Τρίτη 23 Ιουλίου 2019


Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Leonardo Di Caprio στο «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, το «Τhe Hollywood Reporters» προχώρησε σε ένα εκτενές αφιέρωμα για τις συνήθειες του χολιγουντιανού σταρ.
Και η αλήθεια είναι πως μία από τις αποκαλύψεις κάπως «γρατζουνάει» την εικόνα του αιωνίως χαλαρού Di Caprio, ο οποίος εδώ και χρόνια προσπαθεί να αποφεύγει τους παπαράτσι, δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και ελάχιστες λεπτομέρειες έρχονται κάθε φορά στο φως για την προσωπική του ζωή.
Άλλωστε, η συνεργασία του με τον Ταραντίνο ουσιαστικά σηματοδοτεί την πρώτη του ταινία μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και είναι λογικό ο Τύπος να σκαλίζει λίγο περισσότερο τις άγνωστες πτυχές της περσόνας του στον κινηματογράφο, αλλά και στην ιδιωτική ζωή.
Έτσι, σύμφωνα και με το συγκεκριμένο εκτενός αφιέρωμα, υπάρχει μια οδηγία που λίγοι γνωρίζουν, ωστόσο, επιβεβαιώνεται από ανθρώπους που έχουνν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό. Ποια είναι η οδηγία αυτή, λοιπόν, που κάθε φορά δίνεται στα μέλη του συνεργείου που εργάζονται μαζί του, αλλά και στους ανθρώπους που για τις ανάγκες κάποιου πρότζεκτ βρίσκονται στον ίδιο χώρο με τον Di Caprio.
Απλή και παράξενη ταυτοχρόνως η οδηγία λέει ότι όλοι τους πρέπει να προσέχουν να μην έχουν οπτική επαφή με τον δημοφιλή ηθοποιό. Γιατί; Δεν υπάρχει σαφής εξήγηση, αλλά η γενικότερη ερμηνεία έχει να κάνει με το ότι ο Di Caprio θέλει την ησυχία του, να μπορεί απερίσπαστος να κάνει ό,τι έχει αναλάβει κάθε φορά και να μην χρειάζεται να αφιερώνει καθόλου χρόνο σε τυπικές σχέσεις που απλώς τον καθυστερούν από τα γυρίσματα, τις πρόβες, την ανάγνωση του ρόλου και πάει λέγοντας.
Άλλες πηγές πάλι επιμένουν ότι η οδηγία αφορά το «brand» που ακούει στο όνομα Di Caprio και έχει να κάνει με τη διαφύλαξη τόσο της ιδιωτικότητας, όσο και αυτού του λεπτού μυστηρίου που περιβάλλει τη ζωή και τις κινήσεις του ηθοποιού, τόσο όταν βρίσκεται στα κινηματογραφικά πλατό, όσο και όταν απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες μέρες του μακριά από αυτά…
ΠΗΓΗ: PAPER

Παρόλο που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βρίσκονται εκτός λίστας, δεν υπήρχε εμπόδιο στο να εντοπιστούν δέκα πλούσιοι γαλαζοαίματοι για να συμπληρώσουν τη δεκάδα. Οι περισσότεροι είναι μονάρχες και βρίσκονται εκτός Ευρώπης και σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία όλοι τους διαθέτουν περιουσίες δισεκατομμυρίων.
Δείτε, λοιπόν, παρακάτω πόση είναι πραγματικά η αξία της περιουσίας τους.

Χαμός έχει προκληθεί από φήμη που ξέσπασε στα social media, καθώς γράφτηκε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς.
Η είδηση έκανε τάχιστα τον γύρο του κόσμου και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, η Τουρκική κυβέρνηση δεν είχε κάνει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα. Ιστοσελίδες από το Ισραήλ και χώρες της Μέσης Ανατολής, αναπαρήγαγαν την είδηση και έγραφαν ότι πέθανε μετά από καρδιακό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη, «την ώρα που οι γιατροί πάλευαν να τον κρατήσουν στη ζωή».
Arab Turk: «Ο πρόεδρος Ερντογάν χαίρει άκρας υγείας»
Επίσημα δεν έχει διαψευστεί η είδηση, αλλά το Arab Turk, έκανε λόγο για ψευδή είδηση. Το Τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλέστηκε πηγή μέσα από την Προεδρία, η οποία είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τονίζοντας πως ο Τούρκος Πρόεδρος πως χαίρει άκρας υγείας. «Ορισμένα αραβικά μέσα ενημέρωσης σκόπιμα διαδίδουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις. Ο Πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζει το έργο του κανονικά και δεν έχει υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Ο Ερντογάν φέρεται να είναι σε ολιγοήμερες διακοπές, όπως αναφέρουν σάιτ από την Τουρκία και το Ισραήλ.

Στην οικία του υπόπτου, ενός 35χρονου από το Παλέρμο στη Σικελία, οι αστυνομικοί βρήκαν την πηγή της πειρατικής τηλεοπτικής πλατφόρμας ZSat, που αποτελείτο από 57 αποκωδικοποιητές τηλεοπτικών δικτύων του Sky Italia, του ομίλου που δημιουργήσε το 2003 ο Βρετανός επιχειρηματίας Ρούπερτ Μέρντοχ.
Οι ερευνητές κατέσχεσαν επίσης το ποσό των 186.900 ευρώ, μετρητά, ένα επαγγελματικό μηχάνημα καταμέτρησης χαρτονομισμάτων όπως και δύο ηλεκτρονικά πορτοφόλια, που περιείχαν κρυπτονομίσματα, μεταδίδουν ιταλικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές.
Η εισαγγελία του Παλέρμο ξεκίνησε έρευνα για παραβίαση του νόμου δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε βάρος του υπόπτου, του οποίου οι πελάτες στη χώρα υπολογίζονται σε 11.000.
Ο ίδιος θεωρείται ύποπτος ότι πωλούσε σε άκρως ανταγωνιστές τιμές την πρόσβαση μέσω διαδικτύου σε δορυφορικά δίκτυα που είναι συνήθως προσβάσιμα μέσω συνδρομής.
Σύμφωνα με τις αρχές, οι πειρατικές τηλεοπτικές πλατφόρμες συνιστούν μια νέα πηγή παράνομων εσόδων για ομάδες προσκείμενες στο οργανωμένο έγκλημα, με τα κέρδη να υπολογίζονται σε ετήσια βάση στα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει με το κεφάλι ψηλά από το σκάνδαλο του φερόμενου βιασμού, που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009 με πρωταγωνίστρια ένα πρώην μοντέλο από τη Νεβάδα, την Κάθριν Μαγιόργκα, καθώς οι κατηγορίες εναντίον του κατέπεσαν.
Η είδηση ανακοινώθηκε από την εισαγγελία της αμερικανικής μεγαλούπολης, που σε δήλωσή της κάνει λόγο για «έλλειψη σαφών στοιχείων βάσει των πληροφοριών που ελήφθησαν μέχρι στιγμής, προκειμένου να τεκμηριωθεί σαφώς ο βιασμός».
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!