Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

 

Ο υφυπουργός στην Αλμπέρτα του Καναδά Πολ Ουίνίκ επέδειξε στον κόσμο ενώπιον του τηλεοπτικού φακού ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο να φορά τη μάσκα του. Όπως υποστηρίζει δεν πρέπει να φοράμε τη μάσκα όπως κι όπως, αλλά να τη φοράμε αποτελεσματικά!

Τελετουργικός ήταν ο τρόπος που ο υφυπουργός φόρεσε τη μάσκα του γι’ αυτό και έγινε viral! Το τελετουργικό έχει ως εξής: Πρώτα απολυμαίνει τα χέρια του, μετά φορά τη μάσκα πάνω από όλο το πρόσωπο και κατόπιν βγάζει τα γυαλιά κάτω από τη μάσκα ώστε όλα να πάρουν τη σωστή τους θέση!

Δείτε το βίντεο:

 

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Radio X αποκάλυψε ότι κινδύνευσε σοβαρά από δηλητηρίαση, επειδή του αρέσει πάρα πολύ να τρώει χταπόδι, καλαμάρια και τόνο, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα με τις υποδείξεις της συζύγου του, Άιντα Φιλντ. «Έτρωγα ψάρια δύο φορές την ημέρα και ο γιατρός μου είπε ότι είχα την υψηλότερη ποσότητα υδραργύρου στο αίμα που είχε δει ποτέ».

«Ο μοναδικός λόγος που έκανα εξετάσεις ήταν γιατί η γυναίκα μου είναι νευρωτική και με βάζει να κάνω συνέχεια διάφορες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ πάντως. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει δηλητηριασμένος από υδράργυρο και αρσενικό. Την επόμενη ημέρα άρχισα να τρώω λαχανικά» παραδέχτηκε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Ξέρεις τι σκέφτηκα όταν το άκουσα; Νίκησα. Έτσι λειτουργεί το εγώ μου. Έπαθα τη μεγαλύτερη… είπες μεγαλύτερη; Ευχαριστώ. Κυριολεκτικά πήρα βραβείο υδραργύρου».

Πηγή: protothema.gr

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!