Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018


Το μαύρο πιπέρι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Τουλάχιστον σ΄αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Ινδοί επιστήμονες, ύστερα από μελέτη.
Οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι η πιπερονάλη, μια ένωση που υπάρχει στο καρύκευμα, «μειώνει σημαντικά» τις επιβλαβείς επιδράσεις μιας διατροφής που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
Οι μελετητές από το Πανεπιστήμιο Sri Venkateswara της Ινδίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την έρευνα πάνω σε ποντίκια, διαπίστωσαν ότι όσα είχαν λάβει ως συμπλήρωμα την πιπερονάλη, σημείωσαν χαμηλότερο σωματικό βάρος, χαμηλότερο ποσοστό λίπους, χαμηλότερα επίπεδα σακχάρου στο αίμα καθώς και ισχυρότερα οστά σε σύγκριση με τα ζώα που δεν είχαν λάβει ως συμπλήρωμα το πιπέρι.
Επιπλέον, τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι η πιπερονάλη θα μπορούσε να βοηθήσει στη ρύθμιση ορισμένων γονιδίων που σχετίζονται με την παχυσαρκία.
Σε άρθρο τους στο περιοδικό Nutrition and Metabolism, οι συγγραφείς της μελέτης δήλωσαν:
«Τα ευρήματά μας, αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πιπερονάλης ως ισχυρού παράγοντα κατά της παχυσαρκίας, μας παρέχουν επιστημονικά στοιχεία για την παραδοσιακή του χρήση και μας προτρέπουν να το εντάξουμε σοβαρά στη διατροφή μας».

Οι όμορφες γυναίκες δεν θα βγουν ραντεβού με έναν άντρα με τον οποίο νιώθουν πως είναι χάσιμο χρόνου. Γενικά δεν θα ασχοληθούν με κάτι που δεν τους κινεί το ενδιαφέρον. Αντι αυτού θα προτιμήσουν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
Οι άντρες φοβούνται να προσεγγίσουν τις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση. Η ιδέα της απόρριψης φοβίζει τους άντρες. Ακόμα και αν καταφέρουν να πλησιάσουν μια όμορφη γυναίκα, πάντα θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα βρεθεί κάποιος καλύτερος για να την διεκδικήσει και στο τέλος να κερδίσει.
Οι όμορφες γυναίκες δεν εμπιστεύονται εύκολα. Συνήθως κάθε φορά που ένας άντρας τις πλησιάζει νιώθουν ότι τις χρησιμοποιεί για την εξωτερική τους εμφάνιση και για να καυχιέται ότι είναι με μια όμορφη συνοδό.
Τέλος αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι δεν φταίνε μονό εκείνες που δεν έχουν σχέση, αλλά η ευθύνη κυρίως είναι των αντρών οι οποίοι δεν μπαίνουν στον κόπο να τις φλερτάρουν γιατί σκέφτονται πως αποκλείεται να είναι μόνες.

Ο 95χρονος πλέον Σταν Λι, δημιουργός του Spiderman, του Iron man και των X-Men, αν και φλέρταρε με κάθε νοσοκόμα που του έστελναν στο σπίτι του στο Hollywood Hills.
Οι νοσοκόμες που κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, επιβεβαίωσαν τα παράπονά τους στην αρμόδια διεύθυνση, ωστόσο δεν καταγράφηκε καμία επίσημη καταγγελία εναντίον του, προφανώς διότι ο 95χρονος δημιουργός των γνωστών μας σούπερ ηρώων, αρκέστηκε στα… σεξιστικά σχόλια και στις παραινέσεις, αποφεύγοντας τις πράξεις.
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας που του παρείχε νοσοκόμες, επιβεβαίωσε τα παράπονα, ενώ μία πηγή είπε χαρακτηριστικά: «Πείραξε κάθε νοσοκόμα που του στείλαμε».
Φωτογράφος αποκαλύπτει τι έμαθε επί 25 χρόνια κοντά σε πλούσιους
Η βραβευμένη φωτογράφος και δημιουργός ταινιών Lauren Greenfield φωτογράφιζε και έκανε συνεντεύξεις πλουσίων από τις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Εκείνη την εποχή, δεν συνειδητοποίησε ότι φωτογράφιζε την αρχή μιας «περιόδου μανιώδους υλισμού και εμμονής με τον πλούτο», τονίζει η οικονομολόγος και κοινωνιολόγος Juliet Schor στην εισαγωγή του «Generation Wealth», του πιο πρόσφατου βιβλίου της Greenfield.
«Αυτό που έμαθα είναι ότι το κυνήγι του πλούτου είναι ατελείωτο και τελικά δεν ικανοποιεί. Όπως λέει και ο πρώην trader της Wall Street, Sam Polk, είναι ένας εθισμός όπως οποιοσδήποτε άλλος και όσα περισσότερα έχετε, τόσα περισσότερα θέλετε και νομίζετε ότι χρειάζεστε», αναφέρει στο εισαγωγικό της σημείωμα η  Greenfield.
Ακολουθεί κάποιο χαρακτηριστικό υλικό από το βιβλίο της όπως παρουσιάζεται από το businessinsider
limo-bob-49-the-self-proclaimed-limo-king-wears-thirty-three-pounds-of-gold-and-a-full-length-fur-coat-given-to-him-by-mike-tyson-his-fleet-of-limousines-including-a-100-foot-long-cadillac-are-outfitted-with-cryst.jpg
Ο Limo Bob ή βασιλιάς των Limo, φορά τριάντα τρία κιλά χρυσού και ένα γούνινο παλτό που του έδωσε ο Mike Tyson. Ο στόλος των λιμουζίνων του συμπεριλαμβάνει μια Cadillac εξοπλισμένη με κρυστάλλινους πολυελαίους και τζακούζι.
xue-qiwen-43-in-her-shanghai-apartment-decorated-with-furniture-from-her-favorite-brand-versace-2005-in-1994-xue-started-a-company-that-sells-industrial-cable-and-has-since-run-four-more-she-is-a-member-of-three-g.jpg
Η Xue Qiwen, 43 ετών, στο διαμέρισμά της στη Σαγκάη, διακοσμημένο με έπιπλα Versace, το 2005. Το 1994 δημιούργησε μια εταιρεία πώλησης βιομηχανικών καλώδιων και από τότε διευθύνει άλλες τέσσερις. Είναι μέλος τριών γκολφ κλαμπ που έχουν το καθένα 100.000 δολάρια συνδρομή.
a-vip-guest-makes-it-rain-with-hundreds-of-dollar-bills-on-a-sold-out-saturday-night-at-marquee-routinely-ranked-as-one-of-the-top-grossing-nightclubs-in-the-united-states-las-vegas.jpg
Ένας άνδρας διασκεδάζει κάνοντας βροχή με εκατοντάδες δολάρια στο Marquee που κατατάσσεται στα κορυφαία νυχτερινά κέντρα του Λας Βέγκας.
ilonas-sweater-was-produced-for-her-in-a-custom-color-by-her-friend-andrey-artyomov-whose-walk-of-shame-fashion-line-is-popular-among-the-wives-of-oligarchs.jpg
Το πουλόβερ της Ilona δημιουργήθηκε ειδικά για αυτή, από τον φίλο της Andrey Artyomov. Η σειρά μόδας του Walk of Shame, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις συζύγους των ολιγαρχών

 


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10 το πρωί (ώρα Ελβετίας) στην πυροσβεστική της Ζυρίχης όταν ενημερώθηκε για έκρηξη iPhone σε Apple Store από την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά επτά άτομα.
Το ατύχημα σημειώθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Blick, όταν ένας εργαζόμενος επιχείρησε να αφαιρέσει μπαταρία από iPhone.
Ξαφνικά η συσκευή υπερθερμάνθηκε και εξερράγη με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να υποστεί ελαφρά εγκαύματα στο χέρι και το κατάστημα να γεμίσει καπνό.
Για προληπτικούς λόγους το κατάστημα, στο οποίο την ώρα της έκρηξης βρίσκονταν περίπου 50 άτομα, εκκενώθηκε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα καθοριστική αποδείχθηκε η αντίδραση των εργαζομένων στο Apple Store οι οποίοι σκέπασαν με άμμο την ελλατωματική συσκευή ενώ παράλληλα ενεργοποίησαν τον εξαερισμό για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τον καπνό.
Τόσο η μπαταρία όσο και η συσκευή έχουν πλεόν μεταφερθεί στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας της αστυνομίας της Ζυρίχης προκειμένου να διερευνηθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη.
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!