντρεμένη, αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον νάνο στρίπερ την ημέρα του bachelor, όταν το παιδί της γεννήθηκε με νανισμό.
Η γυναίκα έμεινε έγκυος και το παιδί που γέννησε ήταν νάνος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποκαλύψει το μυστικό της.

"Καμία από τις φίλες της, ούτε η οικογένειά της γνώριζαν ότι εκείνο το βράδυ έκανε σεξ με τον στρίπερ. Αλλά μόλις είδε τον γιο της, λύγισε και τους το αποκάλυψε", γράφει η ισπανική ιστοσελίδα "LasCincoDelDia".

Η μητέρα της νύφης, που βρίσκεται στη Valencia, στην Ισπανία, δήλωσε ότι ούτε οι κοντινές της φίλες, ούτε καν η οικογένειά της δεν γνώριζαν τι είχε κάνει.

Στη δημοσιότητα δεν έχει δοθεί το όνομα της γυναίκας ούτε το νοσοκομείο που γέννησε

http://ksipnistere.blogspot.gr 
Ένα αγοράκι μόλις 3 ετών, το οποίο δέχτηκε επίθεση από ιαγουάρους όταν έπεσε στο χώρο όπου φυλάσσονταν σε ένα ζωολογικό κήπο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε εκπρόσωπος της κλινικής.

Τα δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί το ένα από το λαιμό και το άλλο από το πόδι, όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, δήλωσαν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού που ήταν μαζί του όταν συνέβη το περιστατικό.

Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα, δήλωσε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Όταν το προσωπικό του ζωολογικού κήπου έφτασε στο χώρο όπου φυλάσσονταν οι ιαγουάροι, χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ώστε να απομακρύνουν τα αιλουροειδή από το παιδί. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς το παιδί έπεσε από το τα κάγκελα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής αλλά και εξαιτίας της ηλικίας του αγοριού.

http://www.thestival.gr 
Κάμερες στις νέες λεωφορειολωρίδες, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σχεδιάζει να εγκαταστήσει ο κεντρικός Δήμος σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ και τη Διεύθυνση Τροχαίας, ώστε να μπει τέλος στην παράνομη στάθμευση των αυτοκινήτων.

   Συγκεκριμένα, στις νέες ειδικές λωρίδες κυκλοφορίας στις οδούς Γ. Παπανδρέου, Αγγελάκη, Αλ. Παπαναστασίου και στη Λ. Στρατού παρατηρήθηκε πληθώρα παραβάσεων, με αποτέλεσμα ο ΟΑΣΘ και η τροχαία να ζητήσουν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να προσδιορίσει έξι θέσεις εγκατάστασης συστημάτων καταγραφής τροχαίων παραβάσεων, με τη μέθοδο αυτόματης λήψης φωτογραφιών.

   "Δεν υπάρχει μέρα και δρομολόγιο που να μην γίνεται με εμπόδια η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων. Οι νέες λεωφορειολωρίδες ουσιαστικά υπολειτουργούν. Τα λεωφορεία κολλούν το ένα πίσω από το άλλο και η καθυστέρηση είναι μεγάλη εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων" δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης.

   Το κόστος της προμήθειας των ειδικών στηλών με τις ψηφιακές κάμερες θα το αναλάβει ο ΟΑΣΘ, ενώ το θέμα της τοποθέτησής τους θα συζητηθεί στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

   Μετά την έγκριση, σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη, το σύστημα παρακολούθησης θα τοποθετηθεί και θα λειτουργεί έως το τέλος του χρόνου.

http://www.seleo.gr

Η εκπαίδευση τελείωσε και ο λοχίας παρατηρεί ένα νεοσύλλεκτο με πρόσωπο δυσαρεστημένο...

Τον πλησιάζει και του λέει:
-Μαντεύω ότι, όταν πεθάνω, θα έρθεις και θα χορέψεις πάνω στο τάφο μου...
-Όχι εγώ, λοχία, απαντά ο νεοσύλλεκτος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου όταν
απολυθώ από το στρατό, να μην ξαναστηθώ ποτέ στην σειρά!







http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Ελληνικές μπύρες, λουκάνικα, μεζέδες, κέφι, μουσική και μια ευκαιρία για μια διαφορετική φθινοπωρινή απόδραση... Αυτό ήταν το «Oktoberfest αλά ελληνικά» που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο στο πανέμορφο Ελατοχώρι της Πιερίας, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο.

Το «Oktoberfest αλά ελληνικά» Vol. 2 ετοιμάστηκε και φέτος με την ίδια ελληνική διάθεση να σας υποδεχτεί και να σας διασκεδάσει.

Από τις 17 έως και τις 19 του μήνα, οι κιθάρες, τα μεγάφωνα, τα μικρόφωνα και η καλύτερη παρέα θα βρίσκεται εκεί και τις 3 ημέρες και θα επιμένει ελληνικά! Διαμονή σε καταλύματα υψηλής αισθητικής με τιμές μοναδικές, άφθονη μπύρα και πολλές εκπλήξεις...

http://www.thestival.gr
Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία όλης της χώρας προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας. Οι ασκήσεις θα γίνουν με αφορμή το γεγονός ότι η 13η Οκτωβρίου είναι η Διεθνής Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών.

Στόχος της άσκησης είναι η ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και μαθητές μέσω της διαρκούς ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης

Με έγγραφό του Υπουργείου παρακαλούνται οι Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Το έγγραφο του Υπουργείου αναφέρει τα εξής:

"Θέμα: «Διοργάνωση Ασκήσεων Ετοιμότητας στις Σχολικές Μονάδες την 13η Οκτωβρίου 2014, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών»

Σε συνέχεια του υπ’ αρ. πρ. 155597/Γ7/10-12-2012 εγγράφου που αφορούσε στη «Διαβίβαση Οδηγιών Πολιτικής Προστασίας στις Σχολικές Μονάδες», στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Ο.Α.Σ.Π., με στόχο την ανάπτυξη αντισεισμικής συνείδησης και συμπεριφοράς στους εκπαιδευτικούς και μαθητές μέσω της διαρκούς ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης και με αφορμή την 13η Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών, σας καλούμε να μεριμνήσετε για την πραγματοποίηση της μιας από τις τουλάχιστον τρείς προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας του σχολικού έτους κατά την Ημέρα αυτή.

Παρακαλούνται οι Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης της χώρας, στους οποίους κοινοποιείται το παρόν, όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Το παρόν να αναρτηθεί σε πίνακα ανακοινώσεων και να κοινοποιηθεί στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων".

http://www.thestival.gr 
Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. Παρά την μείωση της τιμής, όμως, οι καταναλωτές δεν δείχνουν ενδιαφέρον για παραγγελίες προς το παρόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το πετρέλαιο, μετά και τη μείωση του ειδικού φόρου και με βάση τη συνεχιζόμενη πτωτική τάση των διεθνών τιμών, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα επίπεδα των 1,07 ευρώ το λίτρο, έναντι 1,25 ευρώ πέρυσι.

Για όσους δικαιούνται επίδομα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 0,72 ευρώ το λίτρο (με πλαφόν κατανάλωσης), έναντι 0,90 ευρώ πέρυσι.
Πάντως, παρά τη μείωση των τιμών έναντι της περσινής χρονιάς, στελέχη του χώρου κρατούν μικρό καλάθι.

http://www.seleo.gr 
Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να δώσει το όνομά της στον Κρατικό Αερολιμένα του νησιού

Υπήρξε η σπουδαιότερη αθλήτρια που ανέδειξε η Κεφαλλονιά. Το νήμα της ζωής της 30χρονης Άννας Πολλάτου κόπηκε άδικα στις 17 Μαΐου, ενώ βρισκόταν καθ’οδόν για το καράβι που θα την μετέφερε στη γενέτειρα της.

Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να δώσει το όνομά της στον Κρατικό Αερολιμένα του νησιού.

Την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, ενώ το θέμα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά την προσεχή Δευτέρα.

http://www.4news.gr 
Υπήρξε μέλος της χρυσής γενιάς του Αρη στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και τη δεκαετία του 1990, όταν κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα Ευρώπης με τον «Αυτοκράτορα», ωστόσο, η ζωή του μακριά από το μπάσκετ αποδείχθηκε πολυτάραχη.

Ο Μιχάλης Μισούνοφ, γεννημένος στη Μόσχα στις 27 Μαΐου του 1964, έφθασε στη Θεσσαλονίκη το 1987 για να αγωνιστεί με τα χρώματα του μεγάλου Αρη, της εποχής Γκάλη-Γιαννάκη, όπου και έμεινε για δέκα χρόνια.

Με τον «Αυτοκράτορα» πανηγύρισε 4 πρωταθλήματα Ελλάδας, 4 Κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων στον θρυλικό τελικό του Τορίνο απέναντι στην Εφές Πίλσεν. Μετά τον Άρη αγωνίστηκε στον Ηρακλή, στη Σιέννα και στη Gostivar Nikol Fert, ωστόσο, μετά το τέλος της μπασκετικής του καριέρας άρχισαν τα προβλήματα.

Ο άλλοτε άσος του ΑΡΗ έχει να επιδείξει πλούσιο ποινικό παρελθόν, αφού κατά την τελευταία 10ετία απασχόλησε τις διωκτικές Αρχές για διάφορες υποθέσεις. Το 2004 συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών, ενώ πέντε χρόνια αργότερα έπεσε εκ νέου στα χέρια της Αστυνομίας, όταν βρέθηκαν στην κατοχή του δύο εκτοξευτήρες τύπου RPG και μία ρουκέτα.

Για την πρώτη υπόθεση καταδικάστηκε από το Κακουργιοδικείο Αθηνών σε κάθειρξη οκτώ ετών, ποινή η οποία ανεστάλη ενόψει του Εφετείου. Σε ό, τι αφορά την υπόθεση του «οπλοστασίου», το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 50χρονο -σήμερα- πρώην αθλητή ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, αλλά, σε αντίθεση με το προηγούμενο δικαστήριο, αποφάσισε να μην του χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με συνέπεια ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών. Στη δίκη της Θεσσαλονίκης, ο Μιχ. Μισούνοφ είχε απολογηθεί ότι τα όπλα τού τα παρέδωσε για φύλαξη ένας γνωστός του, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε μαφιόζικη εκτέλεση «μπράβου» της νύχτας.

Παραμένοντας συνολικά δύο χρόνια στις φυλακές, ο πρώην καλαθοσφαιριστής πέτυχε το Νοέμβριο του 2011 την αποφυλάκισή του, καθώς το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης, έκανε δεκτό -υπό όρους- το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 11 χρόνων και 8 μηνών.

Έκτοτε ήταν ελεύθερος μέχρι χθες το μεσημέρι, οπότε αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς τον συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ενόψει επικείμενου ελέγχου ο κατηγορούμενος πέταξε στο έδαφος μια σακούλα με δύο γυάλινα βάζα που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 1.655 γραμμαρίων και επιχείρησε στη συνέχεια να απομακρυνθεί. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου, τρία κινητά τηλέφωνα και 13 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

http://www.thestival.gr
Η δυσκολία στην ομιλία, η ξαφνική αδυναμία και το μούδιασμα στη μία πλευρά του προσώπου, τα χέρια ή τα πόδια αποτελούν τυπικές προειδοποιητικές ενδείξεις ενός επικείμενου εγκεφαλικού.

Όμως ο κίνδυνος εγκεφαλικού εκδηλώνεται επίσης με ένα ακόμη παράδοξο σύμπτωμα που αφορά στην όσφρησή μας.

Πρόκειται για τη λεγόμενη φαντοσμία, δηλαδή τις «οσφρητικές παραισθήσεις». Σύμφωνα με τη Mayo Clinic, η ικανότητα ανίχνευσης των οσφρητικών ερεθισμάτων είναι σε άλλους πιο ισχυρή και σε άλλους πιο αδύναμη, όμως στην περίπτωση φαντοσμίας το άτομο ανιχνεύει μυρωδιές που δεν υπάρχουν.

Οι οσφρητικές παραισθήσεις αφορούν συνήθως σε δυσάρεστες μυρωδιές (π.χ. ψάρι) και δεν καλύπτονται από άλλα ερεθίσματα που υπάρχουν στο χώρο (π.χ. φαγητό, λουλούδια).

Η φαντοσμία μπορεί να είναι αποτέλεσμα τραύματος στο κεφάλι ή λοίμωξης του αναπνευστικού, αποτελεί όμως και προειδοποιητική ένδειξη του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η φαντοσμία δεν πρέπει να συγχέεται με την παροσμία, η οποία αφορά σε στρέβλωση (το ερέθισμα δε γίνεται ορθώς αντιληπτό) ή αποδυνάμωση της όσφρησης.

http://www.onmed.gr
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!