Σάββατο 21 Απριλίου 2018


Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ειδήσεις, όπου διάφορα νεαρά κορίτσια θέτουν σε δημοπρασία, μέσω γραφείου συνοδών, την πρώτη τους φορά…
Φαίνεται όμως πως το όλο σκηνικό, τουλάχιστον σε κάποιες φορές, δεν είναι και τόσο αληθινό. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ένα από τα κορίτσια που βρέθηκε σε αυτή την θέση, σε συνέντευξή της.
Ο λόγος για την Aleexandra Khefren, η οποία πριν από ένα χρόνο φέρεται να πούλησε την παρθενιά της έναντι 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ.
Aleexandra
Κάτι όμως που αποδείχθηκε πως ήταν μία καλοστημένη απάτη, όπως αποκάλυψε το 19χρονο μοντέλο από το Βουκουρέστι, καθώς όπως είπε το γραφείο επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε αυτή την επιλογή, προκειμένου να απογειώσει την καριέρα της.
«Ποτέ δεν έγινε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ φάνηκε αρκετά μετανιωμένη, καθώς από τη στιγμή που εμφανίστηκε σε μία πρωινή εκπομπή στην Βρετανία η ζωή της καταστράφηκε.
The teenager told how the ordeal left her ‘depressed’ and struggling with her mental health
«Έμαθε για αυτό η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, με αποτέλεσμα να μείνω μόνη. Ήταν δύσκολα για εμένα. Έπεσα σε κατάθλιψη. Έπρεπε να κάνω θεραπείας για να μπορέσω να το ξεπεράσω», είπε χαρακτηριστικά.
Το γραφείο «Cinderella Escorts» που έκανε την δημοπρασία διέψευσε τους ισχυρισμούς της κοπέλας οτι την προσέγγισαν προκειμένου να αποκτήσει τον ρόλο του «λαγού», προσεγγίζοντας άλλες κοπέλες: «Ποτέ δεν έχει πει κάποιος κάτι κακό για εμάς».
Βέβαια, τόνισε πως το ραντεβού με τον επιχειρηματία από το Χονγκ-Κονγκ ουδέποτε έγινε, καθώς οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανακάλυψαν πως λίγο μετά το κλείσιμο της δημοπρασίας, η Aleexandra Khefren ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τον σύζυγό της. Κάτι που απαγορευόταν σύμφωνα με το συμβόλαιο.
Ο Ιταλός που έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε συναυλία
Οι συναυλίες ανοικτής προσέλευσης έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω από 3 εκατομμύρια κόσμο. Όπως του Rod Stewart και του Jean-Michel Jarre. Αλλά οι συναυλίες οι «κλειστές», αυτές δηλαδή που για να μπεις χρειάζεται να πληρώσεις εισιτήριο, είναι διαφορετικό πράγμα. Εκεί το ρεκόρ δεν ήταν εύκολο να σπάσει.
Το 1990, o θρύλος των «The Beatles», Paul McCartney, έδωσε μια συναυλία σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Το Μαρακανά της Βραζιλίας. Εκεί έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε για δυο χρόνια η Tina Turner, συγκεντρώνοντας 184.000 κόσμο. Ήταν μια μεγαλειώδης συναυλία και μια μεγαλειώδης στιγμή στην καριέρα του Sir, που χαμογελούσε συνεχώς επί σκηνής. Αξίζει να σημειωθεί πώς και τα προηγούμενα 2δυο ρεκόρ, από την Tina Turner το 1988 και από τον Frank Sinatra το 1980, έγιναν και αυτά στο αχανές Μαρακανά. Εκεί που και ο δικός μας Ντέμης Ρούσσος, κατάφερε να συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από 150.000 ανθρώπους.
 Το ρεκόρ του McCartney κράτησε αρκετά. Για την ακρίβεια 27 ολόκληρα χρόνια. Και ύστερα ήρθε ένας Ιταλός να τον ξεπεράσει και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Όχι στο Μαρακανά. Αλλά στο Enzo Ferrari Park της Μόντενα. Στον τόπο που γεννήθηκε...
Ο Ιταλός σταρ της ποπ ροκ, Vasco Rossi, την 1η Ιουλίου του 2017 γιόρτασε τα 40 χρόνια του στον χώρο της μουσικής. Τέσσερις δεκαετίες κατά τις οποίες άκουσε ουκ ολίγα για τον τρόπο ζωής του αλλά και τους στίχους του. Ο 65 χρονος βγήκε στην σκηνή, μπροστά σε 225.000 θεατές, λέγοντας: «Σήμερα η Μόντενα είναι η πρωτεύουσα του ροκ. Θέλαμε να δείξουμε με αυτή την συναυλία πως δεν φοβόμαστε και είμαι εδώ για να σας δώσω χαρά». Κάθησε στην σκηνή πάνω από δυο ώρες, τραγουδώντας γνωστά κομμάτια από όλη την μουσική του διαδρομή, χωρισμένα σε δεκαετίες.
Ξεκίνησε την καριέρα του στα 25 του χρόνια, αφού έφυγε από την Emilia – Romagna, την γενέτειρά του (επαρχία της Μόντενα). 30 δίσκοι και πάνω από 250 τραγούδια. Οι Ιταλοί, και όχι μόνο, τον λάτρεψαν. Ο «προβοκάτορας», όπως αναφέρεται στον εαυτό του ο ίδιος, πούλησε άλλωστε πάνω από 35 εκατομμύρια δίσκους.
Ο Vasco Rossi λοιπόν, που δεν είναι τόσο γνωστός όσο οι προηγούμενοι που έκαναν τα ρεκόρ, κατάφερε πέρσι να σπάσει ένα ρεκόρ που κόντευε να γίνει στοιχειωμένο. Λέτε να του το σπάσουν εύκολα; Το μέλλον θα δείξει. Πάντως οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την συναυλία προκαλούν μια κάποια ανατριχίλα...

 
Ζλάταν: 5 λόγοι που αγαπάμε την «αλαζονεία» του
Πρόσφατα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε μια συνέντευξη στον Jimmy Kimmel. Και όπως ήταν προφανές, ένας Ζλάταν δεν κωλώνει ούτε μπροστά στα φώτα της Αμερικής. «Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα, δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ευθαρσώς. Μαζί με άλλες ατάκες για σεισμούς κλπ.
Έτσι κι αλλιώς, οι ΗΠΑ, είναι εδώ και λίγο καιρό το νέο του σπίτι. Οι Αμερικανοί τον χαίρονται και εμείς χάσαμε την ευκαιρία να δούμε για 1-2 χρόνια ακόμη, έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει βγάλει το σύγχρονο ποδόσφαιρό. Και ας είμαστε ειλικρινείς: Είναι ο μόνος αλαζόνας παίκτης που συμπαθούμε. Και υπάρχουν πέντε λόγοι γι’ αυτό.
Πρώτον, αυτή η εξαιρετική αίσθηση αυτοπεποίθησης που έχει είναι έμφυτη. Δεν την απέκτησε όταν έγινε διάσημος ή όταν έβγαλε λεφτά. Την είχε πάντα. Και ίσως να ήταν ένας απο τους λόγους που τον έσπρωξε ώστε να γίνει μεγάλος. Όταν ακόμα έπαιζε στην Μάλμε, ήταν ακόμα 16 ετών, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, του ζήτησε να ταξιδέψει στο Λονδίνο. Μόλις έφτασε, ο νεαρός Ζλάταν θέλησε να ποζάρει με την φανέλα με το νούμερο «9». Ο Βενγκέρ επέμενε να περάσει πρώτα από δοκιμή. Ο 16χρονος τότε Ζλάταν του είπε ορθά κοφτά: «Ο Ζλάταν δεν δοκιμάζεται».
Δεύτερον, μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο. Όπως ξέρουμε, μόνο ιδιοφυίες το κάνουν αυτό. Και κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Ζλάταν είναι έξυπνος. Για να είσαι καλός παίκτης θέλεις ταλέντο και δουλειά. Για να είσαι ένας από τους καλύτερους, τους «μεγάλους», χρειάζεται και μυαλό. Και ο Ζλάταν έχει μπόλικο από αυτό.
Τρίτον, κάνει τον Chuck Norris να φαίνεται ανέκδοτο μπροστά του. Όταν φέτος ανακοινώθηκε από τους LA Galaxy, το βίντεο της ανακοίνωσής του ήταν επικό. Εμφανίστηκε μαζί με ένα λιοντάρι και είπε το εξής: «Λος Άντζελές, καλώς ήρθες στον Ζλάταν». Τι άλλο να πούμε;
Τέταρτον, εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός άνθρωπος. Όταν η εθνική ομάδα αναπήρων της Σουηδίας δεν βρήκε λεφτά για να ταξιδέψει το 2014 στην Βραζιλία, του ζήτησαν μια φανέλα για να την βγάλουν σε δημοπρασία. «Τι να την κάνετε την φανέλα. Πόσο κοστίζει το ταξίδι;». Όταν του είπαν ότι θέλει λίγα περισσότερα από 50.000 ευρώ, η επόμενη ερώτησή του ήταν «Ποιος είναι ο τραπεζικός σας λογαριασμός;». Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να βρεθεί στην γενέτειρά του, όπου έχει χτίσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στην αλάνα που έπαιζε όταν ήταν μικρός.
Και πέμπτον, όσο παράλογο και αν είναι κάτι που λέει, ένα σημείο του εαυτού σου πάντα θα βρίσκει μια αλήθεια. Όταν είχε αποφασίσει να φύγει από την Παρι Σεν Ζερμέν, τον παρακάλεσαν να μείνει. «Για να μείνω, θα πρέπει να μου στήσετε ένα άγαλμα, δίπλα από τον πύργο του Άιφελ». Όσο παράλογο και ίσως εξοργιστικό για μερικούς είναι αυτό, πολλοί σκέφτηκαν από μέσα τους, «Να του το κάνουν, για να μείνει». Ο Ζλαταν μετά τα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο γκέτο της Σουηδίας, με πατέρα αλκοολικό και με έλλειψη φαγητού, αποφάσισε σε μια μέρα ότι θα γίνει μεγάλος και πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Και έγινε μεγάλος. Ή καλύτερα, έγινε Ζλάταν...

 
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!