Τρίτη 8 Μαΐου 2018


Η πρώην playmate Elke Jeinsen βάζει φωτιά στον Ντόναλντ Τραμπ και προβαίνει σε αποκαλύψεις: Το 1993 με φώναξε στον ουρανοξύστη του μαζί με τη φίλη μου την Barbara Moore. Ήθελε σαν μανιακός να κάνει σεξ και με τις 2 μας. Τελικά με έβαλε να καθίσω σε μια πολυθρόνα και να τον παρακολουθώ να κάνει έρωτα στη φίλη μου.

Και η Γερμανίδα πρώην κουνελάκι, συνεχίζει: «Πήγαμε στο ρετιρέ στον ουρανοξύστη του. Μιλήσαμε, γελάσαμε, ήπιαμε και μετά ζήτησε στην Barbara να κάνουν έρωτα. Εμένα δεν μου έκανε κάποια πρόταση. Θα πείτε που είναι το κακό. Όταν συνέβησαν όλα αυτά ο Τραμπ ήταν με την Marla Maples η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος την κόρη του Τίφανι.»

«Ο πρόεδρος ήταν μεγάλος εραστής και αληθινός τζέντλεμαν. Η Barbara συναντιόταν με τον Τραμπ και πιο πριν και εκείνος της ζήτησε να φέρει και μια φίλη της μαζί. Έτσι πήγα εγώ. Είχαμε πάει στη Νέα Υόρκη για μια φωτογράφηση για τη Βικτόριας Σίκρετ. Ο Πρόεδρος μας πήρε με μια λιμουζίνα. Ήμασταν ντυμένες σέξι, πήγαμε στο ρετιρέ του και μας κέρασε άφθονη σαμπάνια. Μας είπε να φάμε ότι θέλουμε να ζητήσουμε. Με την Barbara ήμασταν κουνελάκια του playboy και το να παίζουμε μεταξύ μας ήταν κάτι συνηθισμένο.»

Αυτό που εξέπληξε πάντων τη Γερμανίδα ήταν πως ο Τραμπ δεν τους ζήτησε να συνουσιαστούν και οι 3 μαζί, αλλά την άφησαν να κάθεται σε μια γωνίτσα σε μια πολυθρόνα και να τον παρακολουθεί.

Σήμερα η Jaisen είναι 51 ετών και ζει στο Λος Άντζελες όπου εργάζεται σαν γυμνάστρια

Για να διατηρήσει ψηλά την απόδοσή του στους αγώνες, αλλά και για να έχει καλή σωματική κατάσταση, ο Roger Federer ακολουθεί συγκεκριμένο διαιτολόγιο.
Σύμφωνα με το Business Insider, ο διάσημος τενίστας για πρωινό προτιμά να τρώει κάτι γλυκό, όπως σπιτικές βάφλες με κομπόστα. Συνήθως, τις συνοδεύει με φυσικό φρέσκο χυμό και καφέ.
Πριν από τον αγώνα, τρώει ένα πιάτο μακαρόνια. «Δυο ώρες πριν από τον αγώνα, τρώω μακαρόνια με μια ελαφριά σάλτσα. Το κάνω αυτό τα τελευταία 20 χρόνια.»
Ανάμεσα στις προπονήσεις και τους αγώνες ο Federer τρώει μπάρες δημητριακών.
Μπορεί επίσης, να φάει μια μπανάνα, καθώς είναι μια καλή πηγή υδατανθράκων και καλίου.
Οι αθλητές χάνουν πολύ ενέργεια κατά τη διάρκεια των πολύωρων αγώνων και προπονήσεων. Έτσι, υπάρχει περίπτωση να πέσει και η ποσότητα καλίου που έχουν στον οργανισμό τους και να υποφέρουν από κράμπες.
Παρ’ όλα αυτά, δεν τρώει μόνο υγιεινά φαγητά.
Όταν πηγαίνει έξω για βραδινό, ο Federer δοκιμάζει διάφορες ξένες κουζίνες. «Λατρεύω την ιταλική, την ιαπωνική και την ινδική κουζίνα» είχε αναφέρει πρόσφατα.
Δεν μπορεί επίσης, να αντισταθεί στο παγωτό.
«Μου αρέσει το παγωτό μου, μου αρέσει η σοκολάτα. Αυτή είναι η διατροφή μου. Λατρεύω τις λιχουδιές. Δεν νιώθω άσχημα για αυτό. Μπορώ να το κάνω και ακόμα να παίζω τέννις την ίδια στιγμή» ανέφερε το 2017.
Από τη διατροφή του δεν λείπουν και τα τυριά. Του αρέσει το φοντύ που έχει ως κύρια συστατικά το γάλα, το τυρί και τον κρόκο αυγών, αλλά και το παραδοσιακό ελβετικό τυρί raclette.

Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα μπορούν να οδηγούν αυτοκίνητα από τις 24 Ιουνίου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της κυβέρνησης.
«Πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ώστε οι γυναίκες να ξεκινήσουν να οδηγούν», δήλωσε ο στρατηγός Μοχάμεντ αλ Μπασάμι, διευθυντής της Υπηρεσίας Κυκλοφορίας, που ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών.
Το βασιλικό διάταγμα με το οποίο επιτρέπεται στις γυναίκες να οδηγούν θα τεθεί σε εφαρμογή στις 24 Ιουνίου, διευκρίνισε. Οι γυναίκες άνω των 18 ετών θα μπορούν να δίνουν εξετάσεις για να λαμβάνουν άδεια οδήγησης, πρόσθεσε ο στρατηγός Μπασαμί.
Σχολές οδήγησης για γυναίκες έχουν ιδρυθεί σε πέντε μεγάλες πόλεις του βασιλείου, ενώ οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας που διαθέτουν διπλώματα οδήγησης από το εξωτερικό θα μπορέσουν να τα ανταλλάξουν με σαουδαραβικά.
Ο βασιλιάς Σαλμάν αποφάσισε τον Σεπτέμβριο του 2017 να άρει το μέτρο βάσει του οποίου απαγορευόταν στις γυναίκες να οδηγούν.
Η Σαουδική Αραβία ήταν η μοναδική χώρα που απαγόρευε στις γυναίκες να οδηγούν αυτοκίνητα. Πλέον έχει ξεκινήσει μια σειρά μεταρρυθμίσεων με στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή των γυναικών στην οικονομική και κοινωνική ζωή του συντηρητικού, μουσουλμανικού βασιλείου.
Βάσει των νέων αλλαγών οι γυναίκες μπορούν πια να έχουν δικές τους επιχειρήσεις και να παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου ή συναυλίες. Οι κινηματογραφικές αίθουσες άνοιξαν ξανά στη χώρα έπειτα από 35 χρόνια.
Ωστόσο οι γυναίκες της χώρας παραμένουν δεσμευμένες σε ένα σύστημα ανδρικής κηδεμονίας. Χρειάζονται τη σύμφωνη γνώμη ενός άνδρα από την οικογένειά τους για να μπορέσουν να ταξιδέψουν, να σπουδάσουν ή να ασκήσουν κάποια επαγγέλματα.
Εντυπωσιακά κλικ: Δεν υπάρχει θηρίο που να τρομάζει αυτό τον φωτογράφο
Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα τράβηξε ο 52χρονος φωτογράφος Sergey Gorshkov που ταξίδεψε στην νοτιοανατολική Ρωσία για να πιάσει με την κάμερά του μοναδικές στιγμές από την  καθημερινότητα ενός από τα πιο επικίνδυνα ζώα στον πλανήτη: της καφέ αρκούδας.
Ο ατρόμητος Sergey έβαλε σε πραγματικό κίνδυνο τη ζωή του και δεν δίστασε ακόμα και να κολυμπήσει δίπλα στις τεράστιες αρκούδες για να πετύχει τις καλύτερες λήψεις.
Ο 52χρονος αφιέρωσε αμέτρητες ώρες μελετώντας στενά αυτά τα εντυπωσιακά όσο και επιθετικά ζώα, ώστε να μάθει να ξεχωρίζει τις διαθέσεις τους και τη συμπεριφορά τους.
Όπως λέει, «μετά από χρόνια μελέτης, νομίζω πως είμαι σε θέση να ξεχωρίζω ποια αρκούδα είναι συνεργάσιμη και φιλική τη δεδομένη στιγμή και ποια όχι».
Για το καλό του... ας ελπίσουμε να έχει δίκιο...
bear1
bear2
bear3
bear4
bear5
bear7
bear8
bear9
bear10
bear11
bear12

Selfie με την drag queen Τάνια Κέλλη έβγαλε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.
Στη φωτογραφία, η οποία σύμφωνα με την Τάνια Κέλλη, τραβήχτηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Νίκος Καρανίκας κοιτάει κατάματα τον φακό ενώ η drag queen στέλνει φιλάκια.
Η ίδια δηλώνει στην Espresso ότι «είμαστε φίλοι, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, είναι καλός άνθρωπος και μου αρέσουν οι απόψεις του».
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρανίκας λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 είχε περάσει ένα ευχάριστο βράδυ στο μαγαζί «Κούκλες» στο Κουκάκι.
Τότε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος είχε ποζάρει όχι με μια αλλά με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου που παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο εν λόγω μαγαζί.

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!