Πέμπτη 10 Μαΐου 2018


Η ηθοποιός, πρώην μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ φέρεται να αύξησε τα μέτρα ασφάλειας στο εξοχικό της αξίας 6 εκατ. αγγλικών λιρών, μετά την εισβολή διαρρηκτών, ενώ η ίδια και φιλοξενούμενοί της ήταν μέσα στην κατοικία.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, αφού η Χάρλεϊ είχε παραθέσει δείπνο σε καλεσμένους το προηγούμενο βράδυ.

Οι κλέφτες, που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, έφυγαν με κοσμήματα από το παράθυρο του πάνω ορόφου. Την αστυνομία ειδοποίησαν η Λιζ Χάρλεϊ και οι φιλοξενούμενοί της.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι με τη συνδρομή ανιχνευτών σκύλων έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών, πιστεύουν ότι η κατοικία της ηθοποιού στην κομητεία Χερεφορντσάιρ έγινε τυχαία στόχος και ότι οι διαρρήκτες είχαν σταθμεύσει περίπου μισό μίλι μακριά και έφθασαν στην κατοικία από ένα μονοπάτι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

«Η Λιζ ήταν πολύ αναστατωμένη και έκανε το αυτονόητο, αύξησε τα μέτρα ασφάλειας» είπε πηγή στην εφημερίδα. «Η έπαυλη είναι τώρα σαν το Φορτ Νοξ» σημείωσε.

Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στην πόλη Λέντμπουρι, είναι περίπου 1.250 τ.μ. και έχει 12 υπνοδωμάτια.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι διέψευσε κατηγορηματικά τις υποψίες σε βάρος της για φοροδιαφυγή, καταγγέλλοντας τις «πληροφορίες τόσο κακοήθεις όσο και ριζικά εσφαλμένες».

«Διαψεύδω τις πληροφορίες, που είναι τόσο κακοήθεις όσο και ριζικά εσφαλμένες, που μετέδωσαν ορισμένα ΜΜΕ σχετικά με την φορολογική μου κατάσταση» επισήμανε η ηθοποιός σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε, μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου από το Médiapart, σύμφωνα με το οποίο οι φορολογικές αρχές της Γαλλίας ζήτησαν από τις ελβετικές αρχές τραπεζικές πληροφορίες αναφορικά με τις καταθέσεις της ηθοποιού στην Ελβετία.

«Αν και ασκώ τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες κυρίως εκτός της Γαλλίας, επέλεξα τη διαμονή στη Γαλλία. Επομένως, πληρώνω τους φόρους μου στη Γαλλία» υπογράμμισε η Μόνικα Μπελούτσι.

«Κατά τον τελευταίο έλεγχο των φορολογικών μου δηλώσεων, διαβίβασα στις γαλλικές φορολογικές αρχές όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που μου ζήτησαν και τα οποία ήταν απαραίτητα για να διευθετήσω το θέμα. Έχω ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις μου προς τη Γαλλία» συμπλήρωσε η ίδια.

«Επομένως, δεν μπορώ παρά να καταγγείλω τη μετάδοση προκλητικών πληροφοριών και σε τέτοιο βαθμό αόριστων, υπό το πρόσχημα μιας διαδικασίας καθαρά τεχνικής φύσεως, προκειμένου να μου κουνήσουν το κόκκινο πανί της φοροδιαφυγής» κατέληξε στην ανακοίνωσή της η 53χρονη ηθοποιός.

Σε μια απόφαση, που περιήλθε στη γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου, με ημερομηνία 16 Απριλίου και ημερομηνία δημοσίευσης τη 2α Μαΐου, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας επέτρεπε στις ελβετικές αρχές να διαβιβάσουν στις γαλλικές αρχές τα τραπεζικά αρχεία σχετικά με τις καταθέσεις της Μόνικας Μπελούτσι στην Ελβετία.

Το αίτημα των γαλλικών αρχών έγινε τον Ιούνιο του 2015 και αφορά τον φόρο εισοδήματος για τα έτη 2011 και 2012 και τον φόρο αλληλεγγύης επί της περιουσίας για τα έτη 2011 και 2013 της ηθοποιού, διευκρινίζεται στο έγγραφο.

Σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, οι γαλλικές φορολογικές αρχές υποψιάζονται ότι η ηθοποιός ναι μεν «διαμένει στη Γαλλία, ενώ έχει δηλώσει και μια βρετανική φορολογική έδρα και αποκρύπτει φορολογητέα εισοδήματα στη Γαλλία μέσω (…) μιας εταιρείας με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η οποία είναι κάτοχος τουλάχιστον ενός τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία».

Η Εμίρι Οσακάκι, είναι μια πασίγνωστη και περιζήτητη Γιαπωνέζα, στη βιομηχανία παραγωγής ταινιών ενηλίκων.
Το όμορφο πρόσωπο της και το εξίσου εκπληκτικό κορμί της την έχουν κατατάξει στο Νο1 της Γιαπωνέζικης βιομηχανίας πορνό.
Η Εμίρι για κάθε γύρισμα έπαιρνε 6.000 δολάρια και γύριζε το λιγότερο 28 ταινίες το μήνα. Όμως η ζωή της δεν ήταν όλα όσα είχε ονειρευτεί παρά το γεγονός ότι κέρδιζε αστρονομικά πόσά κάθε μήνα που της επέτρεπαν να ζει σαν βασίλισσα.
Η Εμίρι, έχασε σιγά σιγά όλους της τους φίλους, χώρισε με το αγόρι της ενώ η μητέρα της έπαψε να της μιλάει. Και όλα αυτά για το επάγγελμα που είχε επιλέξει να κάνει. Όλα αυτά απασχολούσαν το μυαλό της μέχρι που σε ένα γύρισμα και ενώ η σκηνή κόντευε να κορυφωθεί, εκείνη σηκώθηκε από το κρεβάτι και ούρλιαξε ένα μεγάλο «στοπ».
Στη συνέχεια ντύθηκε και έφυγε. Η όμορφη Γιαπωνεζούλα ξεκίνησε να εργάζεται πριν 6 χρόνια στη βιομηχανία πορνό, στα 21 της. Σήμερα δεν γυρίζει άλλες ταινίες αλλά έχει ανοίξει ινστιτούτο ομορφιάς. Η Εμίρι τα ξαναβρήκε με τη μητέρα της.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!